Kalori Arkadaşım

Katiliom sana rose ben çıkınca cenelerinin bağı boşanmış.
Sayın yoldaşlarım eve geldim 1 bardak süte 4 kaşık yulaf kattım 4 tanede kuru kayısı doğradım. Afiyetilen yedim. Bugün eşimin halı saha günü. Sıpayla birlikte onları sepetleyip kendimi koşu bandı ve eliptikilima atıcam vurcam kirbaci vurcam kirbaci. Yarın tartı günüm aydayi ezip gecicem hehehehhehehehe. Sizlere süper ötesi tatiller diliyorum. Günün ve sahip olduklarinizin kiymetini bilin. Çok sevin ve sevilin. Bunları söyleme sebebim geçen hafta bi yakınımi kaybettim. Hayatini sevdikleri icin heba eden hep erteleyen bi insandi. Sonuç aniden ve hic bisey yasayamadan gitti. Aynı hataları yapmamak dileğiyle. ...

Benimkideeeeee, cok ama cok kiskanc bi ciftiz karsilikli.bazen cok yorucu oluyo bu özellik, karsilikli yipraniyoruz... bu arada bende aslan burcuyummm
Ben de aslanım yükselen de aslan

wuhuuuuuu sen kaçı
ben 7 ağustos
september 9 ağustos
ayda 10 ağustos du galiba
9 Benim

Kız sanki tırtıl giriyor nasıl anlamazsın ayol

hadi bakalım hayırlısı dikkat et ilk sıra yettimgari de unutma

Allah rahmet eylesin canım.

arkadaş nası anlamıyosunuzz yaa :S Düşünsene binbir türlü zorlukla sabah namaza kalktın bi baktın abdestin yok, çıldırırsın.........

Şahsen geberrrtiiirrriiiimmmmm

arkadaş nası anlamıyosunuzz yaa :S Düşünsene binbir türlü zorlukla sabah namaza kalktın bi baktın abdestin yok, çıldırırsın.........

Şahsen geberrrtiiirrriiiimmmmm
Simcik soylevkuzucum aslinda anlamamak degilde tepki werememek diyelim, ozellikle yorgun oldugumda..bazen aynen dedigin gibi oluyo sabah bi uyan, sarteller atyooo

Günaydın beybiler tartı nın üstünden bildiriorum yarın korkun benden
Brawo cnm, eger benimle kim daha cok kilo almis yarismasi yapmak isteyen warsa çok disli bi rakip olabilirimmmPoko senin diyetisyenin werdigi listeyi bu hafta ben uygulamis kadar oldum, insanda ödem yapiyo sen sakin uygulama,...

Çikmadan kahwalimida yaziyim
6-7 tane sigara böregi
cAyytoplamda 586 kaloriymis. Gunun dewamini meywe we yogurtla gecirmeyi düsünüyorumm

gunaydın sevgili rakibemmm ve deiğerleri....
GÜNAYDIN RAKİBEMMM HIHH PAZARTESİ GÖRÜŞECEĞİZ ŞEKERİM
PİİİİSSSS . iNŞAELLAH ÖDEM ÖDEM ŞİŞERSİN : ben de tuvalete çıkarsam belki böyle söyleyebilirim. şu an için diyemem bişey :) Doktorun verdiği listeyi mi yaptın ?

EVET bu tuvalet derdi çok sıkıntı

Simcik soylevkuzucum aslinda anlamamak degilde tepki werememek diyelim, ozellikle yorgun oldugumda..bazen aynen dedigin gibi oluyo sabah bi uyan, sarteller atyooo

bende bazen tepkisiz kalıyorum uyuyormus gıbı sınır oluyorum uykumun en guzel yerın de

PİİİİSSSS . iNŞAELLAH ÖDEM ÖDEM ŞİŞERSİN : ben de tuvalete çıkarsam belki böyle söyleyebilirim. şu an için diyemem bişey :) Doktorun verdiği listeyi mi yaptın ?
Yok kendi bildigim yoldan devam. Bi de oyle cok bisey gitmedi yaa size gaz vermekti niyetim bujuda kosu bandina cikarken termal korsemin icinden bildiriyorum

günaydınlar bu hafta kimse kilo verememiş sanırım hiç bildirim gelmemiş daha
bugün ben biraz yoğunum ara ara girip listeyi oluşturacam hazır olunca da yayınlarım. yettimgari yine annesine gitti herhalde sesi çıkmamış haftasonu. haftaiçi zayıflayıp haftasonu anası geri şişmanlatıyor

günaydın kızlar
bu hafta sonu cok yorgun ve yemeli geçti offf
elbise yıne bulmadım kocısıde gıydırdım tek ben kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…