• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

markası bernardo kızlar unutmuşum biraz önce aydacım sağ olsun gözüme soktu :confused::KK70::KK70:

canm arkadaş var yanımda daha oda yeni çeyiz paketi aldı ona sordum o karacadan aldı bernardoya gitmiş varmış böyle bi set ama ben beğenmedim dedi. o karacadan 2250 ye almış almadıysan bide ona bak
bide tabi zevler ve renkler olayı va sen beğendiysen

Kizlar 3 gundur wc ye cikamiyodum.bugun tarti gunu yaa aksam 3 dis sarimsak yuttum sonra dedimki dur bide form cayi iciyim garanfi olsun dedim. Sabah bi uyandim tik yok. Kizin okul saati geldi bu arada kahwalti falan yapmadim tartida fazla cikmasin diye. Kizi okula biraktim donerken karnima bi agri girdi.allahim ya rabbim yuruyemiyorum resmen.esim aradi tukana gel fiye dedimki ewe cikmam lazim falan derken merdiwenlerde artiksin noktaya geldim resmen gozumden yaslar akiyofu.ewe zor attim kendimi sonunda s#çmadan geldim ama cok sukur... onun icin bildirimimi degistirdimmm:KK53::KK53::KK16:

Kizlar 3 gundur wc ye cikamiyodum.bugun tarti gunu yaa aksam 3 dis sarimsak yuttum sonra dedimki dur bide form cayi iciyim garanfi olsun dedim. Sabah bi uyandim tik yok. Kizin okul saati geldi bu arada kahwalti falan yapmadim tartida fazla cikmasin diye. Kizi okula biraktim donerken karnima bi agri girdi.allahim ya rabbim yuruyemiyorum resmen.esim aradi tukana gel fiye dedimki ewe cikmam lazim falan derken merdiwenlerde artiksin noktaya geldim resmen gozumden yaslar akiyofu.ewe zor attim kendimi sonunda s#çmadan geldim ama cok sukur... onun icin bildirimimi degistirdimmm:KK53::KK53::KK16:
bakalım aradaki b.k farkı ne kadar olmuş. bende çıkmadım 3 gündür. çıkaydım iyiydi.:KK70:

aynen benimki fissler çok memnunum. ama bu paket yani ayıramaz ki :S
İşte ben de onu diyorum.
Günlük yemek takımını ben beğenmedim şahsen, 82 parça olanı da muhtemelen eski modellerden seçtirecekler.
E düdüklü de dandik olacak.
Yani ben olsam almazdım bu paketi.

Kızlar bu arada mutfak eşyaları konusunda ahkam kesecek kadar tecrübem var.
Bernardo'da Sofra Tasarım Uzmanı olarak çalışmıştım bi dönem :KK59: hem Bernardo ürünlerini tanıyorum, hem de genel mutfak eşyaları konusunda iyiyimdir.

İşte ben de onu diyorum.
Günlük yemek takımını ben beğenmedim şahsen, 82 parça olanı da muhtemelen eski modellerden seçtirecekler.

Bernardo'da Sofra Tasarım Uzmanı olarak çalışmıştım bi dönem :KK59: hem Bernardo ürünlerini tanıyorum, hem de genel mutfak eşyaları konusunda iyiyimdir.
Kuzucum senin hafta sonun nasil gectii

canm arkadaş var yanımda daha oda yeni çeyiz paketi aldı ona sordum o karacadan aldı bernardoya gitmiş varmış böyle bi set ama ben beğenmedim dedi. o karacadan 2250 ye almış almadıysan bide ona bak
bide tabi zevler ve renkler olayı va sen beğendiysen

canım ben karaca markasını sevmiyorum o yüzden hiç bakmadım bile yıllar öncesinden böğrümü yakmışlar:KK11::KK11::KK70:

yemek takımı ve kahvaltı takımı baya eski model kuzum. ben sana bi yer tavsiye ediyim git ordan ne istiyosan al . paket yap

nereyi tavsiye edecen kız çabuk yaz bakem :oops::oops:

Bernardo'yu marka olarak öneririm ama ben yemek takımını beğenmedim.
Bir de düdüklü tencereyi daha iyi bi marka almak gerekiyor, mesela Fissler gibi..

sen ordan almıştın dimi canım yanlış hatırlamıyorsam 2 takım günlük alıp mı birleştirmiştin sanki net hatırlayamadım ama :KK60:

önce ben soracaktım yaaaa :KK67::KK67: işim çıktı geçtin beni :KK60:

ayyy ölcem patlicem gülmekten :KK70::KK70::KK70: 2 kilo gitmiştir bu koşuşturmaya herhalde :KK70::KK70:

Sinokiiiiiiiiim hosgeldin cnmmm özlettin kiz kendini

hoşbuldum canım benmmmm bende sizi çok özledim :KK60::KK60:

kızlar şöyle söyleyeyim bu paketin fiyatı bana gayet uygun geldi bende bu ürünlerin çoğu var sadece yenileme amaçlı almak istiyorum. Gittim mağazada gördüm beğendim içeriklerde değişiklik imkanı sunuyor tabi değiştirdiğin takıma göre fiyatıda artıyor :mad::mad:
Bernardoyu araştırdım genel olarak hep olumlu söz edilmiş bir de size danışmak istedim. benim sadece yemek takımına ihtiyacım var aslında fiyatlarına baktımda yemek takımı almak yerine böyle paket almak daha mantıklı geldi :KK17::KK17::KK17:

İşte ben de onu diyorum.

nee duruyorsunnnn bana öneri yapsana yapsanaaaaa:KK70::KK70:

bernardodnun web sitesinden içeriğin tüm ürünlerini üzerine ücret vermek karşılığında seçebiliyorum :KK60:
müsait olunca sende bir bakarmısın kuzucan:KK53:

Sabah sabah herkes bi azim yazmis.sonra kayboldunuz. Hadi kiz su listeyi yayinla tükana gitcem. Bu hafta 2 yeni model şort we tayt hazirliyorum cok yugunummm.

Back
X