- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
TATİL İŞİ ŞÖYLE. DİNLENMEK İSTEYEN TİPLER OLUYOR TATİLDE BİR DE : DELİ DANA GİBİ DOLAŞALIM DAHA DA YORULALIM DİYEN TİPLER OLUYOR.
OTEL TATİLİ DİNLENMECEYEDİĞİN ÖNÜNDE YEMEDİĞİN RESTORANDA GİR DENİZİNE GİRERKEN SNACK BÜFESİNDEN AL MEŞRUBATINI İÇ KEYİF YAP KİTABINI OKU GÜNEŞLEN YÜZ. GAYDIRAKDAN KAY EĞLEN SU YUT BURNUNA SU KAÇSIN. SAHİLE İN DENİZE GİR DENİZ SERİNLETMEZSE HAVUZUNA GİR. ODANA GİT KÜVETDE KOCANLAN DUŞŞUNU AL SONRA GEÇ YATAĞINA UYU DİNLEN. AKŞAM YEMEĞE İN. NE İSTERSEN YE. SONRA GEÇ ANİMASYONLARI İZLE GÜL EĞLEN VS.VS. 4 DUVAR ARASI ÇOK SIKICI ARABAN VARSA DUVARLAR ARASINDA KALMANA GEREK DE YOK ÇIK GEZ TOZ.. BU DİNLENMECE TATİLİ.
DELİ DANA GİBİ GEZMECE TATİLİ HİÇ YAPMADIĞIMDAN ONU SEN ANLATIVER CANIM NASIL OLUYOR BİR GÜNÜNÜZ.
KIZ KENDİSİ NASIL KAZSIN DEDESİ KAZIVERDİYDİHANFENDİ KEYFİNİ SÜRÜYOR.
ÇİŞİNİ MİŞİNİ NEREYE YAPIYON. ÇADIR KURMAK İÇİN ÇADIR KAMPLARINDA KONAKLAMANIZ GEREKİYOR. GÜMÜLDÜRDE FALAN VAR ÖYLE KAMPLAR BİZİM AKRABALAR GİDİYOR.
Hayırlısı olsun canım..on yargili olma..belki sahada güzel olur..inşallah hafta sonu isin çıkmaz..acaba tedbir amaçlı hastayım falan mi desen şimdiden..İçim o kadar huzursuz ki, sanki göğsümde bi öküz oturuyor.
İnşallah benim için her şey çok daha güzel olur yeni yerimizde.
Dahada güzel olur diyeceedim..diyememisim..Hayırlısı olsun canım..on yargili olma..belki sahada güzel olur..inşallah hafta sonu isin çıkmaz..acaba tedbir amaçlı hastayım falan mi desen şimdiden..
Yarın belki deneyebilirim bu önerini.Hayırlısı olsun canım..on yargili olma..belki sahada güzel olur..inşallah hafta sonu isin çıkmaz..acaba tedbir amaçlı hastayım falan mi desen şimdiden..
Anladım benDahada güzel olur diyeceedim..diyememisim..
TATİL İŞİ ŞÖYLE. DİNLENMEK İSTEYEN TİPLER OLUYOR TATİLDE BİR DE : DELİ DANA GİBİ DOLAŞALIM DAHA DA YORULALIM DİYEN TİPLER OLUYOR.
OTEL TATİLİ DİNLENMECEYEDİĞİN ÖNÜNDE YEMEDİĞİN RESTORANDA GİR DENİZİNE GİRERKEN SNACK BÜFESİNDEN AL MEŞRUBATINI İÇ KEYİF YAP KİTABINI OKU GÜNEŞLEN YÜZ. GAYDIRAKDAN KAY EĞLEN SU YUT BURNUNA SU KAÇSIN. SAHİLE İN DENİZE GİR DENİZ SERİNLETMEZSE HAVUZUNA GİR. ODANA GİT KÜVETDE KOCANLAN DUŞŞUNU AL SONRA GEÇ YATAĞINA UYU DİNLEN. AKŞAM YEMEĞE İN. NE İSTERSEN YE. SONRA GEÇ ANİMASYONLARI İZLE GÜL EĞLEN VS.VS. 4 DUVAR ARASI ÇOK SIKICI ARABAN VARSA DUVARLAR ARASINDA KALMANA GEREK DE YOK ÇIK GEZ TOZ.. BU DİNLENMECE TATİLİ.
