Ben de aslanım yükselen de aslanBenimkideeeeee, cok ama cok kiskanc bi ciftiz karsilikli.bazen cok yorucu oluyo bu özellik, karsilikli yipraniyoruz... bu arada bende aslan burcuyummm
9 Benimwuhuuuuuu sen kaçı
ben 7 ağustos
september 9 ağustos
ayda 10 ağustos du galiba
Kız sanki tırtıl giriyorDün saat 11 e kadar calistik geldimizde ayagimin ustune basamiyodum efimde coook yorgunfu guyaa, ysttik senin tabirinle oynas istedi bende azarlafim yatirdim uyudu zannettim sabah bi uyanfim olan olmus benim ruhum bile duymamis, sonra dedimki lolacim kulaklarin cinlasinnn
hadi bakalım hayırlısı dikkat et ilk sıra yettimgari de unutmaYazdiklarinizin hepicigini okudum, ananiz sizi dogururken cenenize ne yapmis bilmiyorum. Oku oku bitmedi ananizi satayim.
Yerlesme isi bitti, pazartesi sabahi yeni ofiste is basi yapiyorum.
Yarin ve pazar gunu sevgilimle basbasa olacagim. Veee cok heyecanliyim
Allah rahmet eylesin canım.Katiliom sana rose ben çıkınca cenelerinin bağı boşanmış.
Sayın yoldaşlarım eve geldim 1 bardak süte 4 kaşık yulaf kattım 4 tanede kuru kayısı doğradım. Afiyetilen yedim. Bugün eşimin halı saha günü. Sıpayla birlikte onları sepetleyip kendimi koşu bandı ve eliptikilima atıcam vurcam kirbaci vurcam kirbaci. Yarın tartı günüm aydayi ezip gecicem hehehehhehehehe. Sizlere süper ötesi tatiller diliyorum. Günün ve sahip olduklarinizin kiymetini bilin. Çok sevin ve sevilin. Bunları söyleme sebebim geçen hafta bi yakınımi kaybettim. Hayatini sevdikleri icin heba eden hep erteleyen bi insandi. Sonuç aniden ve hic bisey yasayamadan gitti. Aynı hataları yapmamak dileğiyle. ...
gunaydın sevgili rakibemmm ve deiğerleri....günaydın hatunlar bugün cumartesi kimsecikler yok mu
Ben de aslanım yükselen de aslan
9 Benim
Kız sanki tırtıl giriyornasıl anlamazsın ayol
hadi bakalım hayırlısı dikkat et ilk sıra yettimgari de unutma
Allah rahmet eylesin canım.
Dün saat 11 e kadar calistik geldimizde ayagimin ustune basamiyodum efimde coook yorgunfu guyaa, ysttik senin tabirinle oynas istedi bende azarlafim yatirdim uyudu zannettim sabah bi uyanfim olan olmus benim ruhum bile duymamis, sonra dedimki lolacim kulaklarin cinlasinnn
Günaydın beybiler tartı nın üstünden bildiriorum yarın korkun benden
Günaydın beybiler tartı nın üstünden bildiriorum yarın korkun benden
Ya höykurerek, depinerek guldum, tırtıl demis yaaaa, sen manyaksin kizim,Ben de aslanım yükselen de aslan
9 Benim
Kız sanki tırtıl giriyornasıl anlamazsın ayol
hadi bakalım hayırlısı dikkat et ilk sıra yettimgari de unutma
Allah rahmet eylesin canım.
Simcik soylevkuzucum aslinda anlamamak degilde tepki werememek diyelim, ozellikle yorgun oldugumda..bazen aynen dedigin gibi oluyo sabah bi uyan, sarteller atyoooarkadaş nası anlamıyosunuzz yaa :S Düşünsene binbir türlü zorlukla sabah namaza kalktın bi baktın abdestin yok, çıldırırsın.........
Şahsen geberrrtiiirrriiiimmmmm
Brawo cnm, eger benimle kim daha cok kilo almis yarismasi yapmak isteyen warsa çok disli bi rakip olabilirimmmGünaydın beybiler tartı nın üstünden bildiriorum yarın korkun benden
Gunaydin cnmmmmgünaydın hatunlar bugün cumartesi kimsecikler yok mu
GÜNAYDIN RAKİBEMMM HIHH PAZARTESİ GÖRÜŞECEĞİZ ŞEKERİMgunaydın sevgili rakibemmm ve deiğerleri....
PİİİİSSSS . iNŞAELLAH ÖDEM ÖDEM ŞİŞERSİN :ben de tuvalete çıkarsam belki böyle söyleyebilirim. şu an için diyemem bişey :) Doktorun verdiği listeyi mi yaptın ?
Simcik soylevkuzucum aslinda anlamamak degilde tepki werememek diyelim, ozellikle yorgun oldugumda..bazen aynen dedigin gibi oluyo sabah bi uyan, sarteller atyooo
Yok kendi bildigim yoldan devam. Bi de oyle cok bisey gitmedi yaa size gaz vermekti niyetim bujuda kosu bandina cikarken termal korsemin icinden bildiriyorumPİİİİSSSS . iNŞAELLAH ÖDEM ÖDEM ŞİŞERSİN :ben de tuvalete çıkarsam belki böyle söyleyebilirim. şu an için diyemem bişey :) Doktorun verdiği listeyi mi yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?