heee benmde o gelmişti ondan ötürü yapim dedim olmadı
MELEK DEĞİL GOCAN DUYSUN BUNURosalindaaaaaaaaa. Ben 6'ya gidiyodum. Yaz tatilinde oynuyodu . Akşam 6'da başlıyodu, haberlere kadar. Sokakta oynuyo olsam 6 da evde oluyodum izlemek için. Hastasıyıımmmm. hala da çok severim bak için tuhaf oldu :) ben de birine aşıktım o zaman. ulan 11 yaşındasın kıçın b.klu ne aşkıama nası seviyodumm nassıııı. Osmandı adı. fernando hosenın yerinde hep onu hayal ederdim. o tutkulu aşk bzim olsa keşke diye
başkasıyla konuşsa bile eve gelip ağlıyodum. gece uykumdan uyanıp ağlıyodum. yastığım hep ıslaktı bi zaman. ( daha sonra bu aşk kimse bilmeden 4 yıl karşılıklı birlikte 4 ay ayrıldıktan sonra da 4 yıl sürdü, kayıtlara geçsin) bu 4te bi uğursuzluk var ama hadi bakalım. ilk aşkımdı kızzz aaayyyyy
Duy bunu T twice mother duyyy :)))))))
Duysa nolur ayol . :))) onu tanımıyodum ki. Onun isminde birini dahi tanımıyodum.MELEK DEĞİL GOCAN DUYSUN BUNU
BENİ HİÇ ARAMADILAR HERHALDE Bİ SENİ ARIYORLAR.Kız bende bugün finans banktan ariyolar ya hani sürekli 850 diye başlayan bi numara..aman1 aydır hergun enaz 10 defa ariyoariyo.acmiyom.bu da ariyo..sanki alacakli.. Telefon çalıyo kosubandindan iniyom bakiyom,yine onlar..en sonunda bugün dayanamadım bi cemkirdim..o kayitlariniza bunu da sokun,niye elli kere ariyonuz acmiyisak istemiyoz anlamiyonuzmu bidaha beni aramayin diye ağzıma geleni soledim rahatladim..sonrada bi vicdan yaptım..oradaki kizin sucu ne dedim..ayni kız accani bilsem açıp özür dilicem o derece..sisteme bak anasını satım..adamlar hic kendini yormadan vatandaşa vatandaşı kirdiriyolar..
kızzzz benimki kıskançlık ve sinir krizi geçirir böyle bişey duysaaDuysa nolur ayol . :))) onu tanımıyodum ki. Onun isminde birini dahi tanımıyodum.
benm ondan onceme onun karşmaya hakkı yok . ben de aynı şekilde tabi
TABİ CANIM SENİN GEÇMİŞ YAŞANTINA LAF EDEMEZ. TAA KKKİİİ SEN ONA İLK AŞKIM SENSİN SENDEN ÖNCE AŞIK OLMADIM HİÇ DİYENE KADAR. BÖYLE BİŞEY DEDİYSEN VE O BUNU DUYARSA BENCE BİŞEYLER DER GİBİ DURUYOR.Duysa nolur ayol . :))) onu tanımıyodum ki. Onun isminde birini dahi tanımıyodum.
benm ondan onceme onun karşmaya hakkı yok . ben de aynı şekilde tabi
eli maşalı susu
maşallah kız. biz ikimizde kıskancızdır, kavga kaçınılmaz olur bu konularda: Kasımpaşalı değiliz ama bizim de elimiz maşalıdır hani
derrmmişiiimmmmmmm. ikimiz de tamamen anlayış timsaliyiz.
TABİ CANIM SENİN GEÇMİŞ YAŞANTINA LAF EDEMEZ. TAA KKKİİİ SEN ONA İLK AŞKIM SENSİN SENDEN ÖNCE AŞIK OLMADIM HİÇ DİYENE KADAR. BÖYLE BİŞEY DEDİYSEN VE O BUNU DUYARSA BENCE BİŞEYLER DER GİBİ DURUYOR.
MAŞALLAH CANIM ALLAH BOZMASINAllah ondan milyon kere razı olsun her konuda çok anlyışlıben onunla tanışmadan önce onun da tanıdığı biriyle konuşuyodum. ama oldu olcak gibi bişeydi olmadı. tanıştık falan sonra sölemek zorunda hissettm kendmi. o konuştugum çocugun inst. da onunla konuşmalarını görmüştüm bi kaç kez. ama öyle sohbet değil yani . onlar da başka bi yerden tanışıyolar. ama samimiyet yok. ikinci buluşmamızda söledim böle böle diye. hiç sözümü kesmedi dinledi. yanlış bişey olmadıgını anlayınca. tamam, benden öncesiyle ilgilenmiyorm dedi bitti, bu kdar yani.
olgun bi kişiliği var, kurcalasa nolcak ayrıca. ne geçecek eline. hiçbişey. :) çok seviyo kızım beniiiiiiiiiiiii
maşallah kız. biz ikimizde kıskancızdır, kavga kaçınılmaz olur bu konularda
ne güzel mesai anasını yaaa. çat diye bitiveryio. Hadi uğurlar olsunKIZLAR BEN ÇIKIYORUM MESAİ BİTTİ . GİDİM KUZUMU ALAYIM
Kuzucum temmuzda 6 olcak..yaaaa yerimmm onuuuu kaç yaşında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?