kız ben sana ne diyorum düşünüp üzülme üzüldükçe yemek yemek istersin. Olsun şimdi daha çok gayret edersin verirsin almazsın. Üzülünce kilolar gidiyor mu gitmiyor. Önemli olan vazgeçmemek
Canımcım birlikte gayret edicez motive olucaz
çok yiyorum iradesizim hedeflediğimden çok gerideyim iki günde 2 kilo alınır mı aldım işte o kadar çok yedim melekciğim
motivasyonum acayip düştü ben yapamayacağım herhalde
Canım üzülme lütfen hepimiz aynı yollardan geçiyoruz topiğimiz feci bunalım geçiriyor bunları yaşamamız çok doğal şimdi sen kendini bırakırsan emin ol daha fazla kilo alacaksın bende çok yedim inan ki şu 2 gündür kendimi öyle zor tutuyorum ki çünkü bünyem alıştı yemeye seninde öyledir bir hafta toparla kendini o da geçecektir güzel düşünelim ki güzel olsun hı
canım ya konuşamaıyoruz seninle kaç gündür bak bu hafta geçsin vereceksin cuma dan itibaren ay bizim incelmemize yardım edecek inan bak bi dikkat etAl benden de o kadar.
İlk önce bilmeniz gerekiyor ki gerçekçi hedefler koymanız gerekiyor önünüze. Bir haftada birkaç kilo vermek gibi uç noktalara ulaşmayın. Bunun yanı sıra yavaş yavaş gitmek de en iyi çözümdür. Yani kısa yoldan, kısa bir sürede kilo vermek yerine uzun sürede ama sağlıklı ve kalıcı kilolar verin. Mükemmeliyetçi bir tavır takınmayın; illa ki sadece diyet listenizdekileri yiyeceksiniz diye bir şey yok; arada kendinizi tatmin eden kaçamaklar yapabilirsiniz. Eğer diyetiniz size mutlaka spor yapmanızı öneriyorsa bunu daha eğlenceli bir hale getirmek için bu tarz aktiviteleri arkadaşlarınızla ortak bir şekilde yapın.
KIZLARRRR lütfen herkes kendini toparlasın yapamayacam diye bir şey yok siz yapmayacaksanız nasıl gidecek bu kilolar Allah aşkına İlk zamanki hevesiniz ve heyecanınızı geri alın nereye kadar yapamayacaksınız şişip şişip kıyafetlere sığmayınca mı aynaya bakınca kendini beğenmediğiniz zaman mı kilo hakkında konuşulduğu zaman hepsini kendi üstünüze alınıp deli gibi üzüldüğünüz zaman mı?
Bırakmayın kendinizi hiç kilo veremeseniz bile emekleriniz hiçbir zaman boşa çıkmaz pes ederseniz olmaz istikrarlı ve kararlı olalım NASIL KİLO VERİLİRMİŞ GÖSTERELİM KENDİMİZE
10 günde 1 kilo hedefi koydum canım bugün 55 olmam gerkiyordu ama nerede ondan çok moralim bozuldu yerimde sayıyorum yani aslında ama vereceğim ya 74 günüm var daha veririm
oyyy iiyiki varsınız fıstıklarım
haklısın canım ya yapmak zorundayız kendimiz için çok güzel olacağız :13::13:
Al benden de o kadar.
Vereceksin merak etme bir ayda da bir kilo biraz da az geldibelki bu kadar az olduğu için de kilo veremiyor olabilirsin beslenmene dikkat et spor yapcam diye de harap etme kendini stres altında hissetme inşallah herşey güzel olacak arada bir kaçamak ya ama abartmadan ya hem vicdanın rahat olsun hemde moralin bozulmaz
İşte böyle olalım ohh ne güzel
10 günde 1 kilo pek de az değil sanki melekciğim daha zor oluyor hedefe az kalınca kilo vermek:26:
ama geçen 1 ayı kastettiysen hiç kilo verememiş durumdayım şu andagülüp geçeyim ben en iyisi
Canım ben 1 ayda 1 kilo anladım 10 gün içinse çok mantıklı zaten hafta da 3-5 kilo verirsek sağlıklı olmaz zatenben yanlış anlamışım kusura bakma hiç kilo verememişsin ve çok yedim diyorsun bence şükret almamışsın ya bide alsaydın eyvahlar olsun yaa
çok elverişliyim kilo almaya hemen alıveriyorum ama hep zayıf olmakiçin böyle hesap mı yapmak lazımneyse bi vereyim şu yaz geçsin de sonra düşünürüm
sağol melekciğim
bu arada ben çok stresliyim bu aralar sanırım o da yemeğe çok yöneltiyorbeni keşke iştahım kapansa da bi işe yarasa
Bende öyleyim su içsem yarıyor inan kiama böyle diyip bahane bulmayalım yaza kadar innncecik olalım sınav stresinden mi streslisin:26:
yok canım sınav stresi değil
Hım peki canım bende görünüşte stresli değilim ama sağ gözüm durmadan seğiriyo stresten diyolar ama bilemedim daha alan derslerine başlamadım belki de onun derdi içimi sardıHayat zor kardeş napacan mecburrr
rahat ol canım emeklerinin karşılığın alırsın mutlaka
inşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?