Kalori Arkadaşım

temizlemesini bir yana bırak benim beklentilerim güzel ısınsın , arıza verip durmasın( çıt kırıldım olmasın) uzun yıllar dayanıklı olsun falan yani
şikayet sitelerinden araştır bence..kullanmadan bilinmezki o.. ama çok arıza yapcak bi durum olmaz heralde..bizim evde eski radyatörlerden takılı 5 yıldır maşallah hiç sıkıntı çıkmadı..nerden baksan 15-20 senedir kullanılıyodur..

aynalı olana bayıldım yaaa

eskilerin hepsi dayanıklı

http://carisa.com.tr/category/aluminyum-ic-mekan-radyatorleri/

yüksek torpilli yettimgari görünümlü aydaaa yukarıdaki linkteki radyatörlerden taktırmak istiyorum tavsiye eder misin?
O MEKANİKÇİLERİN İŞİ CANIM PETEK BİZİM BRANŞIMIZA GİRMİYOR. SİZLERDEN DAHA FARKLI BİLİMSEL BİR YORUM YAPAMAYACAĞIM MALESEF. AMA BEN TİPİNİ DE BEĞENMEDİM. SICAK HAVA HAFİF OLDUĞUNDAN ZATEN YUKARI GİDER BU YUKARDA OLUNCA ISITTIĞI HAVA HEMEN TAVANA GİDECEK. YAZIK GÜNAH.( YİNE DE BİRAZCIK BİLİMSEL KONUŞTUM EMME )
BU ARADA KIZIM BU ARALAR PARAYI NEREYE HARCAYACAĞINI ŞAŞIRDIN AYOL HAYIRDIR BİLMEDİĞİMİZ BİR YERDEN 600.000,00 USD LİK PARA AKIŞIMI GERÇEKLEŞİYOR YOKSAM SANA Bİ BENİM HESAP NUMARAMI ALMADI ŞU KIZ YAA
radyatörde önemli olan arkasının altının temizlenebilmes bence..bunlar o anlamda gayet kullanışlı..görünümüne diyecek yok zaten..şikayet sitelerine bak..şikayet eden varmı diye..
BU YORUMUNU BİZ DEĞİL DE BAŞKASI OKUSA AKŞAMLARI EVE GİDİNCE DİP KÖŞE TEMİZLİK YAPAN BİRİ SANACAK SENİ

salonuma tadilat yaptırmayı planlıyorum alçıpan radyatörlerin yerini değiştireceğim alçı tv ünitesi falan o yüzden araştırmalardayım

[QUOTE="ayda2kilogo, post: 40388340, member: 123264"
BU YORUMUNU BİZ DEĞİL DE BAŞKASI OKUSA AKŞAMLARI EVE GİDİNCE DİP KÖŞE TEMİZLİK YAPAN BİRİ SANACAK SENİ [/QUOTE]

kızııım ben tedbirimi baştan alıyom bi kerem...öle kendi kendine temizleyen şeyleri tercih ediyom..ondan yapmıyom

kuzum biz Türküz taksitle marsı satıyorlar deseler kredi kartını çıkarıp 10.000 taksitle alırız

neredeeee 600.000,00 usd akış bize akmaz anca teğet geçer aksa radyatörlemi uğraşırım direk sıfırdan ev yaptırırım

eski eve göre alınan eşyalar yeni ev salonum çok emanet duruyor biraz güzel olsa fena mı olur

salonuma tadilat yaptırmayı planlıyorum alçıpan radyatörlerin yerini değiştireceğim alçı tv ünitesi falan o yüzden araştırmalardayım
Tadilat isi cok zor.ewe ciwi caksak butun herher ayaklaniyo sanki problem bizdemiki acep

Bide sunu soyleyim.ben ewde en buyuk hatayi mobilyalarda siyah renk secerken yapmisim, gunde iki kere toz alsam yetmiyo..yettim gari senden bi care bekliyom kuzum

Onu demeyeydin iyiydi.iki gundur kizindaydi kizi hasta, bugun geldi
GÖZÜN AYDIN CANIM aLLAH BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN BÜYÜĞÜNÜZ SONUÇTA.

(oldukça ciddi bir mesaj yazmaya çalıştım ama eminim çok inandırıcı olmamıştır )

Tuzlu ise, o tuzun karşılığını verebilmeli yani..kendi kendine temizlenebilmeli bence..
heh işte benim tanıdığım yettim bu
förstüm leydim sen kaynananlamı yaşıyon
ooo günaydın canım uyanda balığa gidelim

al işte tahmin ettiğim gibi lojmanınız kaloriferliymiş. şişecek bi yerim yaa.

kız yoksam ben gevurmuyum acep bilemedim. hiç taksitlen alışveriş yapmıyoz biz.

bilmiyorum nasıl olacak ama salona alçı tavan alçı tv ünitesi radyatörlerin yeri değişecek ve komple badana olması gerekiyor müteahhit badana yaptırmış hiç güzel boyamamışlar ve renginide tahmin edin Türkiye deki evlerin %85 bu renktir herhalde şampanya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…