sen sayfanın sağındaki solundaki reklamlardan bahsediyorsun canım. biz onları demiyoruz mesaj aralarında çıkan reklamlar var onlar çıkmıyor mu sende.
hah şimdide kolon temizliği çıkıyor
ahhh üniversite bende 48 kiloydum, üniversitede yedim yedim aldım yaaaaKIZLAR ben üniversitedeyken 49-50 kilo kara kuru bir kızdım şimdi ise
KARA YIM AMA KURU DEĞİLİM
dün ödül oyununda patates kızartması mı ne varmış eşim yanıma geldi hayatım canım patates kızartması çekti yağı nereye koydun dedi benim gözler açıldı ne patatesi ne kızartması saat kaç dedim 10 muş saat bu saatte kızartma yenmez diye ikna edip konuyu kapattım
evin içini mis gibi kokuttular valla.ne çiçeği bunlarrr ben bayılırım çiçeklere
nergisin kokusunu çok severimmmnergis. dün aldım bi tane kızıma bi tane kendime. herbirinde 3 soğan var. büyük saksıya geçireceğim.
evin içini mis gibi kokuttular valla.
süt iç, yoğurt ye..tabi sütün yanında kek, yoğurdun yanında tost ye ara öğün olduğundan onlar saylanmas..çok acıktım ben yaaaaa, buaralar ara öğün yapmamaya çalışıyorum ama acıkıyorummm
kız ben 15 dakkada 4 km yol yapıom ne dionsaatte 12 km hızla kullanıom demek bu
süt iç, yoğurt ye..tabi sütün yanında kek, yoğurdun yanında tost ye ara öğün olduğundan onlar saylanmas..
zaten ha pancar ha benim yüzüm o derece kırmızı oluyom kız, çok mu zorluom ki kendimiyavrum koşman lazım deli gibi yorulursun imkanı yok o ne ciğerlerin patlar
kızım o bisikletle gidiyor tabiki 15 dk da 4 km gidecek sen yayan yürüyonyavrum koşman lazım deli gibi yorulursun imkanı yok o ne ciğerlerin patlar
KIZLAR ben üniversitedeyken 49-50 kilo kara kuru bir kızdım şimdi ise
KARA YIM AMA KURU DEĞİLİM
Hönkürerek gülüyom..
kız üzülme en azından kara sın..ya bide beyazlasaydın..temelli yabancı olcaktın kendine..
kızım sen bisikletlen alıyorsun o yolu tabiki daha fazla gideceksin ay bi anlatamadım ayol. o yürüyor bi saatte 5 km gidiyor sen bisikletlen gidiyon gibi düşün.zaten ha pancar ha benim yüzüm o derece kırmızı oluyom kız, çok mu zorluom ki kendimi
kızım o bisikletle gidiyor tabiki 15 dk da 4 km gidecek sen yayan yürüyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?