melekciğim çok üzüldüm senin adına hayvan beslemek çok güzel bir şey onlarla aranda özel bir bağ oluyor ve kaybedince sanki evden biri gitmiş gibi oluyor seni çok iyi anlıyorum ve allah sabır versin diyorum
Kızlar herkese merhaba,
Şu iki günüm kaloriler konusunda çok feci geçti, yazıpta utanmak istemiyorum
Enerjim çok düşük, işten kaçmak istiyorum bu hafta, spor yapmak istemiyorum
Tartımın vehametini biliyorsunuz, bugün götürdüm aldığım yere geri verdim, bakalım firmaya geri gönderecekler, üstelik ne fiş ne fatura ne de kutusu vardı
Melekcim balığın hakkın rahmetine kavuşmuş, çok üzüldüm, başın sağolsun.
Melekcigim baligina uzuldum
Kizlar bu hafta sonu hic spor yapamadim. Yememe birazcik dikkat ettim ins kilo almadan atlatcm . Hadi iyi geceler opt hepinizi
Evet yeni almıştım, bende anlamıyorum, her cuma yeni pil takıyorum
Napıcam ya?
günaydın kızlar
her zamanki gibi sirkeli ballı 1 bardak ılık suyumu içtim.35 dk sporumu yaptım ardından 2 çarliston yeşil biber 5 küçük çeri domates 2 siyah 2 yeşil zeytin 1 kibrit kutusundan biraz büyük tuzsuz köy peyniri ve 1 dilim börek ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.ne zamandır ne yediğimi yazmamıştım bugün yazayım dedim.herkese kalorisiz bir hafta dilerim cumaya 1.benim kızlar hazır olunnnnnn
motivasyonum acayip düştü ben yapamayacağım herhalde
Canım noldu ya niye böyle bıraktın kendini
tünaydın kızlar
haftasonu sapıttığım için bugün az yiyorum öğlen sadece yoğurtlu brokoli yedim
motivasyonum acayip düştü ben yapamayacağım herhalde
çok yiyorum iradesizim hedeflediğimden çok gerideyim iki günde 2 kilo alınır mı aldım işte o kadar çok yedim melekciğim
canım hayırdır nen var kuzu :26:
Hepimizin iradesiz olduğu zamanlar ne yazıkki oluyor. Yılma tatlım ye iradeli olduğunda daha az yiyeceksin lütfen üzülme üzüntü daha çok yemek yemeyi getiriryapma böyle bu yola birlikte çıktık birlikte eriyeceğiz
bilmiyorum canım ya koptum bugün resmen şu anda 771 kalori var bile daha akşam yemeği var 1 aydır boşa uğraşıyorum 1 ay önceki kiloma döndüm
canım benim kilo veremiyoruz diye muhakkak üzülüyoruz fakat kosoca 1 ayda hiç kilo almamışsın bence buna sevinmelisin . Hiç üzülme aynen devam ediyoruz. Bu çıldırma dönemleri de geçicek biraz sabır :18::18::18:
verdikten sonra aldım o çok moralmi bozdu canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?