Kalori Arkadaşım

kasım ayında taşındık soğuklarda tadilat yaptıramazdık ve acil taşınmamız gerekiyordu ev sahibi oğlunu evlendireceği tutmuştu hem de içinde biraz yaşayıp ihtiyacımıza göre değişiklikler yaparız dedik 3+1 125 m2 mutfağım dar değil ama buzdolabımın yerini beğenmiyorum

nasıl böyle düşünüyorsun anlamıyorum bankaya verdiğin faizle ev sahibine verdiğin kira aynı değil bankadan aldığın parayla ev senin oluyor ev sahibine verdiğin paranın ayı doldurmaktan başka geri dönüşü olmuyor

gücüne gitmesin kuzum bak melek yine bu yolda arsaya falan yatırım yaparak ilerliyormuş sen de bildiğim kadarıyla oda yok yazık yani zaman boşa akıp gidiyor sen biriktirdikçe ev fiyatları da yükseliyor

eşine çok güldüm yaa azcık romantik olsaymış çiçek çizip seni seviyorum falan yazsaymış

Ortası Taksim oluyor.
Ama benim o kadar uzağa gidip dönmemi istemediği için dün benim çok yakınıma geldi.
Yarın akşam da en azından kadıköy olsun diyeceğim, kabul ettiririm, ona da yazık.
Kiiizz taksim de buluşun..bereket dönerse de bi döner yersin,sınırsız ketçap mayanez,baharat... ohh...misss..

Hehehe...o da yokmuş gibi davran o zaman
süper fikir. Gerçi dediğim gibi yazı da olsa o da tozdan sanatsal çalışmalar yapmaya başladı

Doğru diyon..bende merak ettim simdi..

Bende gidiyom..daha totomun üstüne elma sirkeli su bardağını koyup squat yaparken koşu yapipbdudukluyle yemek pisircem..
folik asitini yutmayi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…