he bu arada burda bahsettiğin şey yalan. öyle bişey olsa 7 sülaleme birden der bence deTABİ CANIM SENİN GEÇMİŞ YAŞANTINA LAF EDEMEZ. TAA KKKİİİ SEN ONA İLK AŞKIM SENSİN SENDEN ÖNCE AŞIK OLMADIM HİÇ DİYENE KADAR. BÖYLE BİŞEY DEDİYSEN VE O BUNU DUYARSA BENCE BİŞEYLER DER GİBİ DURUYOR.
Kuzucum temmuzda 6 olcak..
Aboww benim kizinkode 4 yil 4 ay sürerse babasını nirelere bağlıycaz bilmiom
Allah ondan milyon kere razı olsun her konuda çok anlyışlıben onunla tanışmadan önce onun da tanıdığı biriyle konuşuyodum. ama oldu olcak gibi bişeydi olmadı. tanıştık falan sonra sölemek zorunda hissettm kendmi. o konuştugum çocugun inst. da onunla konuşmalarını görmüştüm bi kaç kez. ama öyle sohbet değil yani . onlar da başka bi yerden tanışıyolar. ama samimiyet yok. ikinci buluşmamızda söledim böle böle diye. hiç sözümü kesmedi dinledi. yanlış bişey olmadıgını anlayınca. tamam, benden öncesiyle ilgilenmiyorm dedi bitti, bu kdar yani.
olgun bi kişiliği var, kurcalasa nolcak ayrıca. ne geçecek eline. hiçbişey. :) çok seviyo kızım beniiiiiiiiiiiii
Kuzucum temmuzda 6 olcak..
Aboww benim kizinkode 4 yil 4 ay sürerse babasını nirelere bağlıycaz bilmiom
Benimkideeeeee, cok ama cok kiskanc bi ciftiz karsilikli.bazen cok yorucu oluyo bu özellik, karsilikli yipraniyoruz... bu arada bende aslan burcuyummmkızzzz benimki kıskançlık ve sinir krizi geçirir böyle bişey duysaa
Eywah ki ne eywahhhhhhhoha seninki daaha çok küçükmüşşşş . onunki 14 yıl surer benceD
wuhuuuuuu sen kaçıBenimkideeeeee, cok ama cok kiskanc bi ciftiz karsilikli.bazen cok yorucu oluyo bu özellik, karsilikli yipraniyoruz... bu arada bende aslan burcuyummm
Yok kiz merak etme sozkonusu kizlari olunca kuzu gibi oluyo onlrkızzzz benimkide sevgiden öldürecek kadar sevio işte
bizimde kızımız olursa eşim napar şimdi düşündümde.
kafayı yer kız
14 Agusyoswuhuuuuuu sen kaçı
ben 7 ağustos
september 9 ağustos
ayda 10 ağustos du galiba
olan bana olur gibi geldi ya, hadi hayırlısıYok kiz merak etme sozkonusu kizlari olunca kuzu gibi oluyo onlr
Terazi tam bir dengesizlik timsalikız melek kocanın burcu ne? ayda da bende iki aslanız evin içinde, çok zor oluo bea
kız ben hem aslanım hemde yükselenim terazi, bi de böyle düşünTerazi tam bir dengesizlik timsali
Masallah cnm allah daim etsinAllah ondan milyon kere razı olsun her konuda çok anlyışlıben onunla tanışmadan önce onun da tanıdığı biriyle konuşuyodum. ama oldu olcak gibi bişeydi olmadı. tanıştık falan sonra sölemek zorunda hissettm kendmi. o konuştugum çocugun inst. da onunla konuşmalarını görmüştüm bi kaç kez. ama öyle sohbet değil yani . onlar da başka bi yerden tanışıyolar. ama samimiyet yok. ikinci buluşmamızda söledim böle böle diye. hiç sözümü kesmedi dinledi. yanlış bişey olmadıgını anlayınca. tamam, benden öncesiyle ilgilenmiyorm dedi bitti, bu kdar yani.
olgun bi kişiliği var, kurcalasa nolcak ayrıca. ne geçecek eline. hiçbişey. :) çok seviyo kızım beniiiiiiiiiiiii
kız ben hem aslanım hemde yükselenim terazi, bi de böyle düşün
Off off kocana allah yardim etsin dicem oda senden assa kalmazmis ne diyim tencere yuwarlanmis, seninki benden karakız ben hem aslanım hemde yükselenim terazi, bi de böyle düşün
Off off kocana allah yardim etsin dicem oda senden assa kalmazmis ne diyim tencere yuwarlanmis, seninki benden kara
Yoknkiz hic duymadimda sen bi denede guzel olursa bizde yapalim en son sinokide denerKızlar çilekli ve muzlu irmik deneyen var mı?
Dün saat 11 e kadar calistik geldimizde ayagimin ustune basamiyodum efimde coook yorgunfu guyaa, ysttik senin tabirinle oynas istedi bende azarlafim yatirdim uyudu zannettim sabah bi uyanfim olan olmus benim ruhum bile duymamis, sonra dedimki lolacim kulaklarin cinlasinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?