- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
sorma valla..ayda akşama bırakma fazla diyince olayı yanlış anladım galiba
ya bide hafif bişiler yapcaktım ama evde tüp bitmiş..mecbur tost yaptım kısa zamanda..yoksa sevmemle çok ilgisi yok..
taam taaam biraz ilgisi var..taaam be çok var...
eneeee...ben 1200 cal yapıyom başından beri..1000 yapim bari artık..AY YAA BİZİM DE GELECEK O GÜNLER . NASIL BİR DUYGU VE HİS VAR İÇİNDE
SANA 1200 CAL ÇOK.
1000 CAL ALIP SPORLA AŞŞAĞIYA DÜŞÜRMEN LAZIM
BUGÜN KARBONHİDRAT HAKKINI KULLANMIŞSIN AKŞAMA YEŞİLLİK YOĞURT FİLAN YE. KARBONHİDRAT ALMA
Zeytinini yiyip biberini cikaririmmmBENCE DE MANKEN DE SORUN VARDI FERMUARLAR YIRTILMAK ÜZERE GİBİYDİLER
KIZLAR ZEYTİN SORUMA NEDEN CEVAP VERMİYORSUNUZ DOLMA ZEYTİN YİYONUZ MU KIRMIZI BİBERLİLERDEN SEVERMİSİNİZ.
YOK YOK İYİ YAPMIŞSIN BEĞENDİM BENsorma valla..ayda akşama bırakma fazla diyince olayı yanlış anladım galiba
ya bide hafif bişiler yapcaktım ama evde tüp bitmiş..mecbur tost yaptım kısa zamanda..yoksa sevmemle çok ilgisi yok..
taam taaam biraz ilgisi var..taaam be çok var...
1iviit..çok severim..kaloriside düşük siyah zeytine göre..
güle güle hatta terleye terleye kullan..yağlarında paralansın..BİSİLGETİM GELDİ YARIN AKŞAM DA KURMAYA GELECEKLER .BAKALIM İNŞ SAĞLAM GELMİŞTİR. Bİ SORUN ÇIKMAZ ÜRÜNDE.
EE Bİ ZAHMET CANIMeneeee...ben 1200 cal yapıyom başından beri..1000 yapim bari artık..
2Zeytinini yiyip biberini cikaririmmm
Yaaa cok kiskaniyom siziii, benim niye yok diyom sonra ewde hiiiiiiccccc yer olmadigi geliyo aklima.. güle güle kullanBİSİLGETİM GELDİ YARIN AKŞAM DA KURMAYA GELECEKLER .BAKALIM İNŞ SAĞLAM GELMİŞTİR. Bİ SORUN ÇIKMAZ ÜRÜNDE.
ben severim ama bu soruyu niye sordun bilemedimBENCE DE MANKEN DE SORUN VARDI FERMUARLAR YIRTILMAK ÜZERE GİBİYDİLER
KIZLAR ZEYTİN SORUMA NEDEN CEVAP VERMİYORSUNUZ DOLMA ZEYTİN YİYONUZ MU KIRMIZI BİBERLİLERDEN SEVERMİSİNİZ.
Kiz ne o öle 1 2 tirstim haaa ne cikicak altindan merakla bekliyorummmEE Bİ ZAHMET CANIM
2
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM CÜMLEMİZİN Kİ İNŞgüle güle hatta terleye terleye kullan..yağlarında paralansın..
SİNOKİ YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUYLA BİZE AYNI ANDA AYAK UYDURAMIYOR.kızlar sinoki nirelerde acep..
3ben severim ama bu soruyu niye sordun bilemedim
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM CÜMLEMİZİN Kİ İNŞ
BU ARADA 1000 CAL YİYECEKSİN SPOR EDİP ONU 800 E DÜŞÜRECEKSİN. BAK O ZAMAN NASIL GİDİYOR LÖPÜR LÖPÜR YAĞLAR
SİNOKİ YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUYLA BİZE AYNI ANDA AYAK UYDURAMIYOR.
hangi marka ne model aldınYOK KIZ ÇIKIYOR BAYA BENİM DE SAYFA SAYFA GERİDEN GELİP OKU OKU BİTİREMEDİĞİM ZAMANLAR OLUYOR. YAZ GELİYOR YA HERKESİN ÇENESİ DÜŞÜK .
BEN SPOR YAPAMIYORDUM HİÇ. AMA ŞİMDİ BİSİLGETİMDE GELDİ HAYIRLISIYLA HASARSIZ GELMİŞ OLSUN BİR DE SAĞLAMCANA KURDURDUM MUYDU TAMAM. BİNECEM ÜSTÜNE VURACAM KIRBACI VURACAM KIRBACI.SENİN HEM BİSİLGETİN VAR HEM KOŞU BANDIN CİCİM.
he valla bende tırstım şimdi..bide sazan gibi ilk cevap vermişim..Kiz ne o öle 1 2 tirstim haaa ne cikicak altindan merakla bekliyorummm
NIINN NIINN NIINN NNIIINNKiz ne o öle 1 2 tirstim haaa ne cikicak altindan merakla bekliyorummm
DEĞİŞTİR PROGRAMINI DÜŞMAN PROGRAM O SANA DÜŞMANya benim kullandığım program az kalori alınca çemkiriyo..
SİNOKİ D 40 ALMIŞ BU ONUN 2015 MODELİ GİBİ BİŞEY. D 40 2013 ÜRETİMİYMİŞ. BU YENİ GİRMİŞ TR YE VOİT PİXEL 10hangi marka ne model aldın
İLK CEVAP VEREN ACAYİP YANDI ZATENhe valla bende tırstım şimdi..bide sazan gibi ilk cevap vermişim..
SİNOKİ D 40 ALMIŞ BU ONUN 2015 MODELİ GİBİ BİŞEY. D 40 2013 ÜRETİMİYMİŞ. BU YENİ GİRMİŞ TR YE VOİT PİXEL 10
İLK CEVAP VEREN ACAYİP YANDI ZATEN
EVET GOOGLE A YETTİMGARİ YAZ BAKALIM NE ÇIKACAKkız bu isimle aramayı google amcada mı yapıyoduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?