Kalori Arkadaşım

Salı günü yine kolonokopi olucam. Annem gelicek yine bana bakkmaya
Bu sefer verdiklerimi öküz gibi yiyerek geri almamak hedeflerim arasında. Ama kocam sağolsun annem gelince kuruyemiş tatlı bilmem ne alıyo da alıyo. e ben yiyemiyorum doğal olarak. Sen de sonra yersin diyo. sonra söz vermiş diye bana da alıyo yediriyo. ben de dayanamıyorum, Nasıl edeceguk bilmiyorum.

İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN
iyiyim canım, hatay günleri moralini düzeltmiş demekki

bi kaç sene daha çocuk yapmayı beceremezsem değerlendirim

çocuk yapsanda al kız, ablalık yaparım ben ona

Günaydın Gözleri Tok Karınları Aç Hatunlar...

buyrun benim amaaaa çooookkkk güzel geliyorum bu hafta

Gunaydin kizlar.
Dun aksam elipticalimi yapmamis olabilirimmmmm fakatttt pilatesimi yapmis bulunmaktayim.

Esyalarimiz yeni ofise gitti. Biz de burada kahvaltimizi yapip oraya gececegiz.

Hepinizi agiz dolusu opucukler.

bende dün üşengeçlik yaptım, yapmadım yaaa. koca spor yapsa bende gaza gelirim aslında da, ben yokken yapıo gıcık

kıııızzzz tut gaganı, bebişini hamilelik kilolarını düşün

aldırma sende yemezsin böylece alınınca insan tahrik oluyor dayanamayıp yiyor dün akşam eşim tatlı diye tutturdu bende hiç desteklemedim o da hava çok soğuk diye üşendi gitmedi almaya halbuki ben azcık olsa da yesek yada ayy benimde canım çekti falan deseydim iyice gaza gelip gidip alacaktı

kıızzz o nasıl denk gelmiş öylee müstehcen yorum olmuş resmen

yalnız göbek hamile göbeği değil mi ??

bta nın yazı kısmına gülüyorum yazim dedim, hakkaten tahrik mahrik almak vermek
göbekten bende sıkıldım, kaldırsalar artık

AMAAANNN SALLADIM GİTTİ

ÇOK FENA YEDİM AYDAAAA ÇOOOOOK EVE GELDİM AĞLICAKTIM PİŞMANLIKTAN AMA DEĞDİ
DEĞMİŞ DEĞMİŞ AFİYET OLSUN. SENİ MUTLU ETMİŞ O BİLEM YETER.
Gunaydin kizlar.
Dun aksam elipticalimi yapmamis olabilirimmmmm fakatttt pilatesimi yapmis bulunmaktayim.

Esyalarimiz yeni ofise gitti. Biz de burada kahvaltimizi yapip oraya gececegiz.

Hepinizi agiz dolusu opucukler.
SİZİN BU OFİSİN KAHVALTI KEYFİNE BAYILIYOM YAA
ADAMLAR TAŞINIYOR AMA HALA Bİ KAHVALTI YAPALIM DERDİNDELER ÇOK GÜLDÜM YAA

GÜÜÜNAAAYYYDDIINNNN. hayırlı Cumalarrrr ... Rabbiimm kalbimizden geçen bütün duaları hakkınızda hayırlı kılıp nasib etsinn inşaellaaahhhhhhhh aammmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
SANA DA HAYIRLI CUMALAR CANIM BENİM.
Haklısın aslında..gündüz iş yerinde açlık aklıma gelmiyo, akşam evde zor dayanıyom..bundan sonra öle yapiim..

NE ZAMAN KESİYORSUN YEMEĞİ. PAZAR GÜNÜMÜ

KIZ AYDA CİDDEN BENDE KENDİ ADIMLA ARAMA YAPTIM DA BU SAYFALAR ÇIKIYO YA GIIII NETCÜK ADIMI DEĞİŞTİRİOM GIZLAR HAZIR OLUN
HER BOKTAN BAHSETTİK BENM UFAKLIKTAN BİLE
KIZ ONDAN SEN BAHSETTİN BİZ Mİ BAHSETTİK. KİMDİ SENİN OĞLANDAN BAHSEDİYON SANMIŞ SUSUYDU SANIRIM NE GÜLDÜM DÜN YAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…