- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
AMİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN.....GÜÜÜNAAAYYYDDIINNNN. hayırlı Cumalarrrr ... Rabbiimm kalbimizden geçen bütün duaları hakkınızda hayırlı kılıp nasib etsinn inşaellaaahhhhhhhh aammmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
iyiyim canım, hatay günleri moralini düzeltmiş demekkiİYİYİM ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN
bi kaç sene daha çocuk yapmayı beceremezsem değerlendirim
Günaydın Gözleri Tok Karınları Aç Hatunlar...
Gunaydin kizlar.
Dun aksam elipticalimi yapmamis olabilirimmmmm fakatttt pilatesimi yapmis bulunmaktayim.
Esyalarimiz yeni ofise gitti. Biz de burada kahvaltimizi yapip oraya gececegiz.
Hepinizi agiz dolusu opucukler.
kıııızzzz tut gaganı, bebişini hamilelik kilolarını düşünSalı günü yine kolonokopi olucam. Annem gelicek yine bana bakkmaya
Bu sefer verdiklerimi öküz gibi yiyerek geri almamak hedeflerim arasında. Ama kocam sağolsun annem gelince kuruyemiş tatlı bilmem ne alıyo da alıyo. e ben yiyemiyorum doğal olarak. Sen de sonra yersin diyo. sonra söz vermiş diye bana da alıyo yediriyo. ben de dayanamıyorum, Nasıl edeceguk bilmiyorum.
Salı günü yine kolonokopi olucam. Annem gelicek yine bana bakkmaya
Bu sefer verdiklerimi öküz gibi yiyerek geri almamak hedeflerim arasında. Ama kocam sağolsun annem gelince kuruyemiş tatlı bilmem ne alıyo da alıyo. e ben yiyemiyorum doğal olarak. Sen de sonra yersin diyo. sonra söz vermiş diye bana da alıyo yediriyo. ben de dayanamıyorum, Nasıl edeceguk bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1488412
kızlar öyle ki artık şu göbeği hangi plajda görsem tanıyacak hale geldim yabıktım bıktım bu arada fotoğraf çekerken 34 b t a nin yazısının bir kısmı çıkmış ya okuyunca çok ayıp anlamlar çıkarmaya müsait olmuş
Eki Görüntüle 1488412
kızlar öyle ki artık şu göbeği hangi plajda görsem tanıyacak hale geldim yabıktım bıktım bu arada fotoğraf çekerken 34 b t a nin yazısının bir kısmı çıkmış ya okuyunca çok ayıp anlamlar çıkarmaya müsait olmuş
AMAAANNN SALLADIM GİTTİiyiyim canım, hatay günleri moralini düzeltmiş demekki
çocuk yapsanda al kız, ablalık yaparım ben ona
buyrun benimamaaaa çooookkkk güzel geliyorum bu hafta
bende dün üşengeçlik yaptım, yapmadım yaaa. koca spor yapsa bende gaza gelirim aslında da, ben yokken yapıo gıcık
DEĞMİŞ DEĞMİŞ AFİYET OLSUN. SENİ MUTLU ETMİŞ O BİLEM YETER.ÇOK FENA YEDİM AYDAAAA ÇOOOOOK EVE GELDİM AĞLICAKTIM PİŞMANLIKTAN AMA DEĞDİ
SİZİN BU OFİSİN KAHVALTI KEYFİNE BAYILIYOM YAAGunaydin kizlar.
Dun aksam elipticalimi yapmamis olabilirimmmmm fakatttt pilatesimi yapmis bulunmaktayim.
Esyalarimiz yeni ofise gitti. Biz de burada kahvaltimizi yapip oraya gececegiz.
Hepinizi agiz dolusu opucukler.
SANA DA HAYIRLI CUMALAR CANIM BENİM.GÜÜÜNAAAYYYDDIINNNN. hayırlı Cumalarrrr ... Rabbiimm kalbimizden geçen bütün duaları hakkınızda hayırlı kılıp nasib etsinn inşaellaaahhhhhhhh aammmiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
Haklısın aslında..gündüz iş yerinde açlık aklıma gelmiyo, akşam evde zor dayanıyom..bundan sonra öle yapiim..
NE ZAMAN KESİYORSUN YEMEĞİ. PAZAR GÜNÜMÜSalı günü yine kolonokopi olucam. Annem gelicek yine bana bakkmaya
ohhhh sefan olsunAMAAANNN SALLADIM GİTTİ
KIZ ONDAN SEN BAHSETTİN BİZ Mİ BAHSETTİK. KİMDİ SENİN OĞLANDAN BAHSEDİYON SANMIŞ SUSUYDU SANIRIM NE GÜLDÜM DÜN YAAKIZ AYDA CİDDEN BENDE KENDİ ADIMLA ARAMA YAPTIM DA BU SAYFALAR ÇIKIYO YA GIIII NETCÜK ADIMI DEĞİŞTİRİOM GIZLAR HAZIR OLUN
HER BOKTAN BAHSETTİK BENM UFAKLIKTAN BİLE
he ben bahsettim zati daha nelerden bahsettim yawww neyse kamufle ettim kendimiKIZ ONDAN SEN BAHSETTİN BİZ Mİ BAHSETTİK. KİMDİ SENİN OĞLANDAN BAHSEDİYON SANMIŞ SUSUYDU SANIRIM NE GÜLDÜM DÜN YAA
evet susuydu, bende böğüre böğüre güldüydümmmKIZ ONDAN SEN BAHSETTİN BİZ Mİ BAHSETTİK. KİMDİ SENİN OĞLANDAN BAHSEDİYON SANMIŞ SUSUYDU SANIRIM NE GÜLDÜM DÜN YAA
kız nick güzel olmuş poko, yalnız ben kısaltcam haberin olsun pokocum(böylede olmadı sanki ama)
kız kısaltması heeççç iyi olmuyo o kadar poh muhabbetinden sonra, başka bişey seçeydin keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?