7 yasında pofudugumSuan kac yasindaydi oglun
bımın bende farklı bır ozellıgı var lısedeyken samsunda oldugum donemlerde yenı evımıze tasınmısdık ordada hıc bakkal market yok yanı bı koy bakkalı gıbı bırsey bırde ıste marketlerı yavrusu gıbı vardı o zamanlar mahallemıze bım acılınce cok sevınmısdım ya rahmetlı babam hep kocaman kocaman cıkolatalar alırdı bana ordan off o gunlerımızı ozledımyaEwet bende bimi cok sewiyimmm
Bende kuzumun herseyini lcw dan alirim en ufak proklemde degisim yapiolarrsölediğin iyi oldu..lcw de deri mont almıştık sezon başında..sırtı nokta nokta kabardı..noldugunu anlamadık..acil ihtiyaçtı yine lcw den deri mont aldık..bi kaç ay geçti o da öle oldu..bu sefer noluyo uleen deyip gittik..hiç itiraz etmeden yerine yenisini verdiler..ikisinide değiştirdiler..valla tebrik ettim..
Allah bagislasin, rabbim yawrularimiza uzun hayirli omurler, guzel gunler wersin insallahh7 yasında pofudugum
Kiz benim programda 1 dilim baklawa 320 kalori yaziyo wallaaa,2 dilimde benim midede yatiyokızlarrrrr allah benm bu doymaz midemi ne yapmasın
5 tane madlen çikolata 2 dilim baklava gitti mideye böhööööö
400 kalori geçin kayıtlara
Benimde 2 abim var isterdim ablaya yada kız kardes çocugum cok ıstıyor kardesı olmasını belkı 10 -11 yasına gelınce dıyorum bende
Canim yaa ciddi ciddi anlatsana tek cocuk olmayii, mutlakamaddi yonden cok rahatliktir o konuda bisi diyemicem daha cok manewi yonunu merak ediyorum
Iste bende tam olarak yaerucum bunlari yasamasin diye basladim calismalarakız çok bekleme, kardeşlik duygusunu yaşasınlar. bence senin ikinci zamanın gelmişte geçio!
kız yavrular maddiyatı anlamıyolar o yaşta. bende anlamıyodum, tekim diye üstüme düştüler ama küçükken çok istiodum oynayabileceğim bi kardeşim olsun. ablası ya da kardeşi olanlara acayip özeniyodum. lisede abisi,ablası olanlar onlarla konserlere gezmelere tatillere falan gidiodu, ben kimseyi bulamıodum. bulsamda ailem güvenip yollamıodu beni. onlar kardeş olduğu için rahatça gezip tozarken ben kimle olduğumun raporunu veriodum. hala diyorum yakın yaşlarda(3-4 yaş) bi kız kardeşim olsa gezsek tozsak dedikodu yapsak. mesela doğum yapıcam, yanımda olurdu diye düşünmeden edemiyorum. hala arkadaşlarım kardeşleriyle bişeyler yaptı mı(tatil vs.) imrenerek bakıyorum.
sonuç olarak tek çocuk olarak büyüyen ben en az 2 belki 3 tane yapacağım.(belki devlet okulunda okuyacaklar ama dar zamanlarında ben ölsem bile kardeşler birbirine destek olacak diye düşünüyorum). tabi bu benim hissiyatım ve düşüncem
bencede kuzucum, destekliyorumIste bende tam olarak yaerucum bunlari yasamasin diye basladim calismalara
afiyet olsun canım giden gitti akşama hafif atlat barikızlarrrrr allah benm bu doymaz midemi ne yapmasın
Allah bagislasin, rabbim yawrularimiza uzun hayirli omurler, guzel gunler wersin insallahh
off oğlusumu düşündüm şimdi yakız çok bekleme, kardeşlik duygusunu yaşasınlar. bence senin ikinci zamanın gelmişte geçio!
hayırlısı
kız yavrular maddiyatı anlamıyolar o yaşta. bende anlamıyodum, tekim diye üstüme düştüler ama küçükken çok istiodum oynayabileceğim bi kardeşim olsun. ablası ya da kardeşi olanlara acayip özeniyodum. lisede abisi,ablası olanlar onlarla konserlere gezmelere tatillere falan gidiodu, ben kimseyi bulamıodum. bulsamda ailem güvenip yollamıodu beni. onlar kardeş olduğu için rahatça gezip tozarken ben kimle olduğumun raporunu veriodum. hala diyorum yakın yaşlarda(3-4 yaş) bi kız kardeşim olsa gezsek tozsak dedikodu yapsak. mesela doğum yapıcam, yanımda olurdu diye düşünmeden edemiyorum. hala arkadaşlarım kardeşleriyle bişeyler yaptı mı(tatil vs.) imrenerek bakıyorum.
sonuç olarak tek çocuk olarak büyüyen ben en az 2 belki 3 tane yapacağım.(belki devlet okulunda okuyacaklar ama dar zamanlarında ben ölsem bile kardeşler birbirine destek olacak diye düşünüyorum). tabi bu benim hissiyatım ve düşüncem
İKİMİZE BİRDEN GÜLEMEZSİN ARAMIZDA Bİ KARA VERMEN GEREKİYOR EN ÇOK KİME GÜLÜYORSUN BUGÜN AKŞAMA KADAR DÜŞÜN TAŞIN.kız zamanında aydaya demiştim, kız ben sana çok gülüom diye. şimdide sana diyom walla çok yaşa emi
kızlarrrrr allah benm bu doymaz midemi ne yapmasın
Kiz benim programda 1 dilim baklawa 320 kalori yaziyo wallaaa,2 dilimde benim midede yatiyo
Psikopat aydaaaaİKİMİZE BİRDEN GÜLEMEZSİN ARAMIZDA Bİ KARA VERMEN GEREKİYOR EN ÇOK KİME GÜLÜYORSUN BUGÜN AKŞAMA KADAR DÜŞÜN TAŞIN.
İKİMİZE BİRDEN GÜLEMEZSİN ARAMIZDA Bİ KARA VERMEN GEREKİYOR EN ÇOK KİME GÜLÜYORSUN BUGÜN AKŞAMA KADAR DÜŞÜN TAŞIN.
kızlar yeri gelmişken söylim bende geçen bimden dilim kaşar almıştım. yarısı bittikten sonra yani açtıktan 2 gün sonra falandı bi baktım gerisi olduğu gibi küf. bende şikayet yazısı yazdım. bimin kendi sitesine. üretici firmaya iletmişler onlarda beni aradı bi özür diliolar anlatamam. kız ağlıcak gibiydi. şaşırdım tamam dedim ya olur insanlık hali ben özür dilicem nerdeyse. neyse adresimi aldılar bana hediye paketi gönderceklermiş. aklınızda olsun bimde fena önemsiolarmış bu şikayet durumunu
Yaa ne biliyim komik geliyo şimdi, sonra nolur bilmem....dun geldi okuldan anne ben asik oldum dedi bende asik olmak ne demek kizim dedim, insanin her zaman o kisiyi dudunmesi, dusununce utanmasi sonrada mutlu olmasi diyooo.anlatirken suratindaki ifadeyi gormen lazim, agxi kulaklarindaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?