Kalori Arkadaşım

Ben şimdi eliptical falan dedim de bi üşengeçlik geldi ya. Napsam ki

İçim o kadar huzursuz ki, sanki göğsümde bi öküz oturuyor.
İnşallah benim için her şey çok daha güzel olur yeni yerimizde.

hayırlısı olsun canım, inşallah çooookkkk daha iyi olur.

beni de evlatlık edinsenize, bak hazır büyümüş işi aşı elinde bende geliyim sizinle tatileeeee

Eve öyle bir sipariş verdim ki aklınız şaşar.

offffff ne zamandır canım çekio ama bu hafta ödemlerde gitti, güzel bi düşüş görücem bunu bozmak istemiom hiiiiiçççç

hayırlısı olsun canım, inşallah çooookkkk daha iyi olur.

beni de evlatlık edinsenize, bak hazır büyümüş işi aşı elinde bende geliyim sizinle tatileeeee

bi kaç sene daha çocuk yapmayı beceremezsem değerlendirim

ben bugün yine yoğun çalışcam..dün de dediğim gibi sizde fazla takılmayın buralarda..işinizi yapın..bi selamlaşıp çıkın..kontrol etcem haa..

Günaydın Gözleri Tok Karınları Aç Hatunlar...
az önceye kadar bu dediğin doğruydu emme. yan odadan haşhaşlı lokul geldi bi yemişim full kalori ohh sefam olsun.
kız benim içinde yeseydin yaa. yedin demi. yedim de

ben bugün yine yoğun çalışcam..dün de dediğim gibi sizde fazla takılmayın buralarda..işinizi yapın..bi selamlaşıp çıkın..kontrol etcem haa..

canım sana bi önerim olacak. alacağın kalorinin alabildiğin kadarını öğlen al. akşama kalori bırakma. canın ne istiyorsa kalori sınırını geçmeden öğlen arasında ye. akşama hafif şeyler ye. akşama 800 cal var diyiyp 800 kalori almaya çalışma ye çikilotalı ekmeğini gazozunu max ını filan öğlen arasında. akşama tok olursun hem canın istemez. akşama bırakma. bak ben öğlen ne istiyorsam yiyorum kemalpaşalar bilmemneler. genelde öğlene kadar dolduruyorum kalori hakkımı. akşama hafif yiyorum.

Haklısın aslında..gündüz iş yerinde açlık aklıma gelmiyo, akşam evde zor dayanıyom..bundan sonra öle yapiim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…