Kalori Arkadaşım

hay allah öyle gibi duruyor da öyle degil yavrim,yani bosver seve seve yaptim ayol

kızım sen bisikletlen alıyorsun o yolu tabiki daha fazla gideceksin ay bi anlatamadım ayol. o yürüyor bi saatte 5 km gidiyor sen bisikletlen gidiyon gibi düşün.

timam yawwww anladık ama bende ayaktayım oturarak pedal çevirmioz burda. ben koşuyomuş gibi hissediom. şaka bi yana hakkaten kalbim firar edip dışarda çarpıcak sanıom bazen

kızım sen bisikletlen alıyorsun o yolu tabiki daha fazla gideceksin ay bi anlatamadım ayol. o yürüyor bi saatte 5 km gidiyor sen bisikletlen gidiyon gibi düşün.

ama ayda bende 4 km hızla yarım saatte 4 km yol yapıyom koşu pantında..beyin mıncıklaması geçircem hee..hesap yapmaktan koşamıyom..

ah cnm yaa okula krese giden cocuk oldumu öyle,ne kadar korursan koru hasta oluyorlar,bebelerin salya sümük ortada,öksürünce agzini kapamayi ögretemedim misal benim 6 yasindaki danaya

hay allah öyle gibi duruyor da öyle degil yavrim,yani bosver seve seve yaptim ayol
neyse zamanı gelince de sen ona yaptırırsın.

ama ayda bende 4 km hızla yarım saatte 4 km yol yapıyom koşu pantında..beyin mıncıklaması geçircem hee..hesap yapmaktan koşamıyom..
senin makina hepden sapıtık zaten

ye kuzum ye anam löp löp döndüğünde kilolar bize çemkirme ama
hiç de bilem keşkül beni eritiyor bikerem.

olur aslında evet neden olmasın ayol yapabilirim değil mi kız yaparım yaparım güveniyorum kendime. var bende o potansiyel
haftaya pazartesi görüşeceğiz
yaw bi de bişey sorucam ben pazartesi pazar günü yediklerim yüzünden şiş çıkıyorum ama salı günü iniyo şişliklerim sizde böyle bişey var mı?

Kızlar dün çok su içmiştim ama tuvalate çok sık çıkmamıştım . alışverişe gittim bi de çok tuttum mesanem patlıcak gibiydi eve geldiğimde . çok tuttugum için çok yapamadım da . ondan mı ole oldu acep. bak bugun sabahtan beri 4 kere gittim çişe . daha da 1000 ml anca içtim yani su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…