Kalori Arkadaşım

BEN o biberli zeytınleri cok severdım ama bır kere marketden aldım kötü olmusdu ondan beridir alırsamda cok ıstahlı yemıyorum neden sordunkı var yıne senın aklında bır dusunce

bisürü şey çıktı..ama o size çıkan gibi değil..amma favori nikim varmış..totom kalktı..2 sene squat yapsam bu kadar kalkmazdı o derece..

ben nikimi değiştircem.. kimsede olmasın istiyom..(gerçi diğerleri benden çalmış hep)
piştmoreyarelellitittirininanininom yapcam ...
SÜPER BAYILDIM BU NİKE MUTLAKA YAPMALISIN. HATTA SEN YAP BENDE YANINA 2 KOYUP BENDE NİK YAPACAĞIM BUNU

Kiz ayda gene bi kurt soktun aklimiza nereye gittin zilli
ÖNCE KİMLER YİYORMUŞ ÖĞRENMEK İSTEDİM BİŞEY GÖSTERECEĞİM SONRA YOK BEN YEMİYORDUM SEVMİYORDUM BİLMEM NE DENMESİN DİYE

BEN o biberli zeytınleri cok severdım ama bır kere marketden aldım kötü olmusdu ondan beridir alırsamda cok ıstahlı yemıyorum neden sordunkı var yıne senın aklında bır dusunce
1 YETTİM
2 NERDENGELDİ
3 POKO
4 GAMZEN

NEYSE BU KADAR KİŞİNİN YEMESİ BENİM İÇİN YETERLİ. ŞİMDİ PAYLAŞIYORUM.

Geçen kahvaltı da zeytin tabağı 'ndan bana bakarken yakaladığım dolma zeytin. Adamlar hakikaten malzemeden çalmadan ful doldurmuşlar içini. Kurcuklasaydim içinden yumak halinde çıkacak belli. çok güzel tıkıştırmışlar. Özenle ben hiç sevmem eşim alıp kendi yer. Fotoğraf ı ona yolladım pislik diyor ki bana attın mı çöpe atmasay din içinden çıkarıp yerdim diyor.

melek kızın aşkın tanımını ne güzel yapmış yaaa çook tatlıı bence o çocuğun fotosunu çek sakla büyünce gösterirsin ilk aşkın buydu diye o da bakıp bakıp hayy o zamnlardaki aklıma desin

onlar görebildiğimiz şeyler, bide göremediklerimizi hayal et..mesela adam burnunu kurcaladıktan sonra zeytini ellemiş olabilir..aynı şey lokumlar içinde geçerli..mesela sümükünü lokumun içine karıştırmış olabilir sırf fantezi olsun diye..(haa sahi geçen sen lokum yediydin dimii..)

kız şaka bi yana markası ne onun..almayalım..hemide şikayet et..mail at..

ayyyyy kıyamam beeeennnn

ben nikimi değiştircem.. kimsede olmasın istiyom..(gerçi diğerleri benden çalmış hep)
piştmoreyarelellitittirininanininom yapcam ...

heyt sen yaparsın biz sadece sana pişt deriz

bende çıkarır yerdim walla, o konuda hiiiiççç tiksinmem. en fazla yıkardım

Yaa hic sorma cok tatli yaaa.esim cok kiskanctir benim ama dun bi baktim kuzucum anlatiyo o garibimde dinliyoo cok guldum yaa.foto olayini iyi getirdin aklima yapsam super olur walla

kız zamanında aydaya demiştim, kız ben sana çok gülüom diye. şimdide sana diyom walla çok yaşa emi

Kiz allah seni iyi etsin bumuydu yaniii, bende bisi war zannettim, sen diger yediklerinin icinde neler oldugunu bi bilseennn! (Kaynanamin lafi)

AY MİDEM KALKDIYA öğğ artık hiç yemem tek tük yiyordum

Yaa hic sorma cok tatli yaaa.esim cok kiskanctir benim ama dun bi baktim kuzucum anlatiyo o garibimde dinliyoo cok guldum yaa.foto olayini iyi getirdin aklima yapsam super olur walla

ayy böyle kız annelerını görunce benımde bır kızım olsa dıyorum bazenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…