Kalori Arkadaşım

Karı kocaya özel havuz mu var bu dediğiniz yerlerde kuzum?

aynen bende dinlenmek istiyorum zaten tatili 2 ye bölüyoruz ağustosun başında çıktığımızda trabzon rize batum hattı boyunca gezicez eylülde planlıoz oteli

he bi de bütçeni biraz fazla ayırdıysan Adenya var. Müüükeeemmmeeelll.

akropol de iyimiş ama . Fiyatları da iyi. ama kapalı bayan havuzunun üstü açık değil. Güneşlenemezsin :S Bana sadece yüzmek yeter dersen akropolu tercih et

Nerdesin kiz sen ce diyip kaciyon kac gundur

çok yoğunum canım yaaaa

canım şöyle bak ben sana bizim hesabı söyleyim
eşim 25.000 tl kredi çekti(ihtiyaç) geri ödemesiyle küsüratları hatırlamıyorum 35.000
ben 55.000 kredi çektim(ev kredisi) geri ödemesiyle 79.000(evet benimkinin faizi biraz fazla)
evi 80.000 e aldık(1+1).
toplam kredi: 114.000 fark: 34.000
kirası 400
6 yılda(400x72)--28.800
bizim evin şuanki ederi 90.000(aradaki fark 10.000)
toplam 38.800
4.800 kardayız şuanda(evin hiç bi yerini yaptırmayacağım, çünkü yatırım olarak düşünerek aldık bu evi)
benim ev 6 yıl sonra 100.000 eder(satmayacağız ama olsun)

haaaa dersenki biriktirip alsanız daha iyi değil mi diye?
tabi ki daha iyi ama biz iki aslan burcu olaraktan para elimizde kalınca harciyoruz

yok hayatım bayan erkek ayrı havuzlar var.
karı kocaya özel havuz olmuo ama aile hamamları oluo kiralıosun istediğin saat için çoluk çocuk yada sadece kocacığınla başbaşa keselen yıkan aklan paklan tabi adamın eli kolu durmuo sen şişşşttt falan modundasın böyle bi yer tecrübeyle sabit

canm adenya ve bera bizi aşıyor başka bi alternatif bulamazsak akropol yada grand akça olacak gibi

@SusuDiyettee pokohontas e ama öyle kocadan ayrı havuzun tadı çıkıyor mu?
ben zaten yüzmeyi sevmiom benm derdim kocamın etrafındaki kadınlar bacım ecücük kıskancımdırda
ayrıca ben ne zaman havuza girsem mikrop kaptım benm ufaklık biraz narin de
geçen sene assos ta sadece bigün girdim havuza ertesi gün ilçenin hastanesindeydik ateş idrar yaparken yanma halsizlik idrar yolları kapmış şifayı

@SusuDiyettee pokohontas e ama öyle kocadan ayrı havuzun tadı çıkıyor mu?

Meccbuuuuuuur HAvuzda değil başka türlü çıkarıyosun tadını. Bizim çok iyi geçmişti şahsen. o ayrı ben ayrı ama kavuşmalarımız muhteşemdiiii :) AKşam yemeğinden gece yarısına kadar aşağıda takılıyoduk çok güzel dinlenmiştik

bu yaz olimpos, kaş, fethiye ölüdeniz, Marmaris akyaka , bodrum diye kıyıdan kıyıdan gezmek istiyoruz ama kısmet bu işler daha net bir plan yapmadık

oyyyyhhhh bende istiom bea

harikasınız tatil mantığınıza aşık oldum

kızlar internetten sipariş ettiğim 38 beden 2 adet pontulum geldi. içine sığdım ama düğme nerdeyse fırlıcaktı gaza geldim fena şekilde. dün akşam eliptikte 30 dk koşu bandında 30 dk twisterda 200 adet yaptım. bugün 2 ye katlamayı düşünüom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…