- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38 beden alışverişine başladım kızlar kayrada inanılmaz indirim başladı kaçırmim dedim yalnız 38 bedende çok az kalmış yaww
Görünmüyor.bekliyorummm
beklerken bende tpic ahalisine bir şey sorayım kızlar hazır mısınız
görüş ve önerileriniz benim için çok önemli acil yardım lütfen bugün bu işi hallettim hallettim yoksaaaa kalırr
işte sorum
gözüktümü resimm kızlarrr![]()
evlilik_paketi_slider
nasıl ekleyeceğim yaaaaaaaaaaaaGörünmüyor.
gözükmüyooo :S fotografı masaüstüne al ordan tut mesaj yazdıgın yere brıak canmbekliyorummm
beklerken bende tpic ahalisine bir şey sorayım kızlar hazır mısınız
görüş ve önerileriniz benim için çok önemli acil yardım lütfen bugün bu işi hallettim hallettim yoksaaaa kalırr
işte sorum
gözüktümü resimm kızlarrr![]()
evlilik_paketi_slider
Telefondan mı, bilgisayardan mı?nasıl ekleyeceğim yaaaaaaaaaaaa
sanki lise de öğretmen manyak mı neymiş ayol. bizde tellefonu çalınca sınıftan çıkıp konuşup geri girerdi öğrenciler. ne manyakmış sizinki. salla kızım ne ağlıyon pislik için. Allah onu bildiği gibi yapsın. kalp kırdı öbür tarafda verir hesabını.Üniversitede hocalar hep pskopat oluyor sanirim.3 tane cocukla okumaya calisiyorum.elazigda yalnizim ailemden uzagim.esim astsubay.nöbetleri falan oluyor.bu halde okula gidiyorum.iyi bi ögrenciyim.dersi dinlerim not alirim.1.sinifta bölümde 3.oldum.bu sartlar altinda okula gittim.hoca birisi bi sey yapsinda bende bagirayim diye tetikte bekliyor.bi cocuk tlftda int girmis.ona bi sürü kizdi.o arada esim mesaj atti bana.bende cevap olarak evet yazdim sadece.vay efendim tlf la oynuyormusum...haketmedigim icin ve artik ögrencilik icin yasli oldugum icin cok gururuma dokundu.agliyarak ciktim siniftan
sen önce bi nasıl ekleyemediğini anlat canımnasıl ekleyeceğim yaaaaaaaaaaaa
ha ha ha. altımda üstümde lacivert bikerem.
tamam canım aklımda olsun. sizinki ne eliptik mi manyetik mi.
o kıçının hakkını ödeyemeyiz canım. hepimiz için feda ediyorsun sen onu.![]()
Günaydın millet..ben yine yollardayim tartilamadim..muhtemelen +2 kg dayım..haftaya kısmet artik![]()
oldu işte şuşu şu kızların 2 senede öğretemediğini iki kelime ile öğrettin harikasınnn![]()
bildirim yapmayacan mı yani.Günaydın millet..ben yine yollardayim tartilamadim..muhtemelen +2 kg dayım..haftaya kısmet artik![]()
kızım sen evli değilmisin. ne diye gidip duruyon zırt pırt annengile. gidiyon madem neden yatıyon git gel.Of yaa..ben bu anamgile gidince dayanamiyom ya..yidim yine ballı kaymaklari simitleri...
oldu işte şuşu şu kızların 2 senede öğretemediğini iki kelime ile öğrettin harikasınnn![]()
Üniversitede hocalar hep pskopat oluyor sanirim.3 tane cocukla okumaya calisiyorum.elazigda yalnizim ailemden uzagim.esim astsubay.nöbetleri falan oluyor.bu halde okula gidiyorum.iyi bi ögrenciyim.dersi dinlerim not alirim.1.sinifta bölümde 3.oldum.bu sartlar altinda okula gittim.hoca birisi bi sey yapsinda bende bagirayim diye tetikte bekliyor.bi cocuk tlftda int girmis.ona bi sürü kizdi.o arada esim mesaj atti bana.bende cevap olarak evet yazdim sadece.vay efendim tlf la oynuyormusum...haketmedigim icin ve artik ögrencilik icin yasli oldugum icin cok gururuma dokundu.agliyarak ciktim siniftan
ayy canım üzülme bende olduğum yerde serseri mayın gibi savruldumİdol
İdoluuum hoşgeldin..sen yokken ben serseri mayın gibi savruldum buralarda..![]()