- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
sus kız sus duymasınlar aaaakız yemicek eve götürcek söylemişti bi yerlerde parasını ödeyip fazla alıom eve götürüyom iyi oluo diye
Ayda kizz su yemeklerden accik gondersene walla cok aciktimmm
buyur canım hepsi seninAyda kizz su yemeklerden accik gondersene walla cok aciktimmm
Saolasin cnm boyle dedinya yemis kadar oldumbuyur canım hepsi senin
Offf ne zor yaa cocuk buyutmek. Hwp beklentileri yuksek.dun kizim bana neden bizim ewimizin icinde merdiwen yok neden benim oyun odam yok dedii.off yaaa.
haftada bir hic dayanamazsam bide hafta ortasi oda bir kere coookkk nadir cikma,bende öyle yapiyordum ama,yok adetti yok tuzlu yemekti vs derken bi eksik bi fazla gösterip diyeti birakmisligim cokturhaftaya pazartesi görüşeceğiz
yaw bi de bişey sorucam ben pazartesi pazar günü yediklerim yüzünden şiş çıkıyorum ama salı günü iniyo şişliklerim sizde böyle bişey var mı?
Cnm suanda özel bi okulun anaokuluna gidiyo cewrwsindeki tum cocuklar gercekten warlikli ailelerin cocuklari.bazen okul cikisi cay icmeye gidioruz anneler birbirimizin ewlerine orda görmüs.bi ara özel sofor istiyodu esim arabayla goturdu okula sanki soforuymus gibi ama o zaman oyun amacliydi. Zaman gectikce ipin ucu kaciyo beklentileri yukseliyooffff tok olmama rağmen canım istedi, benim canımda ne manyak ha tatlıyı çekmiyo gidio kebap köz çekiyo
kızzzz bu çocuk nerden görüyo böyle şeyleri, hangimizin oldu ki böyle bi şey
Cnm suanda özel bi okulun anaokuluna gidiyo cewrwsindeki tum cocuklar gercekten warlikli ailelerin cocuklari.bazen okul cikisi cay icmeye gidioruz anneler birbirimizin ewlerine orda görmüs.bi ara özel sofor istiyodu esim arabayla goturdu okula sanki soforuymus gibi ama o zaman oyun amacliydi. Zaman gectikce ipin ucu kaciyo beklentileri yukseliyo
kız yemicek eve götürcek söylemişti bi yerlerde parasını ödeyip fazla alıom eve götürüyom iyi oluo diye
babannen yüzünden senin oyun odanda o yaşıyor deseydin.Offf ne zor yaa cocuk buyutmek. Hwp beklentileri yuksek.dun kizim bana neden bizim ewimizin icinde merdiwen yok neden benim oyun odam yok dedii.off yaaa.
Susuuuuuuuun susuunbeynim bulandi.basim dondu.kabizligim artti.oopom dahada buyudu.3saatin icinde 30sayfa ilerlermi yaaaa yeterartik sükuneeeetttttt.
Wallshi allaj bullak oldum kjm ne yaxmis karistirdjmm
Offf ne zor yaa cocuk buyutmek. Hwp beklentileri yuksek.dun kizim bana neden bizim ewimizin icinde merdiwen yok neden benim oyun odam yok dedii.off yaaa.
evett çok guzeldi yaaa kıvırcık patates
http://www.arbys.com.tr/CmsFiles/Products/Patatesler/Large/Curly_Fries.png?274
Cnm suanda özel bi okulun anaokuluna gidiyo cewrwsindeki tum cocuklar gercekten warlikli ailelerin cocuklari.bazen okul cikisi cay icmeye gidioruz anneler birbirimizin ewlerine orda görmüs.bi ara özel sofor istiyodu esim arabayla goturdu okula sanki soforuymus gibi ama o zaman oyun amacliydi. Zaman gectikce ipin ucu kaciyo beklentileri yukseliyo
canm çok zor bi durum ama çocuğuna şimdiden elindekilere kanaat getirmesini öğretmen lazım. benm oğlum bi kolejin anaokuluna gidiyo. genel olarak aileler 3 aşağı 5 yukarı aynı ekonomik sınıftan. ben özellikle bu tarz bi okulu seçtim. çünkü başka çocuklara imrensin ailesini küçümsesin istemedim. mesela geçende yaşadığımız bişey anlatim sana. yeni araba almıştık. bende arabayı işyerinin otoparkına çeker oğlumu bi üst sokaktaki okula yayan götürürdüm. bana okulun sokağına arabayı park ettirdi. arabadan da okul servisi gelip arkadaşları inene kadar çıkmadı. sonra indi bakın bu bizim yeni arabamız dedi. şok oldum. 5 yaşında bi çocuk bunu nasıl düşünür diye. sonra yaptığının yanlış olduğunu konuştuk falan ama bilemiorum ne kadar sirayet ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?