- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
bisürü şey çıktı..ama o size çıkan gibi değil..amma favori nikim varmış..totom kalktı..2 sene squat yapsam bu kadar kalkmazdı o derece..EVET GOOGLE A YETTİMGARİ YAZ BAKALIM NE ÇIKACAK
YANDIN SEN YANDIN
Yaa bende ciddi ciddi okumaya calidiyommmmmben nikimi değiştircem.. kimsede olmasın istiyom..(gerçi diğerleri benden çalmış hep)
piştmoreyarelellitittirininanininom yapcam ...
aşkolsun..ben o kadar emek çekmişim piştmoreyarelellitittirininanininom yazmışım..sen okuyuversen ne olur..Yaa bende ciddi ciddi okumaya calidiyommmmm
aşkolsun..ben o kadar emek çekmişim piştmoreyarelellitittirininanininom yazmışım..sen okuyuversen ne olur..
BEN o biberli zeytınleri cok severdım ama bır kere marketden aldım kötü olmusdu ondan beridir alırsamda cok ıstahlı yemıyorum neden sordunkı var yıne senın aklında bır dusunceBENCE DE MANKEN DE SORUN VARDI FERMUARLAR YIRTILMAK ÜZERE GİBİYDİLER
oyleydı zaten hanı ınsan dar bır seyı bırseye sokmaya calısırya esımde ayagıyla basacakdı kapatmak ıcın nerdeyse neyse o gunler artık gerıde kaldı
KIZLAR ZEYTİN SORUMA NEDEN CEVAP VERMİYORSUNUZ DOLMA ZEYTİN YİYONUZ MU KIRMIZI BİBERLİLERDEN SEVERMİSİNİZ.
bisürü şey çıktı..ama o size çıkan gibi değil..amma favori nikim varmış..totom kalktı..2 sene squat yapsam bu kadar kalkmazdı o derece..
SÜPER BAYILDIM BU NİKE MUTLAKA YAPMALISIN. HATTA SEN YAP BENDE YANINA 2 KOYUP BENDE NİK YAPACAĞIM BUNUben nikimi değiştircem.. kimsede olmasın istiyom..(gerçi diğerleri benden çalmış hep)
ÖNCE KİMLER YİYORMUŞ ÖĞRENMEK İSTEDİM BİŞEY GÖSTERECEĞİM SONRA YOK BEN YEMİYORDUM SEVMİYORDUM BİLMEM NE DENMESİN DİYEKiz ayda gene bi kurt soktun aklimiza nereye gittin zilli
1 YETTİMBEN o biberli zeytınleri cok severdım ama bır kere marketden aldım kötü olmusdu ondan beridir alırsamda cok ıstahlı yemıyorum neden sordunkı var yıne senın aklında bır dusunce
Zeytinini yiyip biberini cikaririmmm
1 YETTİM
2 NERDENGELDİ
3 POKO
4 GAMZEN
NEYSE BU KADAR KİŞİNİN YEMESİ BENİM İÇİN YETERLİ. ŞİMDİ PAYLAŞIYORUM.
Eki Görüntüle 1488716 Eki Görüntüle 1488716 Eki Görüntüle 1488717
Geçen kahvaltı da zeytin tabağı 'ndan bana bakarken yakaladığım dolma zeytin. Adamlar hakikaten malzemeden çalmadan ful doldurmuşlar içini. Kurcuklasaydim içinden yumak halinde çıkacak belli. çok güzel tıkıştırmışlar. Özenleben hiç sevmem eşim alıp kendi yer. Fotoğraf ı ona yolladım pislik diyor ki bana attın mı çöpe atmasay din içinden çıkarıp yerdim diyor.
Yaa ne biliyim komik geliyo şimdi, sonra nolur bilmem....dun geldi okuldan anne ben asik oldum dedi bende asik olmak ne demek kizim dedim, insanin her zaman o kisiyi dudunmesi, dusununce utanmasi sonrada mutlu olmasi diyooo.anlatirken suratindaki ifadeyi gormen lazim, agxi kulaklarindaaaa
ben nikimi değiştircem.. kimsede olmasın istiyom..(gerçi diğerleri benden çalmış hep)
Eki Görüntüle 1488716 Eki Görüntüle 1488716 Eki Görüntüle 1488717
Geçen kahvaltı da zeytin tabağı 'ndan bana bakarken yakaladığım dolma zeytin. Adamlar hakikaten malzemeden çalmadan ful doldurmuşlar içini. Kurcuklasaydim içinden yumak halinde çıkacak belli. çok güzel tıkıştırmışlar. Özenleben hiç sevmem eşim alıp kendi yer. Fotoğraf ı ona yolladım pislik diyor ki bana attın mı çöpe atmasay din içinden çıkarıp yerdim diyor.
Yaa hic sorma cok tatli yaaa.esim cok kiskanctir benim ama dun bi baktim kuzucum anlatiyo o garibimde dinliyoo cok guldum yaa.foto olayini iyi getirdin aklima yapsam super olur wallamelek kızın aşkın tanımını ne güzel yapmış yaaa çook tatlıı bence o çocuğun fotosunu çek sakla büyünce gösterirsin ilk aşkın buydu diye o da bakıp bakıp hayy o zamnlardaki aklıma desin
onlar görebildiğimiz şeyler, bide göremediklerimizi hayal et..mesela adam burnunu kurcaladıktan sonra zeytini ellemiş olabilir..aynı şey lokumlar içinde geçerli..mesela sümükünü lokumun içine karıştırmış olabilir sırf fantezi olsun diye..(haa sahi geçen sen lokum yediydin dimii..)
kız şaka bi yana markası ne onun..almayalım..hemide şikayet et..mail at..
Kiz allah seni iyi etsin bumuydu yaniii, bende bisi war zannettim, sen diger yediklerinin icinde neler oldugunu bi bilseennn! (Kaynanamin lafi)Eki Görüntüle 1488716 Eki Görüntüle 1488716 Eki Görüntüle 1488717
AY MİDEM KALKDIYA öğğ artık hiç yemem tek tük yiyordumEki Görüntüle 1488716 Eki Görüntüle 1488716 Eki Görüntüle 1488717
Yaa hic sorma cok tatli yaaa.esim cok kiskanctir benim ama dun bi baktim kuzucum anlatiyo o garibimde dinliyoo cok guldum yaa.foto olayini iyi getirdin aklima yapsam super olur walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?