Kalori Arkadaşım

öyle mi diyorsun canım yedim zaten yine spor da yapmadım 2 gündür :26:

çok yiyorum iradesizim hedeflediğimden çok gerideyim iki günde 2 kilo alınır mı aldım işte o kadar çok yedim melekciğim

Canım üzülme lütfen hepimiz aynı yollardan geçiyoruz topiğimiz feci bunalım geçiriyor bunları yaşamamız çok doğal şimdi sen kendini bırakırsan emin ol daha fazla kilo alacaksın bende çok yedim inan ki şu 2 gündür kendimi öyle zor tutuyorum ki çünkü bünyem alıştı yemeye seninde öyledir bir hafta toparla kendini o da geçecektir güzel düşünelim ki güzel olsun hı

İlk önce bilmeniz gerekiyor ki gerçekçi hedefler koymanız gerekiyor önünüze. Bir haftada birkaç kilo vermek gibi uç noktalara ulaşmayın. Bunun yanı sıra yavaş yavaş gitmek de en iyi çözümdür. Yani kısa yoldan, kısa bir sürede kilo vermek yerine uzun sürede ama sağlıklı ve kalıcı kilolar verin. Mükemmeliyetçi bir tavır takınmayın; illa ki sadece diyet listenizdekileri yiyeceksiniz diye bir şey yok; arada kendinizi tatmin eden kaçamaklar yapabilirsiniz. Eğer diyetiniz size mutlaka spor yapmanızı öneriyorsa bunu daha eğlenceli bir hale getirmek için bu tarz aktiviteleri arkadaşlarınızla ortak bir şekilde yapın.

Al benden de o kadar.
canım ya konuşamaıyoruz seninle kaç gündür bak bu hafta geçsin vereceksin cuma dan itibaren ay bizim incelmemize yardım edecek inan bak bi dikkat et

10 günde 1 kilo hedefi koydum canım bugün 55 olmam gerkiyordu ama nerede ondan çok moralim bozuldu yerimde sayıyorum yani aslında ama vereceğim ya 74 günüm var daha veririm
oyyy iiyiki varsınız fıstıklarım

KIZLARRRR lütfen herkes kendini toparlasın yapamayacam diye bir şey yok siz yapmayacaksanız nasıl gidecek bu kilolar Allah aşkına İlk zamanki hevesiniz ve heyecanınızı geri alın nereye kadar yapamayacaksınız şişip şişip kıyafetlere sığmayınca mı aynaya bakınca kendini beğenmediğiniz zaman mı kilo hakkında konuşulduğu zaman hepsini kendi üstünüze alınıp deli gibi üzüldüğünüz zaman mı?

Bırakmayın kendinizi hiç kilo veremeseniz bile emekleriniz hiçbir zaman boşa çıkmaz pes ederseniz olmaz istikrarlı ve kararlı olalım NASIL KİLO VERİLİRMİŞ GÖSTERELİM KENDİMİZE

haklısın canım ya yapmak zorundayız kendimiz için çok güzel olacağız :13::13:

10 günde 1 kilo hedefi koydum canım bugün 55 olmam gerkiyordu ama nerede ondan çok moralim bozuldu yerimde sayıyorum yani aslında ama vereceğim ya 74 günüm var daha veririm
oyyy iiyiki varsınız fıstıklarım

Vereceksin merak etme bir ayda da bir kilo biraz da az geldi belki bu kadar az olduğu için de kilo veremiyor olabilirsin beslenmene dikkat et spor yapcam diye de harap etme kendini stres altında hissetme inşallah herşey güzel olacak arada bir kaçamak ya ama abartmadan ya hem vicdanın rahat olsun hemde moralin bozulmaz

İşte böyle olalım ohh ne güzel

10 günde 1 kilo pek de az değil sanki melekciğim daha zor oluyor hedefe az kalınca kilo vermek:26:
ama geçen 1 ayı kastettiysen hiç kilo verememiş durumdayım şu anda gülüp geçeyim ben en iyisi

• Arada bir yediğiniz bir parça çikolata ya da iki üç tane patates kızartması bütün diyetinizi mahvetmez. Araştırmalar uzun dönemde düzenli diyet yapıldığında arada bir bir dilim pasta yemek kilo vermenizi engellemiyor. Arada bir ödüllendirmeliyiz kendimizi, yeter ki abartmayalım

• Spor sonrasında yediğimiz şeyler yaklaşık 150 kalori olmalı. Sağlıklı diye yediğimiz gevrekler bile çok kalorili olabiliyor. Direkt poşetten atıştırmaktansa tabağa ölçerek koymamız gerekiyor.

