Kalori Arkadaşım

KIZLAR ŞU İÇİNDE KIRMIZI BİBER OLAN YEŞİL ZEYTİNLER VAR YA SEVİYORMUSUNUZ ONLARI YERMİSİNİZ GENEL DE. TURŞU GİBİ OLUYOR YA TADI EKŞİ. DOLMA ZEYTİN Mİ DİYORLAR ADINA BİLMİYORUM.

ayda dan uyarı gelmıs menu paylaşılacak dıye hımmm
sabah kocısımle tulum peynırlı omletımızı paylaştık
4 zeytın ekmegın guduğu bırde

öğle
yayla corbası yarım kase
5 ızgara köfte
salata
akşam da salata sadece
yıne tulum peynırlı marul salatası olur

oldumu ayda sultan

Yaa ne biliyim komik geliyo şimdi, sonra nolur bilmem....dun geldi okuldan anne ben asik oldum dedi bende asik olmak ne demek kizim dedim, insanin her zaman o kisiyi dudunmesi, dusununce utanmasi sonrada mutlu olmasi diyooo.anlatirken suratindaki ifadeyi gormen lazim, agxi kulaklarindaaaa

KIZIM SEN BENİM RAKİBİMSİN SANA YAPTIĞIM ANALİZ SANA OLUMLU DEĞİL OLUMSUZ ETKİ YAPAR

SLM CANIM NASIL GİDİYOR DÜĞÜN HAZIRLIKLARI. NE ZAMAN DÜĞÜN HAFTAYA MI

nisan 30 canım nasıp olursa bi telaş kı sorma yanı sadece bende stres var henuz elbısem yok yarın kocısle bakalım dıyoruz artık ama ben cok gergınım cok yapılacak ıslerı dusundukce offf

bu arada sıze oncesı ve sonrası yapacagım kızlar dugun kıyafetımle yapayım dıyorum soyle sıkır sıkır gorun benı

KIZ ÖYLE Bİ DEMİŞİN Kİ SANKİ BEN SİZ NE YİYİP NE İÇİYORSUNUZ MERAKIMDAN SORMUŞUM GİBİ
KONTROLLÜ YİYİP İÇELİM NE YEDİĞİMİZİ BİLELİM YAZARAK KENDİMİZİ FRENLERİZ DİYE DEDİM.
YAZMAK İSTEMEYENLER DE ÇIKTI ONLARA DA BİŞEY DEMİYORUM ZORLA YAZDIRACAK HALİMİZ YOK. YAZABİLEN YAZSIN

SENİN MENÜNÜ DE BEĞENDİM DEMEKKİ BÖYLE GİDİYOR HER HAFTA 1 KİLO

Ayy gamzen ne guzel telaslar bunlar boylee.allah yardimcin olsun canimm

YAP CANIM ÖNCESİ SONRASI. HATTA BENCE ŞU SATMAYA ÇALIŞTIĞIN KIYAFETLERDEN FOTON OLAN Bİ TANESİNİ GERİ GİY. ESKİ FOTONLA ŞİMDİKİNİ KOY BAKALIM O KIYAFETLERDE HERYERİNDEN BİŞEYLER FIŞKIRIYORDU. BAKALIM ŞİMDİ FIŞKIRMALAR VAR MI YOK MU. SATABİLDİN Mİ BAYA KIYAFET.

eee tabi işin sırrı çıkıyor ortaya yok be takılıyorum sunu kabul et sen olmayınca topıkde ses cıkmıyor

eee tabi işin sırrı çıkıyor ortaya yok be takılıyorum sunu kabul et sen olmayınca topıkde ses cıkmıyor
YOK KIZ ÇIKIYOR BAYA BENİM DE SAYFA SAYFA GERİDEN GELİP OKU OKU BİTİREMEDİĞİM ZAMANLAR OLUYOR. YAZ GELİYOR YA HERKESİN ÇENESİ DÜŞÜK .
hihi yaşasın kötülük
BEN SPOR YAPAMIYORDUM HİÇ. AMA ŞİMDİ BİSİLGETİMDE GELDİ HAYIRLISIYLA HASARSIZ GELMİŞ OLSUN BİR DE SAĞLAMCANA KURDURDUM MUYDU TAMAM. BİNECEM ÜSTÜNE VURACAM KIRBACI VURACAM KIRBACI. SENİN HEM BİSİLGETİN VAR HEM KOŞU BANDIN CİCİM.

Ayy gamzen ne guzel telaslar bunlar boylee.allah yardimcin olsun canimm

sağol canım benım allah razı olsun

ya kız sorma cok kotu mankenlık yaptım demekkı alıcı hıc cıkmadı kaldırttım konuyu zaten onları esım resmen bastırdı üzerimede oyle kapattı ya satsaydım ıyıydı ama kk 36-38 bedenle dolu anladıgım

yaz geldı aslında neden bisiklet aldın kı benımde kosu bandım vardı sattım kullanamadım hıc doğru durust

Öglen muradına ermissin cnm bakiyorumda
sorma valla..ayda akşama bırakma fazla diyince olayı yanlış anladım galiba

ya bide hafif bişiler yapcaktım ama evde tüp bitmiş..mecbur tost yaptım kısa zamanda..yoksa sevmemle çok ilgisi yok..
taam taaam biraz ilgisi var..taaam be çok var...

KIZLAR ŞU İÇİNDE KIRMIZI BİBER OLAN YEŞİL ZEYTİNLER VAR YA SEVİYORMUSUNUZ ONLARI YERMİSİNİZ GENEL DE. TURŞU GİBİ OLUYOR YA TADI EKŞİ. DOLMA ZEYTİN Mİ DİYORLAR ADINA BİLMİYORUM.
iviit..çok severim..kaloriside düşük siyah zeytine göre..

BENCE DE MANKEN DE SORUN VARDI FERMUARLAR YIRTILMAK ÜZERE GİBİYDİLER

KIZLAR ZEYTİN SORUMA NEDEN CEVAP VERMİYORSUNUZ DOLMA ZEYTİN YİYONUZ MU KIRMIZI BİBERLİLERDEN SEVERMİSİNİZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…