Ben şimdi eliptical falan dedim de bi üşengeçlik geldi ya. Napsam kiY
Ya iki gündür çok az cal.aliyom..dun 700 çal ile kapatmisim günü..bugünde aksam yemeğine 800 cal vardı..bide yürüyüş yapınca iyice arttı..az yemek yiyince de vücut kendini kapatıp yağ yakmiyomus..hepnondan yedim bu abur cuburlari..
Üşenme kız yap..derdim ama geç kalmisim..simdi totonda pireler ucusuyodur..Ben şimdi eliptical falan dedim de bi üşengeçlik geldi ya. Napsam ki
Başarılar...slm kizlar bu hafta beni affedin cumartesi vizelerim basliyor arada ugrarim
İçim o kadar huzursuz ki, sanki göğsümde bi öküz oturuyor.
İnşallah benim için her şey çok daha güzel olur yeni yerimizde.
Valla canım gecen seneye kadar hep otel tatili yaptık, izmirden ta antalyaya muglaya haldir haldir gidiyon..kusadasinda,didimde yapınca gordumki boşuna o kadar gitmeye gerek yok..otele tikildiktan sonra İzmirin bi kıyısında yapiver..hepsi ayni..sevmiyom ben oteli..nezaman yemek yicen, ne zaman kahvaltı etcen,ne zaman aktivite v.s. hepsi planlanmış..ulen zaten emir almaktan bikmisim tatilde ne zaman ne yapacağıma ben karar vermek istiyom..açık büfe sınırsız yemek,gözlemeler,dondurmalar kulağa hos geliyor ama bence hic biri disarda yenenler kadar lezzetli olmuyor..otelcilik mantığı ne kadar da 5 yıldızlı otel olsa kar amaçlı olduğundan kalitesiz gıdalar kullanılıyor..mesela kola bile bi karışımdan yapılıyor..et diye dayiyolar soyayi..havuzlar zaten mikrop yuvası..çocuk varsa kaydırak sadece cazip..
Animasyonlar desen, salak salak bisuru herif ve kari yılışık yilisik geliyo...ne gerek var..ancak arkadaşlarla kalabalik gidersen eğlenceli oluyor..turistler tadını çıkarıyor oraların..otelciler bile iplemiyo yerli turisti..davay davay takılıyor herkes..çocuk şarkıları bile hep yabancı. Yazık bizimkiler ole bakiniyo..
O yüzden otel işi sıkıcı..
Biz cikiyiz motirla, o günkü keyfimize gore yapiyoz planı.. Denizin en güzelini yemeğin en tatlisini buluyoz..bir sürü değişik yer görüyoruz...kesinlikle Mikemmmeeel...
Eve öyle bir sipariş verdim ki aklınız şaşar.
günaydıııııınnnnnngünaydıınn kızlaarrrr
günaydın kız nasılsın?GÜNAYDIN MİLLOO
İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSINgünaydın kız nasılsın?
hayırlısı olsun canım, inşallah çooookkkk daha iyi olur.
beni de evlatlık edinsenize, bak hazır büyümüş işi aşı elinde bende geliyim sizinle tatileeeee
az önceye kadar bu dediğin doğruydu emme. yan odadan haşhaşlı lokul geldi bi yemişim full kalori ohh sefam olsun.Günaydın Gözleri Tok Karınları Aç Hatunlar...
kız benim içinde yeseydin yaa. yedin demi. yedim deKIZLAR DÜN SÖYLEDİĞİM GİBİ HATAY GÜNLERİNDEYDİM. OFFF NE YEMİŞİM BEEEE İNANIN HALA AÇ DEİLİM. İŞİN GARİBİ KÜNEFESİ HATAYDAN DAHA GÜZEL OLAN YERLER BİLİYORUM İSTANBULDABUNA ÇOK ŞAŞIRDIM BOYNUZ KULAĞI GEÇMİŞ.
ÇOK FENA YEDİM AYDAAAA ÇOOOOOK EVE GELDİM AĞLICAKTIM PİŞMANLIKTAN AMA DEĞDİaz önceye kadar bu dediğin doğruydu emme. yan odadan haşhaşlı lokul geldi bi yemişim full kalori ohh sefam olsun.
kız benim içinde yeseydin yaa. yedin demi. yedim de
ben bugün yine yoğun çalışcam..dün de dediğim gibi sizde fazla takılmayın buralarda..işinizi yapın..bi selamlaşıp çıkın..kontrol etcem haa..
Haklısın aslında..canım sana bi önerim olacak. alacağın kalorinin alabildiğin kadarını öğlen al. akşama kalori bırakma. canın ne istiyorsa kalori sınırını geçmeden öğlen arasında ye. akşama hafif şeyler ye. akşama 800 cal var diyiyp 800 kalori almaya çalışmaye çikilotalı ekmeğini gazozunu max ını filan öğlen arasında. akşama tok olursun hem canın istemez. akşama bırakma. bak ben öğlen ne istiyorsam yiyorum kemalpaşalar bilmemneler. genelde öğlene kadar dolduruyorum kalori hakkımı. akşama hafif yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?