hay allahay hala arkadaşım diyor
kız öyle arkadaş mı olur.
benim arkadaşım olsa bende yatakdan kalkamıyor olsam inan o camlar hiç ama hiç umrumda olmaz. gidipde arkadaşıma ay şunları silermisin demem. çok rahatsız olursam da bayan çağırırım veririm parası neyse sildiririm. nasıl diyebilir ki insan. kardeşime bile diyemem ben.
kızım sen bisikletlen alıyorsun o yolu tabiki daha fazla gideceksin ay bi anlatamadım ayol. o yürüyor bi saatte 5 km gidiyor sen bisikletlen gidiyon gibi düşün.
hergün tartilma kuzucum yapmayin sunu ahhhhgunaydııın kızlarrrr dün dana gibi spor yapmış olmama ragmen ( kanıtı ekte ) bugun müthiş artıda çıktım. ve akşamı sadece salatayla geçirmiştimçok moralim bozuk
kızım sen bisikletlen alıyorsun o yolu tabiki daha fazla gideceksin ay bi anlatamadım ayol. o yürüyor bi saatte 5 km gidiyor sen bisikletlen gidiyon gibi düşün.
ye kuzum ye anam löp löp döndüğünde kilolar bize çemkirme amakeşkül saatim yaklaşıyorrrr alayım elime keşkülümü balıkların yanına ineyim. balıkları izlerkene keşkülümü höpürdetiyim.
keşkül saatim yaklaşıyorrrr alayım elime keşkülümü balıkların yanına ineyim. balıkları izlerkene keşkülümü höpürdetiyim.
ah cnm yaa okula krese giden cocuk oldumu öyle,ne kadar korursan koru hasta oluyorlar,bebelerin salya sümük ortada,öksürünce agzini kapamayi ögretemedim misal benim 6 yasindaki danayaYOK YA NE ÖNLEMİ aLLAH A EMANET YAŞIYOR ÇOCUKLAR. çalışan anne olunca olan çocuklara oluyor. çok üzülüyorum. şimdi 10 günde iyileştirdim kızımı gönderdim okula. bakalım ne kadar böyle kalacak. 10 günü bulmuyor geri hasta oluyor. ilaç da vermemeye çalışıyorum ağır bi hastalık olmadıkça. şu yaz gelsin diye bu yüzden deli oluyorum. yaz gelsin de hastalıklar bitsin biran önce.
neyse zamanı gelince de sen ona yaptırırsın.hay allahöyle gibi duruyor da öyle degil yavrim,yani bosver seve seve yaptim ayol
senin makina hepden sapıtık zatenama ayda bende 4 km hızla yarım saatte 4 km yol yapıyom koşu pantında..beyin mıncıklaması geçircem hee..hesap yapmaktan koşamıyom..
hiç de bilem keşkül beni eritiyor bikerem.ye kuzum ye anam löp löp döndüğünde kilolar bize çemkirme ama
olur aslında evet neden olmasın ayol yapabilirim değil mi kız yaparım yaparım güveniyorum kendime. var bende o potansiyelayyy... bi tanede yetmez insana haa..olmuşken olur kız 2 tane ye..
senin makina hepden sapıtık zaten
bencede, böle düşüne düşüne bende sapıtıcam sonunda o olcak..
hiç de bilem keşkül beni eritiyor bikerem.
haftaya pazartesi görüşeceğizolur aslında evet neden olmasın ayol yapabilirim değil mi kız yaparım yaparım güveniyorum kendime. var bende o potansiyel
hergün tartilma kuzucum yapmayin sunu ahhhh
Hönkürerek gülüyom..
kız üzülme en azından kara sın..ya bide beyazlasaydın..temelli yabancı olcaktın kendine..
bizde de hep öle oluyodu ama bu sabah şok oldumhaftaya pazartesi görüşeceğiz
yaw bi de bişey sorucam ben pazartesi pazar günü yediklerim yüzünden şiş çıkıyorum ama salı günü iniyo şişliklerim sizde böyle bişey var mı?
ergün tartılırım beaher seferinde yapmıcam diyorum ama yapıyorum. Siz nası dayanıyosunuz ya. Sen kaç gunde 1 tartılıyosun
benim ciddi fark oluobizde de hep öle oluyodu ama bu sabah şok oldum
yyyyyaaaaaaaaaa deeellliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibalıklara keşkül atıcam şişmanlatacam onları da kendime benzeteceğim sonra da pişirip yiyeceğimhansel ve grateldeki kötü yamyam cadı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?