tebrik ederim cnm 500 gram vermişsin
neden benden çok verdin bakayım
cimcime 900 gram verdin öyle mitebrik ederim cnm çok iyi maşallah
Benden çok kilo verdiğin için çok kıskandımhaftaya görüşürüz
iyi akşamlar kızlar
canım bu hafta da senden çok kilo vereyim 3 haftadır gram gram veriyordum bu hafta çok şükür yarım kilo gitti metabolizmam tekrar hızlanmaya başladı çok moralim bozuluyordu ama pes etmedim savaştım metabolizmamla ve savaşı kazandım
hejira bizim buradan aldığımız tartı da seninkinin beyazından aynı marka 2 hafta oldu alalı çok şükür öyle pil sorunu olmadı ya pili ucuzundan alıyorsun ya da tartın da sorun var kızların dediği gibi onu değiştir sen bir an önceyeni bir kilo yarışına girdiğimiz hafta da herkese az kalorili bir hafta dilerim.
Ciimcime ve orkide canlarim tebrik ederim. Masallah size.
Melekcigim hadi ALLAH kavustursun.. sevdiklerin gittigindr yanliz kaldiginda ki duyguyu iyi bilirim . Yinede saglikli hayirli gitsinlerde zaman cabuk geciyor bir bakmissin yaz gelmis sen inceciksin bebis dahada dadlis olmus :)
aaa bir ilk yaşıyorum ilk defa birinci oldumHAFTANIN 1.si _________ - 0.9 kg. ________ cimcime_89
HAFTANIN 2.si _________ - 0.5 kg. _________ orkide67:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0.2 kg. _________ Loopdido+
günyadın melekciğim hayırlı sabahlar
canım Allah kavuştursun sevdiğin insanların uzakta olması çok kötüKızlar aylık tablomuz hayırlı uğurlu olsun ben çok üzgünüm sabah ablamlar gitti evde yalnız kaldım sevdiğinin uzakta olması özlem çok acıtıyor insanın canınıYaza kadar bekleyecez artık napalım... Diyete kaldığım yerden devam ablam yazın gelince incecik olmak istiyorum zaten beni görünce şok oldu kız ne biçim incelmişsin dedi onu da diyet arkadaşıma kaydettim süt veriyor ama çok hoşuna gitti bu uygulama diyet yapmıyorsun sağlıklı bi şekilde istediğini de yiyorsun kilo da veriyorsun dedi inşallah vermeye devam
Kilo verenleri kocamaaaaaaannn tebrik ediyorum inşallah haftaya birinci benimçok iddaalı konuştum Herkese kalorisiz, enerjik veee eriyen yağlı bir ay diliyorum
Melekcigim hadi ALLAH kavustursun.. sevdiklerin gittigindr yanliz kaldiginda ki duyguyu iyi bilirim . Yinede saglikli hayirli gitsinlerde zaman cabuk geciyor bir bakmissin yaz gelmis sen inceciksin bebis dahada dadlis olmus :)
merhaba kızlar
bugün kalorim çok beter durumda utanarak söylüyorum 1336
neyse pişman diilim haftasonu zaten kahvaltılar en az 500 kalori oluyo
bu akşam da jillian 3. level a başlıcaaaam
Hafta ici verirsin ins cnm. Bu arada jilian daki istikrarina hayran kaliyorum masallah
bu akşam istikrarı bozcam sanırımHafta ici verirsin ins cnm. Bu arada jilian daki istikrarina hayran kaliyorum masallah
iyi pazarşar herkese
ben sporumu yaptım nefes almaya çalışıyom yorgunluktan
yapmam gereken dağ gibi ütü varve daha saçlarımı boyucaaaam
hiçbişi yapasım yok ya
Burdayımm canımÇok üzücü bir sabaha daha uyandım balığım Kasva ölmüş Oda beni yalnız bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?