Kalori Arkadaşım

yaaaaa öyle oluyo işte

selam kızlarr hafta içi konuşuğunuz yetmemiş bir de hafta sonu girip yazışmışlar biri termal korsenin içinden bildiriyor diğeri sigara böreğinden bildiriyor tırtıllar alış verişlerr offf zaten p.tesi günleri yoğun ve koşturmalı oluyorum birde burada olan biteni anlamaya çalışıyorum

ben pc bozuk bildirim yapamadım diye vicdan yapıp Rose a bildirim yapıyorum ama hala bildirim yapmayan tombikler varmış

lola bunyy kız bu kiloylan bi hafta da 1.2 kiloyu nasıl verdin anlat bakalım
sözde eşitlik olmasın dedik yüzde yaptık ama yüzdemiz bile aynı oldu özzle. verilen kilo aynı bu haftaki aynı geçen haftaki aynı tebrikler rakibeciğim
september da 50 olacak yakında maşallah maşallah sevgilisi gelecek diye geçen hafta heyecandan yemedi bu hafta parayı yanlış yolladım stresiyle yemedi. stres heyecan sende işe yarıyor cicim. yeni diyet şeklin bu olmalı kesinlikle

lolayı tebrik etmicem valla kıskanıom hee incecikler bide utanmadan 1,2 kg veriolar yaa. ama ben yinede mutluyum çünkü son 5 senemin en zayıf kilosundayım geçen sene de 69 a kadar düşmüştüm ama 68 leri görmemiştim
yalnız 69 dan 75 e tekrar nasıl çıktım bilmiom
rakibem senide tebrik ediom eliptıkıl işe yaramış anlaşılan.
bu 60 ın altındaki hatunların hiçbirini tebrik etmiom bi gidin yaa topik hani koca totolu kabız bilmem ne topiğiydi kendi kulvarınızda gacılarla yarışın aaaaa ne dolmuşum beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…