• Evet, çok yememeliyiz ama diyet yapanların en çok yaptığı hatalardan biri de çok az yemek. Çok az yemek yerseniz vücut kıtlık psikolojisine girip metabolizmayı yavaşlatıyor. Üstelik sizin motivasyonunuz da bir süre sonra azalacağı için devam da edemiyorsunuz bu diyete. O yüzden sonrasında da saldırmamak için yemeklere en baştan doyacak şekilde sağlıklı beslenmelisiniz.

• Televizyon ya da bilgisayar karşısında zevkle atıştırdığımız şeyler maalesef bize yağ ve kilo olarak dönüyor. Yemeğe ayrı bir vakit ayırmamız ve tv karşısında yemememiz tavsiye ediliyor.

• Uzmanlar diyor ki sadece kardiyo yeterli olmaz kaslarınızı da güçlendirmeniz gerekli. Kaslar güçlendikçe durduğunuz yerde yaktığınız kalori bile artacak.

• Eğer egzersizlerinizi hep aç karnına yapıyorsanız şu araştırma sonucunu bir okuyun. Aç mide ile yapılan egzersizlerde kaloriler yağdan değil kastan gidiyormuş. Hem kastan kaybetmemek için hem de spor yaparken daha enerjik olmak için aç karnına spor yapmamak gerekiyor.

• Araştırmalara göre yediklerini not edip kalori hesabı yapanlar çok daha fazla ve düzenli kilo veriyorlar.

• Kim diyet yaparken çok mutludur ki? Hepimiz biraz stresli oluruz ve bazen çok stres olup, sinirlenip yarıda keseriz diyeti. Hele de tartıda çok da fark yoksa vay halimize! Ama aslında çok aç kalmadığımız, sağlıklı diyetler seçip, spor yaparak diyetin şiddetini azaltırsak, daha mutlu olabiliriz değil mi? Ve, spor yapmak mutluluk hormonu salgılatıyor. Ama en önemlisi motivasyon. Gerçekten motive olup, sabırlı bir şekilde sonuçlarını hayal ederek yaparsak diyetimizi, daha uzun ömürlü olabilir diyetlerimiz.

• Stres kilo almamıza neden olan en önemli etkenlerden biri. Şekerli ve yağlı yiyeceklere bizi iterek, daha fazla yememize neden oluyor araştırmalara göre. Yani eğlenceye de vakit ayırmamız gerek, ne güzel değil mi? :) Üstelik dans etmek, bowling oynamak, bisiklete binmek gibi aktiviteler doğal kalori yakıcılar. Bir de en sevdiğimiz aktivite alışveriş yapmak

10 günde 1 kilo pek de az değil sanki melekciğim daha zor oluyor hedefe az kalınca kilo vermek:26:
ama geçen 1 ayı kastettiysen hiç kilo verememiş durumdayım şu anda gülüp geçeyim ben en iyisi

Canım ben 1 ayda 1 kilo anladım 10 gün içinse çok mantıklı zaten hafta da 3-5 kilo verirsek sağlıklı olmaz zaten ben yanlış anlamışım kusura bakma hiç kilo verememişsin ve çok yedim diyorsun bence şükret almamışsın ya bide alsaydın eyvahlar olsun yaa

çok elverişliyim kilo almaya hemen alıveriyorum ama hep zayıf olmakiçin böyle hesap mı yapmak lazım neyse bi vereyim şu yaz geçsin de sonra düşünürüm
sağol melekciğim
bu arada ben çok stresliyim bu aralar sanırım o da yemeğe çok yöneltiyor beni keşke iştahım kapansa da bi işe yarasa

Bende öyleyim su içsem yarıyor inan ki ama böyle diyip bahane bulmayalım yaza kadar innncecik olalım sınav stresinden mi streslisin:26:

yok canım sınav stresi değil

Hım peki canım bende görünüşte stresli değilim ama sağ gözüm durmadan seğiriyo stresten diyolar ama bilemedim daha alan derslerine başlamadım belki de onun derdi içimi sardı Hayat zor kardeş napacan mecburrr

rahat ol canım emeklerinin karşılığın alırsın mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…