Kalori Arkadaşım

Teşekkür ederim canım bu 2 gün zor geçiyor

Anam kimsecikler uğramaz olmuş buralara:26:

Üzücü bir günün ardından ağlamaktan bitap düşmüş halde menümü paylaşayım

Sabah= Yarım adet yumurta beyazı+1.5 dilim beyaz ekmek+çay kaşığı kadar krem peynir+ çay kaşığı kadar böğürtlen reçeli

Ara Öğün= 1 bardak ev yapımı kayısı meyve suyu+ 25 gr dut kurusu

Akşam=1 porsiyon tavuklu mantar sote+ 1 dilim beyaz ekmek

Alınan Toplam Kalori Miktarım 513 birazda meyve yerim belki işte bu kadar

bu hafta sonu ben biraz cozuttum daha akşam yemeği yemedim ama mantı yicez
hafta içi dengelerim.. vizdan azabı çekmek istemiyorum ya..haftalardır dikkat edip duruyom arada cozutmak lazım

Kızlar herkese merhaba,
Şu iki günüm kaloriler konusunda çok feci geçti, yazıpta utanmak istemiyorum

Enerjim çok düşük, işten kaçmak istiyorum bu hafta, spor yapmak istemiyorum

Tartımın vehametini biliyorsunuz, bugün götürdüm aldığım yere geri verdim, bakalım firmaya geri gönderecekler, üstelik ne fiş ne fatura ne de kutusu vardı

Melekcim balığın hakkın rahmetine kavuşmuş, çok üzüldüm, başın sağolsun.

Son düzenleme:
Melekcigim baligina uzuldum
Kizlar bu hafta sonu hic spor yapamadim. Yememe birazcik dikkat ettim ins kilo almadan atlatcm . Hadi iyi geceler opt hepinizi

Teşekkür ederim canım inşallah tartı işin düzelir

Melekcigim baligina uzuldum
Kizlar bu hafta sonu hic spor yapamadim. Yememe birazcik dikkat ettim ins kilo almadan atlatcm . Hadi iyi geceler opt hepinizi

Teşekkürler canım inşallah almamışsındır

Herkese kocaman iyi geceler

günaydın kızlar
kalorisi az sporu bol olan bir hafta diliyorum hepimize

Evet yeni almıştım, bende anlamıyorum, her cuma yeni pil takıyorum
Napıcam ya?

haftada 1 pil gerçekten anormal. O zaman sende pili çıkar tartılacağın zaman pili takıp tartıl sonra çıkar ne gerek var her hafta pil değiştirmeye çevre kirliği walla :))

günaydın kızlar
her zamanki gibi sirkeli ballı 1 bardak ılık suyumu içtim.35 dk sporumu yaptım ardından 2 çarliston yeşil biber 5 küçük çeri domates 2 siyah 2 yeşil zeytin 1 kibrit kutusundan biraz büyük tuzsuz köy peyniri ve 1 dilim börek ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.ne zamandır ne yediğimi yazmamıştım bugün yazayım dedim.herkese kalorisiz bir hafta dilerim cumaya 1.benim kızlar hazır olunnnnnn

afiyet olsun cnm.

tünaydın kızlar
haftasonu sapıttığım için bugün az yiyorum öğlen sadece yoğurtlu brokoli yedim

Son düzenleme:
tünaydın kızlar
haftasonu sapıttığım için bugün az yiyorum öğlen sadece yoğurtlu brokoli yedim

canm aferin sana bende akşama brokoli yiyeyim kıskandım seni

motivasyonum acayip düştü ben yapamayacağım herhalde

çok yiyorum iradesizim hedeflediğimden çok gerideyim iki günde 2 kilo alınır mı aldım işte o kadar çok yedim melekciğim

canım hayırdır nen var kuzu :26:
Hepimizin iradesiz olduğu zamanlar ne yazıkki oluyor. Yılma tatlım ye iradeli olduğunda daha az yiyeceksin lütfen üzülme üzüntü daha çok yemek yemeyi getirir yapma böyle bu yola birlikte çıktık birlikte eriyeceğiz

bilmiyorum canım ya koptum bugün resmen şu anda 771 kalori var bile daha akşam yemeği var 1 aydır boşa uğraşıyorum 1 ay önceki kiloma döndüm

bilmiyorum canım ya koptum bugün resmen şu anda 771 kalori var bile daha akşam yemeği var 1 aydır boşa uğraşıyorum 1 ay önceki kiloma döndüm

canım benim kilo veremiyoruz diye muhakkak üzülüyoruz fakat kosoca 1 ayda hiç kilo almamışsın bence buna sevinmelisin . Hiç üzülme aynen devam ediyoruz. Bu çıldırma dönemleri de geçicek biraz sabır :18::18::18:

verdikten sonra aldım o çok moralmi bozdu canım ya

verdikten sonra aldım o çok moralmi bozdu canım ya

kız ben sana ne diyorum düşünüp üzülme üzüldükçe yemek yemek istersin. Olsun şimdi daha çok gayret edersin verirsin almazsın. Üzülünce kilolar gidiyor mu gitmiyor. Önemli olan vazgeçmemek

Canımcım birlikte gayret edicez motive olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…