Kalori Arkadaşım

G.tumd
Bu yorumu g.tumde çıban çıkmasın diye yapiyom..kayıtlara geçsin lütfen..

Öncelikle belirteyim ki kafam mikildi..Ama bence en güzel yatırım arsa, tarla..illa imara açılması gerekmiyo..şehrin ilerlediği,etrafında inşaatların çok olduğu bi yerden alınan arsa 1 sene içinde kendini ikiye katlıyor..öğrenciye ev kiralamak çok riskli,bizde öğrenci olduk hepsi bir değil tabi ama benim duyduğum bi kaç yerde öğrenciler yen daireye geçmek için odanın duvarını kırıp önüne dolap koymuş..bi yerde yerdeki döşemeleri kapıları sokup yakmışlar..sonuçta kendin içinde oturamayacaksan eskiyecek bir eve bel bağlamak gereksiz bence..en güzeli arsa almak....

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..

Afiyet ossun kızlar..ben öğleden sonra cooh yogunum..fazla yazismayin..gereksiz detaylara girmeyin..bibselamlasip cikin taammi

midem şişti yaaaa yemeği de abartmadım nefes alamıyoruuummm

kızlar tatil vaktimiz belli oldu bildiğiniz yerleri yazar mısnız belki aklıma gelmeyen bi yerler vardır bakarım bu hafta rezervasyon yaptırcaz heralde alanyada yoğunlaştık

kızlar tatil vaktimiz belli oldu bildiğiniz yerleri yazar mısnız belki aklıma gelmeyen bi yerler vardır bakarım bu hafta rezervasyon yaptırcaz heralde alanyada yoğunlaştık

nasıl bir tatil düşünüyorsunuz? herşey dahil otel falan mı ? yoksa pansiyon tarzı gezmeli bir tatil mi?

herşey dahil düşünüyoruz canm bide aile oteli tabi yabancı turist mümkünse olmayan

yabancı turist kabul etmeyen otel var mıdır ki?

Bodrum a sezon dışında Kasım ayında gitmiştik çok beğenmiştik mutlaka yazın tatil için bir daha gelelim demiştik

Kemer de güzeldi denizi de güzeldi aktivitesi de boldu 1 gün rafting yaptık , bir gün tekne turuyla koy koy gezdik ama Rus kaynıyordu

Marmaris Selimiye köyü lüks oteller yok sahil boyunca denize sıfır pansiyonlar var bütçene göre değişiyor kalite ve fiyatları istersen kahvaltı ve akşam yemeği olarak da anlaşabiliyorsun o köye eşimle aşık olmuştuk denizi muhteşemdi doyamadık resmen

Kuşadası nı beğenmedik aşırı kalabalık , havası , denizi , ortamı bizi sarmamıştı

Kemer de ve Selimiye de yüzerken balıklar ayaklarına dokunuyor o kadar temizdi Bodrum da yüzmedik ama iskelede durduğunda balık sürülerinden deniz gözükmüyordu

aslanım koççum nörin aydacan geyik kurmaya çalışıom her bi kelimeyi ayrı mesajlasamda sayfalar çoğalsa yettimgari zorlansa
İYİYİM CANIM NE OLSUN.

BU ARADA AZ ÖNCE ELİPTİCAL MANYETİCAL BİSİKLETİCAL SİPARİŞİMİ VERDİM. HAFTA SONU ÇALIŞACAĞIM PAZARTESİ KORKUN BENDEN

herşey dahil düşünüyoruz canm bide aile oteli tabi yabancı turist mümkünse olmayan
ANTALYA TARAFINDA ÖYLE BİR OTEL VAR MI BİLMİYORUM AMA
sana gelen tavsiyelerden bende yararlanayım bi tatil yeri bulamadık bizde

GAMZENLEN İKİNİZE BİRDEN SÖYLÜYORUM. OTEL DE HAVUZ YERİNE DENİZİ TERCİH EDERSENİZ MUTLAKA AMA MUTLAKA ÇOLAKLI SAHİLİNDEKİ OTELLERİ ARAŞTIRIN DERİM. İNCECİK KUM ALTIN SARISI. AYAĞINI BASAMIYORSUN SICAKDAN O DERECE. BİZ TÜM YAZ ORDA OLUYORUZ. ÇOLAKLI KUMSALINA HAYRANIM. BOYDAN BOYA UÇSUZ BUCAKSIZ SAHİL. ÇIPLAK AYAKLA RAHATÇA YÜRÜ KUMLAR AYAĞININ ALTINDA PUDRA ŞEKERİ GİBİ KAYIYOR İNCECİK İN İN

OTELLERDE YABANCI TURİST MUTLAKA OLUYOR AMA BELKİ ÜST KATLARINDA AİLE SALONU VARDIR

BEN TAŞLIK DENİZİ SEVMİYORUM İÇİNE GİRMESİ Bİ DERT ÇIKMASI Bİ DERT. AYAKLARIN KESİLİYOR RESMEN. MARMARİS DE KEMER DE KUMSAL TAŞLIK. ÇOCUKLARIN KOVA KÜREKLE OYNAYABİLECEKLERİ KUM YOK. BEN KIZIMIN Bİ FOTOSU VARDI ÇOLAKLI DA BULURSAM GÖNDEREYİM.

muhafazakar oteller var hem bizim gibi tesettürlü bayanlar için kapalı açık muhafazalı havuzları var terasta güneşlenme gibi imkanlar falan. onlara bakıorum. akropol grand akça bera bullduklarım

KESİNLİKLE AKBÜK KOYU..ören koyundan sonra olan..gökova körfezindeki...akyaka ya yakın olan..
birde datça Palamut bükü koyu var..MİKEMMEEEL...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…