DELİ DANA GİBİ GEZMECE TATİLİ HİÇ YAPMADIĞIMDAN ONU SEN ANLATIVER CANIM NASIL OLUYOR BİR GÜNÜNÜZ..
ManyaakkBiz de sevdiceğimle baş başa bi tatil istiyoruz ama pek mümkün gibi görünmüyor.
O yüzden bu sene ben belki tatile çıkmayabilirim.
Kendime güvenmiyorum belki başkasına aşık olurum
Valla canım gecen seneye kadar hep otel tatili yaptık, izmirden ta antalyaya muglaya haldir haldir gidiyon..kusadasinda,didimde yapınca gordumki boşuna o kadar gitmeye gerek yok..otele tikildiktan sonra İzmirin bi kıyısında yapiver..hepsi ayni..sevmiyom ben oteli..nezaman yemek yicen, ne zaman kahvaltı etcen,ne zaman aktivite v.s. hepsi planlanmış..ulen zaten emir almaktan bikmisim tatilde ne zaman ne yapacağıma ben karar vermek istiyom..açık büfe sınırsız yemek,gözlemeler,dondurmalar kulağa hos geliyor ama bence hic biri disarda yenenler kadar lezzetli olmuyor..otelcilik mantığı ne kadar da 5 yıldızlı otel olsa kar amaçlı olduğundan kalitesiz gıdalar kullanılıyor..mesela kola bile bi karışımdan yapılıyor..et diye dayiyolar soyayi..havuzlar zaten mikrop yuvası..çocuk varsa kaydırak sadece cazip..
Animasyonlar desen, salak salak bisuru herif ve kari yılışık yilisik geliyo...ne gerek var..ancak arkadaşlarla kalabalik gidersen eğlenceli oluyor..turistler tadını çıkarıyor oraların..otelciler bile iplemiyo yerli turisti..davay davay takılıyor herkes..çocuk şarkıları bile hep yabancı. Yazık bizimkiler ole bakiniyo..
O yüzden otel işi sıkıcı..
Biz cikiyiz motirla, o günkü keyfimize gore yapiyoz planı.. izin en güzelini yemeğin en tatlisini buluyoz..bir sürü değişik yer görüyoruz...kesinlikle Mikemmmeeel...
Kızlar bütün odamızı topladık.
Yarın kısmetse yeni ofisimize taşınıyoruz. Bana bol şans dileyin.
Şefimle hiç anlaşamıyoruz bu hafta, ona biraz anlayış dileyin. Bana da sabır dileyin.
Ve dua edin benim için, hafta sonu çalışalım demesin şefim. Çünkü sevdiceğimle çok güzel program yaptık.
Super yaaa...içli köfte de varmıdır orda Acep..Kızlar birazdan feshane hatay günlerine gidiorum gelsin kebaplar gelsin künefeler gelsin kaloriler böhöööö
Pizzzzaaaaa....Eve öyle bir sipariş verdim ki aklınız şaşar.
Kadarki=kaşarlıBende eve geldiğimden beri iki kadarki sucuklu tost(kepek ekmek), 1 sise sade gazoz, bide max dondurma yidim...yineolsa yine yirim..daha alabilecegim 400 kal var..ve şeytan durtuyo ..
Bide cokokremli ekmek yi diyo..
Burger kingggggggPizzzzaaaaa....
Boşver çokokremi, gerenk yok.Bende eve geldiğimden beri iki kadarki sucuklu tost(kepek ekmek), 1 sise sade gazoz, bide max dondurma yidim...yineolsa yine yirim..daha alabilecegim 400 kal var..ve şeytan durtuyo ..
Bide cokokremli ekmek yi diyo..
Ya iki gündür çok az cal.aliyom..dun 700 çal ile kapatmisim günü..bugünde aksam yemeğine 800 cal vardı..bide yürüyüş yapınca iyice arttı..az yemek yiyince de vücut kendini kapatıp yağ yakmiyomus..hepnondan yedim bu abur cuburlari..Boşver çokokremi, gerenk yok.
Git kocanla kalori yak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?