- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
ÇOK GÜLDÜM YAA NASILDA BİLİYOR KENDİNİBiz de sevdiceğimle baş başa bi tatil istiyoruz ama pek mümkün gibi görünmüyor.
O yüzden bu sene ben belki tatile çıkmayabilirim.
Kendime güvenmiyorum belki başkasına aşık olurum
BİZ DE 2 ASLAN BURCUYUZ. BEN 9 AĞUSTOS SANIRIM SEPTEMBER 10 AĞUSTOSTU SEN HANGİ GÜNSÜN.çok yoğunum canım yaaaa
canım şöyle bak ben sana bizim hesabı söyleyim
eşim 25.000 tl kredi çekti(ihtiyaç) geri ödemesiyle küsüratları hatırlamıyorum 35.000
ben 55.000 kredi çektim(ev kredisi) geri ödemesiyle 79.000(evet benimkinin faizi biraz fazla)
evi 80.000 e aldık(1+1).
toplam kredi: 114.000 fark: 34.000
kirası 400
6 yılda(400x72)--28.800
bizim evin şuanki ederi 90.000(aradaki fark 10.000)
toplam 38.800
4.800 kardayız şuanda(evin hiç bi yerini yaptırmayacağım, çünkü yatırım olarak düşünerek aldık bu evi)
benim ev 6 yıl sonra 100.000 eder(satmayacağız ama olsun)
haaaa dersenki biriktirip alsanız daha iyi değil mi diye?
tabi ki daha iyi ama biz iki aslan burcu olaraktan para elimizde kalınca harciyoruz
ONDAN BENDE VAR YA. AFYON GAZLIGÖLDEN DEVREMÜLK ALDIYDIM BEKARKENE BEN. 15 GÜNLÜK. VİLLA ŞEKLİNDE. İÇİNDE HAVUZU VAR DOLDURUYON KENDİN. OYNAŞ OYNAŞABİLDİĞİN KADAR SICAK SU BİDEkarı kocaya özel havuz olmuo ama aile hamamları oluo kiralıosun istediğin saat için çoluk çocuk yada sadece kocacığınla başbaşa keselen yıkan aklan paklan tabi adamın eli kolu durmuo sen şişşşttt falan modundasın böyle bi yer tecrübeyle sabit
UFAKLIK NARİN DEMİŞ YAAben zaten yüzmeyi sevmiom benm derdim kocamın etrafındaki kadınlar bacım ecücük kıskancımdırda
ayrıca ben ne zaman havuza girsem mikrop kaptım benm ufaklık biraz narin de
geçen sene assos ta sadece bigün girdim havuza ertesi gün ilçenin hastanesindeydik ateş idrar yaparken yanma halsizlik idrar yolları kapmış şifayı
OO KURDURDUN MU ELİPTİĞİ NASIL SES YAPIYOR MU MEMNUN MUSUN. BENDE VERDİM SİPARİŞİ BAKALIM YARIN GELİR DEDİLER.kızlar internetten sipariş ettiğim 38 beden 2 adet pontulum geldi. içine sığdım ama düğme nerdeyse fırlıcaktı gaza geldim fena şekilde. dün akşam eliptikte 30 dk koşu bandında 30 dk twisterda 200 adet yaptım. bugün 2 ye katlamayı düşünüom
UFAKLIK NARİN DEMİŞ YAA
wuhuuuuu süpersinnnnkızlar internetten sipariş ettiğim 38 beden 2 adet pontulum geldi. içine sığdım ama düğme nerdeyse fırlıcaktı gaza geldim fena şekilde. dün akşam eliptikte 30 dk koşu bandında 30 dk twisterda 200 adet yaptım. bugün 2 ye katlamayı düşünüom
http://boardreader.com/fp/Kad_nlar_Kul_b_118462217/Diyet_Y_ntemleri_ve_Deneyimlerimiz_70673923.html
kızlar google a ayda2kilogo yazdım çıkan linklerden birisi bu oldu hepinizin adı yazdığı mesajlar. haftada gönderdiği mesaj sayısı gibi bilimum şey çıktı. adı ve soy adıyla kayıt yapanlara duyurulur.dur bi de özz ün gerçek ismini yazayım ne çıkacak burda yazdıkları çıkacakmı acaba merak ettim.
Kız sen benim doğum günümü nerden hatırladınÇOK GÜLDÜM YAA NASILDA BİLİYOR KENDİNİ
BİZ DE 2 ASLAN BURCUYUZ. BEN 9 AĞUSTOS SANIRIM SEPTEMBER 10 AĞUSTOSTU SEN HANGİ GÜNSÜN.
