Kalori Arkadaşım

eline sağlık canım, ellerin dert görmesin

kız geçen hafta kilo almış gibi göründüm, adettim veeee aslında sadece ödemdi. fekat buna rağmen regliyken bozmadım, çikiletaları koklayıp koklayıp bıraktım. haftasonu da yimedim bu sefer tabi hafta içi 3-4 gün 30 dakka da eliptik bisiklet yaptımmmm

lola bunny ne diyelim cicim bu hafta sana yüzde 2.25 zayıflamak ne demek yav maşallah

bana çıtır çerez diyin, herkesin yazdıkça canı çeksinnnn

kızzzz bu hafta da 1 kilo vercem ha, gel yarışalım

buarada kızlar pazartesileri işleri toplamak gerekio malum, o yüzden yoğunum
kız september dizi başladı çooookkkk mutluyum, iki bölüm izledim. bugün 3-4 izlicemmm

yaa Rose napıyorsun kuzum bana da tiyo ver ben hala 52 lanetiyle uğraşıyoruum
Canım ben ufak ufak spor yapmaya başladım ya sanırım onun faydası oldu.
Temmuz ayından beri 52.4 e çakılı kalmıştım. Son bir kaç haftadır az az gitmeye başladı.

ayda2kilogo eline sağlık canımcım.

Kilo verenleri teprik ederim

emeğine sağlık canım bu hafta yadiklerimi sindiremedim resmen dun ılaç aldım sabah ugrasdım o kadar tık yok ıse geldım cıkamadım tuvaletten tartı olsaydı kesın sonuc degısırdı ya neyse
nefis yemek tarifleri ben yemek yapmayı ogrendım resmen ordan elıf ataların ozellıkle tarıflerı ttuyor
kız çakallı menemeni samsuna aittir aslında hiçbirşey yok menemene kaşar rendelıyorlar ve sogansız yapıyorlar birde yumurtaanın beyazını koymuyorlar işin sırrı kızlar

ben bakmadım çakallı nası oluo diye bunda soğanda var yumurtanın beyazıda ben biraz sallamasyon yaptım çok lezeetli oldu. yani kendimi övmüş gibi olmimde ondan daha güzel oldu.

herkes maşallah almış başını gidiyo . biz gıdım gıdım anasını satiiim yaa. tebrikler kardeşşleeeeğğğğrrr :) pokohontas ve sptember buluşalım kavuşalımmm bunlar da çattt çatt çatlasınnn. önce hedeflere yaklaşmak lazım ama cumartesi yicez pazartesi ayda bizle dalga geçicek bunları hiç hesaba katmıyosunuz 62 olmadan hayatttaaa gelmem

şu dizinin konusu ne kızlar?
Ben kocamın ailesi , aşk yeniden, yeşil deniz ve filinta izliyorm . bi de yürüyüş yaparken zaman geçsin diye survivor. Turabi gerizekalısından neeeeeeeeeeeeeeeeeffffffffffffrrrrrrreeeeeetttttttt ediyorum yaaaaa. striptizci pppp........

Allah kimseyi ektekini içmek zorunda bırakmasn. bugün aşırı halsiz düştüm. geçen sefer böle olmamıştım

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…