- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Onu demeyeydin iyiydi.iki gundur kizindaydi kizi hasta, bugun geldikaynanasının gelini
Tuzlu ise, o tuzun karşılığını verebilmeli yani..kendi kendine temizlenebilmeli bence..ve çok tuzlularr salonum ve giriş koridorum için düşünüyorum
Onu demeyeydin iyiydi.iki gundur kizindaydi kizi hasta, bugun geldi
förstüm leydim sen kaynananlamı yaşıyonOnu demeyeydin iyiydi.iki gundur kizindaydi kizi hasta, bugun geldi
Tuzlu ise, o tuzun karşılığını verebilmeli yani..kendi kendine temizlenebilmeli bence..
Ewet yaa oda dogruugelmese olur mu först leydilikde bir yere kadar
Ewet canimcimförstüm leydim sen kaynananlamı yaşıyon
şikayet sitelerinden araştır bence..kullanmadan bilinmezki o.. ama çok arıza yapcak bi durum olmaz heralde..bizim evde eski radyatörlerden takılı 5 yıldır maşallah hiç sıkıntı çıkmadı..nerden baksan 15-20 senedir kullanılıyodur..temizlemesini bir yana bırak benim beklentilerim güzel ısınsın , arıza verip durmasın( çıt kırıldım olmasın) uzun yıllar dayanıklı olsun falan yani
Bayildim radyatorlere cok siklarrtemizlemesini bir yana bırak benim beklentilerim güzel ısınsın , arıza verip durmasın( çıt kırıldım olmasın) uzun yıllar dayanıklı olsun falan yani
şikayet sitelerinden araştır bence..kullanmadan bilinmezki o.. ama çok arıza yapcak bi durum olmaz heralde..bizim evde eski radyatörlerden takılı 5 yıldır maşallah hiç sıkıntı çıkmadı..nerden baksan 15-20 senedir kullanılıyodur..
Ewet canimcim
O MEKANİKÇİLERİN İŞİ CANIM PETEK BİZİM BRANŞIMIZA GİRMİYOR. SİZLERDEN DAHA FARKLI BİLİMSEL BİR YORUM YAPAMAYACAĞIM MALESEF.http://carisa.com.tr/category/aluminyum-ic-mekan-radyatorleri/
yüksek torpilli yettimgari görünümlü aydaaa yukarıdaki linkteki radyatörlerden taktırmak istiyorum tavsiye eder misin?
BU YORUMUNU BİZ DEĞİL DE BAŞKASI OKUSA AKŞAMLARI EVE GİDİNCE DİP KÖŞE TEMİZLİK YAPAN BİRİ SANACAK SENİradyatörde önemli olan arkasının altının temizlenebilmes bence..bunlar o anlamda gayet kullanışlı..görünümüne diyecek yok zaten..şikayet sitelerine bak..şikayet eden varmı diye..
O MEKANİKÇİLERİN İŞİ CANIM PETEK BİZİM BRANŞIMIZA GİRMİYOR. SİZLERDEN DAHA FARKLI BİLİMSEL BİR YORUM YAPAMAYACAĞIM MALESEF.AMA BEN TİPİNİ DE BEĞENMEDİM. SICAK HAVA HAFİF OLDUĞUNDAN ZATEN YUKARI GİDER BU YUKARDA OLUNCA ISITTIĞI HAVA HEMEN TAVANA GİDECEK. YAZIK GÜNAH.( YİNE DE BİRAZCIK BİLİMSEL KONUŞTUM EMME )
BU ARADA KIZIM BU ARALAR PARAYI NEREYE HARCAYACAĞINI ŞAŞIRDIN AYOLHAYIRDIR BİLMEDİĞİMİZ BİR YERDEN 600.000,00 USD LİK PARA AKIŞIMI GERÇEKLEŞİYOR YOKSAM SANA Bİ BENİM HESAP NUMARAMI ALMADI ŞU KIZ YAA
BU YORUMUNU BİZ DEĞİL DE BAŞKASI OKUSA AKŞAMLARI EVE GİDİNCE DİP KÖŞE TEMİZLİK YAPAN BİRİ SANACAK SENİ
Tadilat isi cok zor.ewe ciwi caksak butun herher ayaklaniyo sanki problem bizdemiki acepsalonuma tadilat yaptırmayı planlıyorum alçıpan radyatörlerin yerini değiştireceğim alçı tv ünitesi falan o yüzden araştırmalardayım
GÖZÜN AYDIN CANIM aLLAH BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN BÜYÜĞÜNÜZ SONUÇTA.Onu demeyeydin iyiydi.iki gundur kizindaydi kizi hasta, bugun geldi
heh işte benim tanıdığım yettim buTuzlu ise, o tuzun karşılığını verebilmeli yani..kendi kendine temizlenebilmeli bence..
ooo günaydın canım uyanda balığa gidelimförstüm leydim sen kaynananlamı yaşıyon
al işte tahmin ettiğim gibi lojmanınız kaloriferliymiş.şikayet sitelerinden araştır bence..kullanmadan bilinmezki o.. ama çok arıza yapcak bi durum olmaz heralde..bizim evde eski radyatörlerden takılı 5 yıldır maşallah hiç sıkıntı çıkmadı..nerden baksan 15-20 senedir kullanılıyodur..
kız yoksam ben gevurmuyum acep bilemedim.kuzum biz Türküz taksitle marsı satıyorlar deseler kredi kartını çıkarıp 10.000 taksitle alırız
neredeeee 600.000,00 usd akış bize akmaz anca teğet geçer aksa radyatörlemi uğraşırım direk sıfırdan ev yaptırırım
eski eve göre alınan eşyalar yeni ev salonum çok emanet duruyor biraz güzel olsa fena mı olur
Tadilat isi cok zor.ewe ciwi caksak butun herher ayaklaniyo sanki problem bizdemiki acep
Bide sunu soyleyim.ben ewde en buyuk hatayi mobilyalarda siyah renk secerken yapmisim, gunde iki kere toz alsam yetmiyo..yettim gari senden bi care bekliyom kuzum
kız yoksam ben gevurmuyum acep bilemedim.hiç taksitlen alışveriş yapmıyoz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?