- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Olsun olsun kiz.o benim en iyi arkadasim, sirdasim, kuzum, canimmmmmmmmmAY MİDEM KALKDIYA öğğ artık hiç yemem tek tük yiyordum
ayy böyle kız annelerını görunce benımde bır kızım olsa dıyorum bazenn
açız kızım biz aççç...zaten az yemek yiyoz,bide kıl tüy dersek ölürüz acımızdanKiz bizde resmen midesizler gibi yorumlar yapmisiz aydayaa ne guldum yaa.topigimizin bi ismi daha oldu MIDESIZLER
LOKUM YEMEDİM CANIM LOKUL YAZMIŞTIMonlar görebildiğimiz şeyler, bide göremediklerimizi hayal et..mesela adam burnunu kurcaladıktan sonra zeytini ellemiş olabilir..aynı şey lokumlar içinde geçerli..mesela sümükünü lokumun içine karıştırmış olabilir sırf fantezi olsun diye..(haa sahi geçen sen lokum yediydin dimii..)
kız şaka bi yana markası ne onun..almayalım..hemide şikayet et..mail at..
BEN ŞİMDİ TİKSİNDİM İŞTECİK. KIZ DELİMİSİN YENİR Mİ AYOLayyyyy kıyamam beeeennnn
heyt sen yaparsın biz sadece sana pişt deriz
bende çıkarır yerdim walla, o konuda hiiiiççç tiksinmem. en fazla yıkardım
aslında benimde öyle bir arkadaşa ihtiyacım var kız kardeşimde yoktu 2 çocuk beni cok korkutuyor 1 de korkutuyordu kaza maza oldu gerçiOlsun olsun kiz.o benim en iyi arkadasim, sirdasim, kuzum, canimmmmmmmmm
alo gıda ya şikayet etsene ayda bizim mah. bir bakkal var özensiz bazen aldıgımız ürünlerin tarihi geçiyor ben şikayet ettim mesela ama birşey bulamamıslarLOKUM YEMEDİM CANIM LOKUL YAZMIŞTIMKIZ Bİ MARKET VAR BURDA TAVSİYE ETMİŞ ARKADAŞLARI EŞİME. ORDAN KIYMA ALDIK KIYMANIN İÇİNDEN SAÇ ÇIKTI YA DÜŞÜN ARTIK UZUN İNSAN SAÇI. KIYMA MAKİNASINDA PARÇALANMADIĞINA GÖRE PAKET YAPARKEN İÇİNE SOKUŞTURMUŞLAR. ZEYTİN DE DE ÇIKTI. BEN DE ARTIK UĞRAMIYORUM ORAYA. EŞİM KIYMADAN SAÇ ÇIKTI DEMİŞ. PAKETLERKEN OLABİLİYOR DEMİŞ ADAM. KADIN ÇALIŞIYOR TEZGAHTA KESİN ONUNDUR.
BEN ŞİMDİ TİKSİNDİM İŞTECİK. KIZ DELİMİSİN YENİR Mİ AYOL
imaaannnnnn yirim benLOKUM YEMEDİM CANIM LOKUL YAZMIŞTIMKIZ Bİ MARKET VAR BURDA TAVSİYE ETMİŞ ARKADAŞLARI EŞİME. ORDAN KIYMA ALDIK KIYMANIN İÇİNDEN SAÇ ÇIKTI YA DÜŞÜN ARTIK UZUN İNSAN SAÇI. KIYMA MAKİNASINDA PARÇALANMADIĞINA GÖRE PAKET YAPARKEN İÇİNE SOKUŞTURMUŞLAR. ZEYTİN DE DE ÇIKTI. BEN DE ARTIK UĞRAMIYORUM ORAYA. EŞİM KIYMADAN SAÇ ÇIKTI DEMİŞ. PAKETLERKEN OLABİLİYOR DEMİŞ ADAM. KADIN ÇALIŞIYOR TEZGAHTA KESİN ONUNDUR.
