Kalori Arkadaşım

Biz de sevdiceğimle baş başa bi tatil istiyoruz ama pek mümkün gibi görünmüyor.
O yüzden bu sene ben belki tatile çıkmayabilirim.
Kendime güvenmiyorum belki başkasına aşık olurum
ÇOK GÜLDÜM YAA NASILDA BİLİYOR KENDİNİ

BİZ DE 2 ASLAN BURCUYUZ. BEN 9 AĞUSTOS SANIRIM SEPTEMBER 10 AĞUSTOSTU SEN HANGİ GÜNSÜN.

ONDAN BENDE VAR YA. AFYON GAZLIGÖLDEN DEVREMÜLK ALDIYDIM BEKARKENE BEN. 15 GÜNLÜK. VİLLA ŞEKLİNDE. İÇİNDE HAVUZU VAR DOLDURUYON KENDİN. OYNAŞ OYNAŞABİLDİĞİN KADAR SICAK SU BİDE
GEÇEN SENEKİ HAKKIMI KULLANAMADIM. BU SENE 30 GÜN HAKKIM VAR. TEMMUZDA GİDİCEZ BÜYÜK İHTİMALLE. ALEM ANTALYAYA GELİR BİZ SOĞUĞA GİDİYORUZ. ASLINDA BENİMKİ KIŞ DÖNEMİ SÖMESTRİ TATİLİNDE DEVREMÜLK ZAMANIM AMA YAZA ERTELETTİM . KIŞIN DA GÜZEL OLUYOR. DIŞARDA Bİ TON KAR SEN HAVUZDA CIBIL CIBIL BUHARLAR İÇİNDE YAZINDA FENA DEĞİL. AKŞAMLARI HAVUZDAN ÇIKIYON GEZİYON MANGAL FİLAN YAPIYON. VERANDASIN DA. AMA EN GÜZELİ HAVUZ OLMASI

UFAKLIK NARİN DEMİŞ YAA

OO KURDURDUN MU ELİPTİĞİ NASIL SES YAPIYOR MU MEMNUN MUSUN. BENDE VERDİM SİPARİŞİ BAKALIM YARIN GELİR DEDİLER.

wuhuuuuu süpersinnnn

ayda2kilogo cım benimki 7 ağustos(profile bilerek 17 yazdım,benimki araştırmacı ruhunu çalıştırırsa çakmasın diye)

özzzz kızımmmm naptın sen

Kız sen benim doğum günümü nerden hatırladın

10 ağustos ben, sıkı bi aslan burcuyum.

hayde ben de çıkıyom, akşam çok konuşmayın gocalarığızla kızanlarığızla eyleşin. kız september sende sevgilinle eyleş. uğraman buraya döverim haaa

bende çıkmadan önce epeyce araştırma yapmıştım..ama en güzeli orada yaşayan insanlardan öğrenmek..aklımızda olmayan bi çok yere öyle ulaştık..
- Dilek yarımadası Milli parkı
- Davutlar
- kıyıkışlacık koyu
- çökertme koyu
- bodrum torba koyu(çok güzel)
-ören(gökova körfezinde)
- Akbük(burdan daha güzel bir koy olabileceğini sanmıyorum..mutlaka görülmeli..)
- içmeler
- Akyaka(Azmak tekne turu mutlaka yapılmalı)
- datça(eski datça gezilmeli)
- datçanın bütün koylarını dolaştık knidosa kadar
en güzel koy PALAMUT BÜKÜ..(knidosa yakın)
-Palamut bükünde Saklı bahçe diye bir pansiyon var..süper bi yer..küçük ve huzurlu..
Knidos ege ile akdenizin birleştiği yermiş..burada güzenşin batışı izlenmeli..
-kız kumu

izmirde yaşadığımızdan yakın yerlerde vakit kaybetmeyelim dedik..şirince, alaçatı, çeşme,kuşadası v.s.. oralarda güzel diyolar ama tam olarak görmedim..

Aslında dalyan ölüdeniz devam edecektik ama Akbükü görünce vazgeçtik..turu datçaya kadar kısaltıp Akbük te tatili uzattık..
*internette milletin yaptığı yorumlara aldanıp sakın orman kamplarına çadır kamplarına falan girmeyin, biz girdik ve çıktık..ordakilere acıdım..bir kaç km. ötelerinde harika sular varken pisliğin içinde yüzüyorlar..

vakit darlığından uğrayamadıgımız bir çok koy vardı..sedir yarımadası varmış çok güzel dediler ama gidemedik..zaten her yeri gezmek için 2-3 ay tatil lazım..

özlemişim be gezmeyi..

orada sokakağzı diye bi yer var..orayıda beğenmiştim ben ama kum yok,minik renkli taşlar vardı kumsalda..

çok teşekkür ederim yaaa tam aradığım bilgiler netteki yorumlara güven olmuyor haklısın

bende bir an önce yaz gelsin istiyorum burada kış bitemedi hala dışarıda kar yağıyor kar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…