- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
lola bunyy kız bu kiloylan bi hafta da 1.2 kiloyu nasıl verdin anlat bakalım
sözde eşitlik olmasın dedik yüzde yaptık ama yüzdemiz bile aynı oldu özzle. verilen kilo aynı bu haftaki aynı geçen haftaki aynıtebrikler rakibeciğim
september da 50 olacak yakında maşallah maşallah sevgilisi gelecek diye geçen hafta heyecandan yemedi bu hafta parayı yanlış yolladım stresiyle yemedi. stres heyecan sende işe yarıyor cicim. yeni diyet şeklin bu olmalı kesinlikle
lola bunny ne diyelim cicim bu hafta sana yüzde 2.25 zayıflamak ne demek yav maşallah
lolayı tebrik etmicem valla kıskanıom hee incecikler bide utanmadan 1,2 kg veriolar yaa. ama ben yinede mutluyum çünkü son 5 senemin en zayıf kilosundayım geçen sene de 69 a kadar düşmüştüm ama 68 leri görmemiştim
yalnız 69 dan 75 e tekrar nasıl çıktım bilmiom
rakibem senide tebrik ediom eliptıkıl işe yaramış anlaşılan.
bu 60 ın altındaki hatunların hiçbirini tebrik etmiom bi gidin yaa topik hani koca totolu kabız bilmem ne topiğiydi kendi kulvarınızda gacılarla yarışın aaaaa ne dolmuşum beeeee
Canım ben ufak ufak spor yapmaya başladım ya sanırım onun faydası oldu.yaa Rose napıyorsun kuzum bana da tiyo ver ben hala 52 lanetiyle uğraşıyoruum
Çıtır çerezim ilk bölüm bugün yayınlanmayacak mı, nasıl izledin 2 bölüm?buarada kızlar pazartesileri işleri toplamak gerekio malum, o yüzden yoğunum
kız september dizi başladı çooookkkk mutluyum, iki bölüm izledim. bugün 3-4 izlicemmm
Ha bu bize dün akşam gruptan gönderdiğin değil mi?http://www.nefisyemektarifleri.com/guvecte-kasarli-menemen/
kızlar tarifim yayınlanmış beğenin bakem
evet canm o bak sen ben şuşu bigün kahvaltı yapalım birlikte. ne güzel olur. dışarda yedim ben bunu ilk çakallı menemeni diye geçio madoda orda yeriz.Ha bu bize dün akşam gruptan gönderdiğin değil mi?
Acaip lezzetli görünüyor. Eline sağlık canım
Nasıl beğeneceğiz?
Ayyyy şahane olurevet canm o bak sen ben şuşu bigün kahvaltı yapalım birlikte. ne güzel olur. dışarda yedim ben bunu ilk çakallı menemeni diye geçio madoda orda yeriz.
kız ilk 4 bölüm düştü interneteÇıtır çerezim ilk bölüm bugün yayınlanmayacak mı, nasıl izledin 2 bölüm?
evet canm o bak sen ben şuşu bigün kahvaltı yapalım birlikte. ne güzel olur. dışarda yedim ben bunu ilk çakallı menemeni diye geçio madoda orda yeriz.
Sızdırılmışkız ilk 4 bölüm düştü internete
dün sadece 1 le 2 yi çevirmişler, bugün 3 le 4 de çevrilir herhalde
nefis yemek tarifleri ben yemek yapmayı ogrendım resmen ordan elıf ataların ozellıkle tarıflerı ttuyorhttp://www.nefisyemektarifleri.com/guvecte-kasarli-menemen/
kızlar tarifim yayınlanmış beğenin bakem
Sızdırılmış
Yasal değil, yasal olmayan şeyi izlemem ben.
http://www.milliyet.com.tr/game-of-thrones-5-sezon-bolumleri-gundem-2043081/
Zaten ben haftaya başlamayı düşünüyorum.kız nolcak sankine değişiyo bekleyince. yine internetten izlicen
ben bakmadım çakallı nası oluo diye bunda soğanda var yumurtanın beyazıda ben biraz sallamasyon yaptım çok lezeetli oldu. yani kendimi övmüş gibi olmimde ondan daha güzel oldu.emeğine sağlık canım bu hafta yadiklerimi sindiremedim resmen dun ılaç aldım sabah ugrasdım o kadar tık yok ıse geldım cıkamadım tuvaletten tartı olsaydı kesın sonuc degısırdı ya neyse
nefis yemek tarifleri ben yemek yapmayı ogrendım resmen ordan elıf ataların ozellıkle tarıflerı ttuyor
kız çakallı menemeni samsuna aittir aslında hiçbirşey yok menemene kaşar rendelıyorlar ve sogansız yapıyorlar birde yumurtaanın beyazını koymuyorlar işin sırrı kızlar
Zaten ben haftaya başlamayı düşünüyorum.
Ders çalışmam gerekiyor. Hafta sonu 3 tane sınavım var.
3 tane hiçbir şeyoyhhhh kolay gelsin kuzucum. 3 tanede çokmuş bea
ne sınavı bunlar bebegm3 tane hiçbir şey
Ben bir hafta sonunda 10 tane sınava girdiğimi biliyorum.
Cumartesi sabah 1 ders, öğleden sonra 1 ders, pazar günü de sadece sabah 1 tane dersten sınava gireceğim.
Aöf canımcım. Son 3 dersim kaldı. Bu sene bitirirsem mezun oluyorum.ne sınavı bunlar bebegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?