Kalori Arkadaşım

kaldığımız sürede yemek yediğimiz yerler tanıyo artık, yada umumi helalar var

sahilde güvenli bir yer bulup gece kuruyoz çadırımızı sabah 7 de yola çıkıyoz..o çadır kamplara da uğradık,gümüldür, davutlar,marmaris,.. hepsi berbattı bizim gezdiğimiz yerlerin yanında..

Kızlar bütün odamızı topladık.
Yarın kısmetse yeni ofisimize taşınıyoruz. Bana bol şans dileyin.
Şefimle hiç anlaşamıyoruz bu hafta, ona biraz anlayış dileyin. Bana da sabır dileyin.
Ve dua edin benim için, hafta sonu çalışalım demesin şefim. Çünkü sevdiceğimle çok güzel program yaptık.

İçim o kadar huzursuz ki, sanki göğsümde bi öküz oturuyor.
İnşallah benim için her şey çok daha güzel olur yeni yerimizde.
Hayırlısı olsun canım..on yargili olma..belki sahada güzel olur..inşallah hafta sonu isin çıkmaz..acaba tedbir amaçlı hastayım falan mi desen şimdiden..

Valla canım gecen seneye kadar hep otel tatili yaptık, izmirden ta antalyaya muglaya haldir haldir gidiyon..kusadasinda,didimde yapınca gordumki boşuna o kadar gitmeye gerek yok..otele tikildiktan sonra İzmirin bi kıyısında yapiver..hepsi ayni..sevmiyom ben oteli..nezaman yemek yicen, ne zaman kahvaltı etcen,ne zaman aktivite v.s. hepsi planlanmış..ulen zaten emir almaktan bikmisim tatilde ne zaman ne yapacağıma ben karar vermek istiyom..açık büfe sınırsız yemek,gözlemeler,dondurmalar kulağa hos geliyor ama bence hic biri disarda yenenler kadar lezzetli olmuyor..otelcilik mantığı ne kadar da 5 yıldızlı otel olsa kar amaçlı olduğundan kalitesiz gıdalar kullanılıyor..mesela kola bile bi karışımdan yapılıyor..et diye dayiyolar soyayi..havuzlar zaten mikrop yuvası..çocuk varsa kaydırak sadece cazip..
Animasyonlar desen, salak salak bisuru herif ve kari yılışık yilisik geliyo...ne gerek var..ancak arkadaşlarla kalabalik gidersen eğlenceli oluyor..turistler tadını çıkarıyor oraların..otelciler bile iplemiyo yerli turisti..davay davay takılıyor herkes..çocuk şarkıları bile hep yabancı. Yazık bizimkiler ole bakiniyo..

O yüzden otel işi sıkıcı..

Biz cikiyiz motirla, o günkü keyfimize gore yapiyoz planı.. Denizin en güzelini yemeğin en tatlisini buluyoz..bir sürü değişik yer görüyoruz...kesinlikle Mikemmmeeel...

tam bizim kafa yaaa

hayırlısı olsun canım içini ferah tut ön yargılarına çüşş de ve adapte olmaya çalış

yettimgari nin tavsiyesi güzel hasta ayağına yarın mızıklan sonra bir şey diyemez zaten

Burger kinggggggg
Iki farklı hamburgerin yarısı, patates kızartması, 4 tane soğan halkası vere renç sos veeee kola.
Şimdi yarın akşamın Yemeğini yapacağım. Sonra da eliptical bisiklet üzerinde tepinmece.
Bu kalorileri başka türlü şeyapamamm

Y
Boşver çokokremi, gerenk yok.
Git kocanla kalori yak
Ya iki gündür çok az cal.aliyom..dun 700 çal ile kapatmisim günü..bugünde aksam yemeğine 800 cal vardı..bide yürüyüş yapınca iyice arttı..az yemek yiyince de vücut kendini kapatıp yağ yakmiyomus..hepnondan yedim bu abur cuburlari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…