Kalori Arkadaşım

valla bi akşam iki kaşık yedm beni kesmez bi kaşık diye ertesi gün bütn gün tuvalate cıktm ama midenizi bulandırmak gibi olmasın yogurt kıvamında ama artıdaydım yanı hep. ve aşırı gaz yaptı sancılı resmen. ama şöyle bişey var gayet normal yemegımı yiyodum o zaman. iki gündür bi detoks diyeti gibi bişey yapıyorm bari bu hafta vermiş olayım pazartesi dye . onu da içiyorm ama çıkmadım tuvalete. burdan biri demişti giren yoksa çıkan da olmaz diye . onnla tesellı buluyorum. buna da bu kadar çabuk bağışıklık kazanmış olamaz dimi kıçım

kız benmkiyle seninki güzel sarımsaklı yoğurt olur heee

akşama yoğurt yiyeyim diyordum ki sen bunu yazdın aşşağıda da özz son noktayı koydu
kızlar eliptikıl bisikletıkılım geldi artık haftasonu iyi tepişirim - lerime - katarım

iğrençlik gördüm de bu kadarını görmedim ayol.

ölçülü biçimde yiceksin. bağırsakların çalışması kılo vermeyi kolaylaştıracak. ama yok ben kilo alcam dersen günde 5 10 kaşık yersen alırsın kalorisnden diye düşünüyorum. :S

5-10 kaşık yenirse yine kilo alınamaz ki iyice cır cır yapar yediğin hemencecik çıkar

yaaaa özzzz yaaaaa klavyeye çıkarıcam şimdi

bakın size bi önerim var bi daha 1. olursam bana elbirliğiyle siz isim takın bunca iğrençleşmeden sonra ne dicenizi çok merak ediom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…