BEN ŞİMDİ TİKSİNDİM İŞTECİK. KIZ DELİMİSİN YENİR Mİ AYOL
Ama kuzucuklarimiz tek kalmasin yaaaa.sebebi ne olursa olsun bi cocugu kardessiz birakmaya hic birimizin hakki yok, bunu tum samimiyetimle soyluyorum.bu dunyada sirtini yaslayacagi, derdini acabilecegi bi kardesi olmali.disardan hic kimse kardes gibi olamaz insanin anne babasi bile kardesinin yerini tutamaz, herseyini anlatamaz.benim abim war keske bide ablam yada kiz kardesim olsaymisaslında benimde öyle bir arkadaşa ihtiyacım var kız kardeşimde yoktu 2 çocuk beni cok korkutuyor 1 de korkutuyordu kaza maza oldu gerçi
Kiz lola hic fotonun gadini degilmisdin sen, fotodaki tawsancik nirde herseyi yiyip yutan lola nerdeeimaaannnnnn yirim benama gidip ortalığı da karıştırırdım sizi şikayet edicm falan diye
bende bi ablam olsun isterdim(tek çocuğum)Ama kuzucuklarimiz tek kalmasin yaaaa.sebebi ne olursa olsun bi cocugu kardessiz birakmaya hic birimizin hakki yok, bunu tum samimiyetimle soyluyorum.bu dunyada sirtini yaslayacagi, derdini acabilecegi bi kardesi olmali.disardan hic kimse kardes gibi olamaz insanin anne babasi bile kardesinin yerini tutamaz, herseyini anlatamaz.benim abim war keske bide ablam yada kiz kardesim olsaymis
Ama kuzucuklarimiz tek kalmasin yaaaa.sebebi ne olursa olsun bi cocugu kardessiz birakmaya hic birimizin hakki yok, bunu tum samimiyetimle soyluyorum.bu dunyada sirtini yaslayacagi, derdini acabilecegi bi kardesi olmali.disardan hic kimse kardes gibi olamaz insanin anne babasi bile kardesinin yerini tutamaz, herseyini anlatamaz.benim abim war keske bide ablam yada kiz kardesim olsaymis
kız aslında ben çok az yerim(ama tiksinme huyum yoktur,allah bahşetmemiş,hiiiiççç iştahım kaçmaz kenara ayırır yerim)Kiz lola hic fotonun gadini degilmisdin sen, fotodaki tawsancik nirde herseyi yiyip yutan lola nerdee
Kiz lola hic fotonun gadini degilmisdin sen, fotodaki tawsancik nirde herseyi yiyip yutan lola nerdee
Benimde 2 abim var isterdim ablaya yada kız kardes çocugum cok ıstıyor kardesı olmasını belkı 10 -11 yasına gelınce dıyorum bendeAma kuzucuklarimiz tek kalmasin yaaaa.sebebi ne olursa olsun bi cocugu kardessiz birakmaya hic birimizin hakki yok, bunu tum samimiyetimle soyluyorum.bu dunyada sirtini yaslayacagi, derdini acabilecegi bi kardesi olmali.disardan hic kimse kardes gibi olamaz insanin anne babasi bile kardesinin yerini tutamaz, herseyini anlatamaz.benim abim war keske bide ablam yada kiz kardesim olsaymis
evet ürünü götürsende bim hemen değiştiriyor ürünlerikızlar yeri gelmişken söylim bende geçen bimden dilim kaşar almıştım. yarısı bittikten sonra yani açtıktan 2 gün sonra falandı bi baktım gerisi olduğu gibi küf. bende şikayet yazısı yazdım. bimin kendi sitesine. üretici firmaya iletmişler onlarda beni aradı bi özür diliolar anlatamam. kız ağlıcak gibiydi. şaşırdım tamam dedim ya olur insanlık hali ben özür dilicem nerdeyse. neyse adresimi aldılar bana hediye paketi gönderceklermiş. aklınızda olsun bimde fena önemsiolarmış bu şikayet durumunu
Canim yaa ciddi ciddi anlatsana tek cocuk olmayii, mutlakamaddi yonden cok rahatliktir o konuda bisi diyemicem daha cok manewi yonunu merak ediyorumbende bi ablam olsun isterdim(tek çocuğum)
kızlar yeri gelmişken söylim bende geçen bimden dilim kaşar almıştım. yarısı bittikten sonra yani açtıktan 2 gün sonra falandı bi baktım gerisi olduğu gibi küf. bende şikayet yazısı yazdım. bimin kendi sitesine. üretici firmaya iletmişler onlarda beni aradı bi özür diliolar anlatamam. kız ağlıcak gibiydi. şaşırdım tamam dedim ya olur insanlık hali ben özür dilicem nerdeyse. neyse adresimi aldılar bana hediye paketi gönderceklermiş. aklınızda olsun bimde fena önemsiolarmış bu şikayet durumunu
Suan kac yasindaydi oglunBenimde 2 abim var isterdim ablaya yada kız kardes çocugum cok ıstıyor kardesı olmasını belkı 10 -11 yasına gelınce dıyorum bende
Ewet bende bimi cok sewiyimmmevet ürünü götürsende bim hemen değiştiriyor ürünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?