- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Canim yaa msjin o kadar ictendiki rabbim senide tez zamanda kaynanana kawustursun demekten alamiyorum kendimiGÖZÜN AYDIN CANIM aLLAH BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN BÜYÜĞÜNÜZ SONUÇTA.
(oldukça ciddi bir mesaj yazmaya çalıştım ama eminim çok inandırıcı olmamıştır )
heh işte benim tanıdığım yettim bu
ooo günaydın canım uyanda balığa gidelim
al işte tahmin ettiğim gibi lojmanınız kaloriferliymiş.şişecek bi yerim yaa.
Sen ne renk dusunuyosunbilmiyorum nasıl olacak ama salona alçı tavan alçı tv ünitesi radyatörlerin yeri değişecek ve komple badana olması gerekiyor müteahhit badana yaptırmış hiç güzel boyamamışlar ve renginide tahmin edin Türkiye deki evlerin %85 bu renktir herhalde şampanya
Acaba diyom usenmeyip mobilyaları strec filmlemi kaplasak..yani aslında insani rahatsız eden tozların varlığı değil belli olması ise onlar orda yokmuş gibi davranilabilir..taaaki bi misafir gelene kadar..prensip olarak çokta mantıksız değil bence..Tadilat isi cok zor.ewe ciwi caksak butun herher ayaklaniyo sanki problem bizdemiki acep
Bide sunu soyleyim.ben ewde en buyuk hatayi mobilyalarda siyah renk secerken yapmisim, gunde iki kere toz alsam yetmiyo..yettim gari senden bi care bekliyom kuzum
Canim yaa msjin o kadar ictendiki rabbim senide tez zamanda kaynanana kawustursun demekten alamiyorum kendimi
Hahhaaa bencedeAcaba diyom usenmeyip mobilyaları strec filmlemi kaplasak..yani aslında insani rahatsız eden tozların varlığı değil belli olması ise onlar orda yokmuş gibi davranilabilir..taaaki bi misafir gelene kadar..prensip olarak çokta mantıksız değil bence..
sen niye sevmediğin beğenmediğin içini değiştireceğin eski bir evi aldınbilmiyorum nasıl olacak ama salona alçı tavan alçı tv ünitesi radyatörlerin yeri değişecek ve komple badana olması gerekiyor müteahhit badana yaptırmış hiç güzel boyamamışlar ve renginide tahmin edin Türkiye deki evlerin %85 bu renktir herhalde şampanya
hiç de bilekız peşine dağ mı dayanır sen bekle bekle peşin parayla 20 yıl sonra anca ev alırsın aldığın evi parası kadar da kira ödemiş olursun
sen niye sevmediğin beğenmediğin içini değiştireceğin eski bir evi aldınçok mu ucuz du kaça aldınız evi. kaç oda. mutfağına buzdolabı koyunca bile darlaşacak kadar küçükmüş mesela görmedin mi bunu alırken. madem içinde tadilat yapacaktın içine girmeden biraz fazla kredi çekip içinide yaptırsaydın. sonra temiz temiz otururdun.haa belki içinde oturuken ev sahibiniz satmaya karar verdiyse sizde biz alıverelim dediyseniz o başka.aynı hatayı kaynanamgil de yaptı.
Sen ne renk dusunuyosun
Bende aynen senin gibi dusunuyorum cnm hatta bak biz naptik biliyonmu.20 milyar biriktirdik bi arsa aldik 30 biriktirdik bi arsa daha aldik, simdi bi tane daha alcax allah nasip ederse sonra hepsini satip yeni daire ew almay dusunuyoz.boylece hem paramiz degerleniyo hemde banka faiziyle ugrasmioz.suanda 30a aldigimiz yeri gecenlerde biri 70e istedi wermediksen niye sevmediğin beğenmediğin içini değiştireceğin eski bir evi aldınçok mu ucuz du kaça aldınız evi. kaç oda. mutfağına buzdolabı koyunca bile darlaşacak kadar küçükmüş mesela görmedin mi bunu alırken. madem içinde tadilat yapacaktın içine girmeden biraz fazla kredi çekip içinide yaptırsaydın. sonra temiz temiz otururdun.haa belki içinde oturuken ev sahibiniz satmaya karar verdiyse sizde biz alıverelim dediyseniz o başka.aynı hatayı kaynanamgil de yaptı.
