sen niye sevmediğin beğenmediğin içini değiştireceğin eski bir evi aldınçok mu ucuz du kaça aldınız evi. kaç oda. mutfağına buzdolabı koyunca bile darlaşacak kadar küçükmüş mesela görmedin mi bunu alırken. madem içinde tadilat yapacaktın içine girmeden biraz fazla kredi çekip içinide yaptırsaydın. sonra temiz temiz otururdun.haa belki içinde oturuken ev sahibiniz satmaya karar verdiyse sizde biz alıverelim dediyseniz o başka.aynı hatayı kaynanamgil de yaptı.
hiç de bilehiç yokdan ev sahibine para vermiş olurum gidip de alemin bankasını zengin etmem.
Ben en cok 34 bta nin kaynanasini sewiom.bak ne guzel wakti zamaninda cekip gitmis, arkasindan kimseyi soyletmiyo
kendi kaşındı ama20 yılda ev alamazsın filan dedi gücüme gitti
niye vermedin 70 iyiymiş
kendimden alıntı yapasım geldi
geçenlerde eşim tv nin altındaki siyah ayağa beni sil ayda yazmış fotosunu çekip yollamış bana
Kız bu zilliler gidiyor, yine başbaşa kaldık seninle34bta26
Kolay gelsin sekerimDoğru diyon..bende merak ettim simdi..
Bende gidiyom..daha totomun üstüne elma sirkeli su bardağını koyup squat yaparken koşu yapipbdudukluyle yemek pisircem..
Evet canım, şu an ben bi uçtayım o öteki uçta.evet kuzum kaldık baş başa eee anlat müyendis bey nasıllar 5 saatlik yol dediğin Avrupa yakasından mı geldi ?
Amaan ossun kız..kendibisini yapmak gibi güzel bisi varmı..Herkes ewine gidiyo ben tükana calismaya gidiyorum.kacta biter isim allah bilir
Dogru soyluyosun cnm yaa ne zaman bu muhabbet acilsa annem geliyo aklima allah kimseyi anacigindan ayirmasinnöyle deme kızzz eşim çok özlüyor 11 yaşındayken annesiz kalmış bazı geceler rüyasında görüyormuş özlemden ağlayarak uyanıyor
Evet canım, şu an ben bi uçtayım o öteki uçta.
Ama yarın akşam da görüşeceğiz
Ortası Taksim oluyor.ortada buluşun kızzz nolcak ?
Kiiizz taksim de buluşun..bereket dönerse de bi döner yersin,sınırsız ketçap mayanez,baharat... ohh...misssOrtası Taksim oluyor.
Ama benim o kadar uzağa gidip dönmemi istemediği için dün benim çok yakınıma geldi.
Yarın akşam da en azından kadıköy olsun diyeceğim, kabul ettiririm, ona da yazık.
Ulen eve geldim hala gözüm burda..esra ablam başlamış zaten millet birbirine giriyo..kızı valla koca bulmak zor heee..yazik..
evet..gerçekten rahat oluyo..yaa 2 dk da evdesin ne güzel yaaaa
E biz seni nasıl görecez?Benim yok. Sıkıyo beni onlar..konuşmak istediğin istemediğin sevdiğin sevmediğini her kez sana ulaşıyor..ondan acmadim..
Eet..bende merak ettim sindi..nası gorceniz..E biz seni nasıl görecez?
süper fikir. Gerçi dediğim gibi yazı da olsa o da tozdan sanatsal çalışmalar yapmaya başladıHehehe...o da yokmuş gibi davran o zaman
folik asitini yutmayi unutmaDoğru diyon..bende merak ettim simdi..
Bende gidiyom..daha totomun üstüne elma sirkeli su bardağını koyup squat yaparken koşu yapipbdudukluyle yemek pisircem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?