- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
biz eşimle motorla egede koyları dolaşa dolaşa gittik..15 günde izmirden datçaya kadar gittik..otel tatili bana göre değil..hapishane gibi..burdan taaa antalyaya bodruma gidiyon dört duvar arasında hiç biyer görmeden geri geliyon..çocuk olmazsa motorla,olursa da karavanla devam etcez tura..herşey dahil düşünüyoruz canm bide aile oteli tabi yabancı turist mümkünse olmayan
biz eşimle motorla egede koyları dolaşa dolaşa gittik..15 günde izmirden datçaya kadar gittik..otel tatili bana göre değil..hapishane gibi..burdan taaa antalyaya bodruma gidiyon dört duvar arasında hiç biyer görmeden geri geliyon..çocuk olmazsa motorla,olursa da karavanla devam etcez tura..
kiralayanlar var..arabamız yok şimdi..alırken karavan olmasa da içinde yatacak kadar düzen kuracağımızı bişi alalım diyoz..zaten diğer her ihtiyaçlarımızı dışardan karşılıyoz..15 gün boyunca hep değişik kumsallara çadır kurduk...çocukla çadır olmaz sadece, gerisi halloluyor..karavanı nereden bulacaksınız ? bizde otel tatilini sevmiyoruz
bu konuyu burda kapatın..yarın devam edersiniz..biraz yemeklerden falan konuşun taammı..
bu konuyu burda kapatın..yarın devam edersiniz..biraz yemeklerden falan konuşun taammı..
TATİL İŞİ ŞÖYLE. DİNLENMEK İSTEYEN TİPLER OLUYOR TATİLDE BİR DE : DELİ DANA GİBİ DOLAŞALIM DAHA DA YORULALIM DİYEN TİPLER OLUYOR.biz eşimle motorla egede koyları dolaşa dolaşa gittik..15 günde izmirden datçaya kadar gittik..otel tatili bana göre değil..hapishane gibi..burdan taaa antalyaya bodruma gidiyon dört duvar arasında hiç biyer görmeden geri geliyon..çocuk olmazsa motorla,olursa da karavanla devam etcez tura..
KIZ KENDİSİ NASIL KAZSIN DEDESİ KAZIVERDİYDİayyy yerim ben bunu yaa kendine havuz yapmış
ÇİŞİNİ MİŞİNİ NEREYE YAPIYON. ÇADIR KURMAK İÇİN ÇADIR KAMPLARINDA KONAKLAMANIZ GEREKİYOR. GÜMÜLDÜRDE FALAN VAR ÖYLE KAMPLAR BİZİM AKRABALAR GİDİYOR.kiralayanlar var..arabamız yok şimdi..alırken karavan olmasa da içinde yatacak kadar düzen kuracağımızı bişi alalım diyoz..zaten diğer her ihtiyaçlarımızı dışardan karşılıyoz..15 gün boyunca hep değişik kumsallara çadır kurduk...çocukla çadır olmaz sadece, gerisi halloluyor..
TATİL İŞİ ŞÖYLE. DİNLENMEK İSTEYEN TİPLER OLUYOR TATİLDE BİR DE : DELİ DANA GİBİ DOLAŞALIM DAHA DA YORULALIM DİYEN TİPLER OLUYOR.
OTEL TATİLİ DİNLENMECEYEDİĞİN ÖNÜNDE YEMEDİĞİN RESTORANDA GİR DENİZİNE GİRERKEN SNACK BÜFESİNDEN AL MEŞRUBATINI İÇ KEYİF YAP KİTABINI OKU GÜNEŞLEN YÜZ. GAYDIRAKDAN KAY EĞLEN SU YUT BURNUNA SU KAÇSIN. SAHİLE İN DENİZE GİR DENİZ SERİNLETMEZSE HAVUZUNA GİR. ODANA GİT KÜVETDE KOCANLAN DUŞŞUNU AL SONRA GEÇ YATAĞINA UYU DİNLEN. AKŞAM YEMEĞE İN. NE İSTERSEN YE. SONRA GEÇ ANİMASYONLARI İZLE GÜL EĞLEN VS.VS. 4 DUVAR ARASI ÇOK SIKICI ARABAN VARSA DUVARLAR ARASINDA KALMANA GEREK DE YOK ÇIK GEZ TOZ.. BU DİNLENMECE TATİLİ.
DELİ DANA GİBİ GEZMECE TATİLİ HİÇ YAPMADIĞIMDAN ONU SEN ANLATIVER CANIM NASIL OLUYOR BİR GÜNÜNÜZ.
KIZ KENDİSİ NASIL KAZSIN DEDESİ KAZIVERDİYDİHANFENDİ KEYFİNİ SÜRÜYOR.
ÇİŞİNİ MİŞİNİ NEREYE YAPIYON. ÇADIR KURMAK İÇİN ÇADIR KAMPLARINDA KONAKLAMANIZ GEREKİYOR. GÜMÜLDÜRDE FALAN VAR ÖYLE KAMPLAR BİZİM AKRABALAR GİDİYOR.
İYİYİM CANIM NE OLSUN.
BU ARADA AZ ÖNCE ELİPTİCAL MANYETİCAL BİSİKLETİCAL SİPARİŞİMİ VERDİM. HAFTA SONU ÇALIŞACAĞIM PAZARTESİ KORKUN BENDEN
ANTALYA TARAFINDA ÖYLE BİR OTEL VAR MI BİLMİYORUM AMA
GAMZENLEN İKİNİZE BİRDEN SÖYLÜYORUM. OTEL DE HAVUZ YERİNE DENİZİ TERCİH EDERSENİZ MUTLAKA AMA MUTLAKA ÇOLAKLI SAHİLİNDEKİ OTELLERİ ARAŞTIRIN DERİM. İNCECİK KUM ALTIN SARISI. AYAĞINI BASAMIYORSUN SICAKDAN O DERECE. BİZ TÜM YAZ ORDA OLUYORUZ. ÇOLAKLI KUMSALINA HAYRANIM. BOYDAN BOYA UÇSUZ BUCAKSIZ SAHİL. ÇIPLAK AYAKLA RAHATÇA YÜRÜ KUMLAR AYAĞININ ALTINDA PUDRA ŞEKERİ GİBİ KAYIYOR İNCECİK İN İN
OTELLERDE YABANCI TURİST MUTLAKA OLUYOR AMA BELKİ ÜST KATLARINDA AİLE SALONU VARDIR
aynen bende dinlenmek istiyorum zaten tatili 2 ye bölüyoruz ağustosun başında çıktığımızda trabzon rize batum hattı boyunca gezicez eylülde planlıoz oteliBende böyle bir sahil istiyorum ben dinlenmece tatil istiyorum çunku biz uzun zamandır gidemedik tatile yani hem memlekete gitmekden başka yerlere günümüz kalmıyordu
bu sene elticiğimle gidelim dedik ama onun bebişi daha aylık benım cocuk buyuk derken ben dedım yok ıstemıyorum
kocısım oglusum ve ben bı başbaşa kalalım bı kafa dınleyelım ıstıyorum
Biz de sevdiceğimle baş başa bi tatil istiyoruz ama pek mümkün gibi görünmüyor.
O yüzden bu sene ben belki tatile çıkmayabilirim.
Kendime güvenmiyorum belki başkasına aşık olurum
muhafazakar oteller var hem bizim gibi tesettürlü bayanlar için kapalı açık muhafazalı havuzları var terasta güneşlenme gibi imkanlar falan. onlara bakıorum. akropol grand akça bera bullduklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?