hiç de bilehiç yokdan ev sahibine para vermiş olurum gidip de alemin bankasını zengin etmem.
sözüm geri de çabuk çabuk sözüm geri de de çabuk sözüm geri çabuk geri ssözüm de de geri sözüm çabukCanim yaa msjin o kadar ictendiki rabbim senide tez zamanda kaynanana kawustursun demekten alamiyorum kendimi
duvar kağıdı yaptırır o şimdi kesinSen ne renk dusunuyosun
ben öyle davranıyorum genelde hiç yoklarmış gibi. kızımlan resimler filan çiziyoruz masanın üstüne tozdan bulutlar çiçekler yapıyoruzAcaba diyom usenmeyip mobilyaları strec filmlemi kaplasak..yani aslında insani rahatsız eden tozların varlığı değil belli olması ise onlar orda yokmuş gibi davranilabilir..taaaki bi misafir gelene kadar..prensip olarak çokta mantıksız değil bence..
Anladim.biz buz beyazi yaptirdik hol ve salonu.kuzumun odasi pembe we tonlari.bizim oda vizonhenüz karar vermedik ama beyaz olacak herhalde ya da beyazın kırık tonları da olabilir salonum 22 m2 salon diyorum ama evimde ayrı bir oturma odası yok yemek masası koltuk takımı orta sehpa vs derken kalabalık duruyor ferah aydınlık olsun istiyorum
Kesinlikle çok mantıklı..bizde ole yapiyoz..Bende aynen senin gibi dusunuyorum cnm hatta bak biz naptik biliyonmu.20 milyar biriktirdik bi arsa aldik 30 biriktirdik bi arsa daha aldik, simdi bi tane daha alcax allah nasip ederse sonra hepsini satip yeni daire ew almay dusunuyoz.boylece hem paramiz degerleniyo hemde banka faiziyle ugrasmioz.suanda 30a aldigimiz yeri gecenlerde biri 70e istedi wermedik
sözüm geri de çabuk çabuk sözüm geri de de çabuk sözüm geri çabuk geri ssözüm de de geri sözüm çabuk
duvar kağıdı yaptırır o şimdi kesin
ben öyle davranıyorum genelde hiç yoklarmış gibi. kızımlan resimler filan çiziyoruz masanın üstüne tozdan bulutlar çiçekler yapıyoruzama eşim öyle davranamıyor kalın kafalı şey
ben öyle davranıyorum genelde hiç yoklarmış gibi. kızımlan resimler filan çiziyoruz masanın üstüne tozdan bulutlar çiçekler yapıyoruzama eşim öyle davranamıyor kalın kafalı şey
kendi kaşındı amaKız,kızı evi aldığına alacağına pisman etmisin..çekip başını gidecek çadırda yaşayacak...
niye vermedin 70 iyiymişBende aynen senin gibi dusunuyorum cnm hatta bak biz naptik biliyonmu.20 milyar biriktirdik bi arsa aldik 30 biriktirdik bi arsa daha aldik, simdi bi tane daha alcax allah nasip ederse sonra hepsini satip yeni daire ew almay dusunuyoz.boylece hem paramiz degerleniyo hemde banka faiziyle ugrasmioz.suanda 30a aldigimiz yeri gecenlerde biri 70e istedi wermedik
kendimden alıntı yapasım geldisözüm geri de çabuk çabuk sözüm geri de de çabuk sözüm geri çabuk geri ssözüm de de geri sözüm çabuk
duvar kağıdı yaptırır o şimdi kesin
Doğru diyon..bende merak ettim simdi..kızlar benim mesai bitti ben gidiyorum bu arada özz bugün yoktu dün tartıştıydı biriyle işe gelmedi herhalde merak ettim
Cok guzel bi yerde ilerde dahada kiymetlenir diye wermedikkendi kaşındı ama20 yılda ev alamazsın filan dedi gücüme gitti
niye vermedin 70 iyiymiş
kendimden alıntı yapasım geldi
geçenlerde eşim tv nin altındaki siyah ayağa beni sil ayda yazmış fotosunu çekip yollamış bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?