- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
al bendende o kadar be kızanım..bende dayanamam artıkın..eeskiden aftada bir yapaardım..ama iç dayanamam şindi..naaapcaz biilmem..ergün tartılırım bea
her sabah tartılıyom ben cıbıldak çiş sonrası. bu arada divamıza sen diye hitap etme lütfenher seferinde yapmıcam diyorum ama yapıyorum. Siz nası dayanıyosunuz ya. Sen kaç gunde 1 tartılıyosun
ay alemin gülesi varmış ayol
olabilir canım ya, bende haftasonu su içmediğim için ödem tutuyorum. aynı şekilde dışarda dolaşsam tuvalet olayı yüzünden içmem ve ertesi gün hep artı çıkarımKızlar dün çok su içmiştim ama tuvalate çok sık çıkmamıştım . alışverişe gittim bi de çok tuttum mesanem patlıcak gibiydi eve geldiğimde . çok tuttugum için çok yapamadım da . ondan mı ole oldu acep. bak bugun sabahtan beri 4 kere gittim çişe . daha da 1000 ml anca içtim yani su
ben daha kontrollü oluyorum ya, hatta tartıda artı görürsem hırslanıp hemen veriyorumal bendende o kadar be kızanım..bende dayanamam artıkın..eeskiden aftada bir yapaardım..ama iç dayanamam şindi..naaapcaz biilmem..
neyse zamanı gelince de sen ona yaptırırsın.
senin makina hepden sapıtık zaten
hiç de bilem keşkül beni eritiyor bikerem.
her seferinde yapmıcam diyorum ama yapıyorum. Siz nası dayanıyosunuz ya. Sen kaç gunde 1 tartılıyosun
kızlar o pastayı yesem nolurrr acık yesem yemekte yemesem ara öğün olarak yesem akşam sadece salata yesem 20 dk fazla yürüsem
oyyy ne dert etmişin kıyamam, yemeğini ye ara öğündede sadece yarısını yersin. yemekle pasta yer değiştirilmezkızlar o pastayı yesem nolurrr acık yesem yemekte yemesem ara öğün olarak yesem akşam sadece salata yesem 20 dk fazla yürüsem
Yav yazmayın yeter, ben okudukça siz sayfa sayısını arttırıyorsunuz, valla yetişemiyorum ya.
Bundan sonra siz gün içinde yazışın ben akşam eve gidince tüm zamanımı sizi okumaya ayırayım oldu olacak
her sabah tartılıyom ben cıbıldak çiş sonrası. bu arada divamıza sen diye hitap etme lütfen
ay alemin gülesi varmış ayol
Müyendizle gece kamerası yapıyoruzhadi ordan müyendizle konuşursun akşamda
dün ödül oyununda patates kızartması mı ne varmış eşim yanıma geldi hayatım canım patates kızartması çekti yağı nereye koydun dedi benim gözler açıldı ne patatesi ne kızartması saat kaç dedim 10 muş saat bu saatte kızartma yenmez diye ikna edip konuyu kapattım
olur canım ye sen o pastayı güzelim aaa üzüldüğüne deymez. pasta senin kölen olsun ayolkızlar o pastayı yesem nolurrr acık yesem yemekte yemesem ara öğün olarak yesem akşam sadece salata yesem 20 dk fazla yürüsem
Kızlar öğlen arası geldi
Ben gidiyom yemeğe
Sakın yememezlik etmeyin
Saygı duyun emeğe..
Arkanızdan ağlar sonra
O pastalar kebaplar
3 günlük ölümlü dünya
Yapmayın küçük hesaplar(şair burda kalori hesabını kastetti..)
çorbayı püskürtüyordum nerdeyseyuhAyda yeminini bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?