ONDAN BENDE VAR YA. AFYON GAZLIGÖLDEN DEVREMÜLK ALDIYDIM BEKARKENE BEN. 15 GÜNLÜK. VİLLA ŞEKLİNDE. İÇİNDE HAVUZU VAR DOLDURUYON KENDİN. OYNAŞ OYNAŞABİLDİĞİN KADAR SICAK SU BİDE
GEÇEN SENEKİ HAKKIMI KULLANAMADIM. BU SENE 30 GÜN HAKKIM VAR. TEMMUZDA GİDİCEZ BÜYÜK İHTİMALLE. ALEM ANTALYAYA GELİR BİZ SOĞUĞA GİDİYORUZ.ASLINDA BENİMKİ KIŞ DÖNEMİ SÖMESTRİ TATİLİNDE DEVREMÜLK ZAMANIM AMA YAZA ERTELETTİM . KIŞIN DA GÜZEL OLUYOR. DIŞARDA Bİ TON KAR SEN HAVUZDA CIBIL CIBIL BUHARLAR İÇİNDE YAZINDA FENA DEĞİL. AKŞAMLARI HAVUZDAN ÇIKIYON GEZİYON MANGAL FİLAN YAPIYON. VERANDASIN DA. AMA EN GÜZELİ HAVUZ OLMASI
UFAKLIK NARİN DEMİŞ YAA
OO KURDURDUN MU ELİPTİĞİ NASIL SES YAPIYOR MU MEMNUN MUSUN. BENDE VERDİM SİPARİŞİ BAKALIM YARIN GELİR DEDİLER.
Kız sen benim doğum günümü nerden hatırladın
10 ağustos ben, sıkı bi aslan burcuyum.
Benimki balık burcu.bende
bak aydanın kocişi de aslan benim kocişde aslan. müyendiz ne burcu???
Benimki balık burcu.
benimki terazi hem aslan hem dengesizBenim yükselen burcum da aslan ama.çok pis aslanım yani.
bizde bu yıl sizin ki gibi kıyı boyunca gezelim diyoruz konaklamayı çadır değil de pansiyon da falan kalarak hallederiz diye düşündük sen yarın gezdiğiniz mutlaka burayı da görün diyebileceğin yerleri sıralar mısın?
orada sokakağzı diye bi yer var..orayıda beğenmiştim ben ama kum yok,minik renkli taşlar vardı kumsalda..biz geçen sene assos a gitmiştik çok beğenmiştik. arkadan kaz dağları havası önde çok güzel deniz ama kumsal berbattı çok taşlıktı. ama havuz iyiydi aileler vardı hep muhafazalı bi bahçesi vardı çoluk çocuğu sal oynasın. güzeldi
bende çıkmadan önce epeyce araştırma yapmıştım..ama en güzeli orada yaşayan insanlardan öğrenmek..aklımızda olmayan bi çok yere öyle ulaştık..
- Dilek yarımadası Milli parkı
- Davutlar
- kıyıkışlacık koyu
- çökertme koyu
- bodrum torba koyu(çok güzel)
-ören(gökova körfezinde)
- Akbük(burdan daha güzel bir koy olabileceğini sanmıyorum..mutlaka görülmeli..)
- içmeler
- Akyaka(Azmak tekne turu mutlaka yapılmalı)
- datça(eski datça gezilmeli)
- datçanın bütün koylarını dolaştık knidosa kadar
en güzel koy PALAMUT BÜKÜ..(knidosa yakın)
-Palamut bükünde Saklı bahçe diye bir pansiyon var..süper bi yer..küçük ve huzurlu..
Knidos ege ile akdenizin birleştiği yermiş..burada güzenşin batışı izlenmeli..
-kız kumu
izmirde yaşadığımızdan yakın yerlerde vakit kaybetmeyelim dedik..şirince, alaçatı, çeşme,kuşadası v.s.. oralarda güzel diyolar ama tam olarak görmedim..
Aslında dalyan ölüdeniz devam edecektik ama Akbükü görünce vazgeçtik..turu datçaya kadar kısaltıp Akbük te tatili uzattık..
*internette milletin yaptığı yorumlara aldanıp sakın orman kamplarına çadır kamplarına falan girmeyin, biz girdik ve çıktık..ordakilere acıdım..bir kaç km. ötelerinde harika sular varken pisliğin içinde yüzüyorlar..
vakit darlığından uğrayamadıgımız bir çok koy vardı..sedir yarımadası varmış çok güzel dediler ama gidemedik..zaten her yeri gezmek için 2-3 ay tatil lazım..
özlemişim be gezmeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?