hadı Allah yardımcın olsun yavrum. babam 55 yaşında önce 2 yıllık sonra 4 yıllık mezunu olduAöf canımcım. Son 3 dersim kaldı. Bu sene bitirirsem mezun oluyorum.
topikten kovalarlar bizi valla hee hasetlerindenherkes maşallah almış başını gidiyo . biz gıdım gıdım anasını satiiim yaa. tebrikler kardeşşleeeeğğğğrrr :) pokohontas ve sptemberbuluşalım kavuşalımmm bunlar da çattt çatt çatlasınnn. önce hedeflere yaklaşmak lazım ama cumartesi yicez pazartesi ayda bizle dalga geçicek bunları hiç hesaba katmıyosunuz 62 olmadan hayatttaaa gelmem
şu dizinin konusu ne kızlar?
Ben kocamın ailesi , aşk yeniden, yeşil deniz ve filinta izliyorm . bi de yürüyüş yaparken zaman geçsin diye survivor. Turabi gerizekalısından neeeeeeeeeeeeeeeeeffffffffffffrrrrrrreeeeeetttttttt ediyorum yaaaaa. striptizci pppp........
Allah kimseyi ektekini içmek zorunda bırakmasn. bugün aşırı halsiz düştüm. geçen sefer böle olmamıştım
Çok geçmiş olsunherkes maşallah almış başını gidiyo . biz gıdım gıdım anasını satiiim yaa. tebrikler kardeşşleeeeğğğğrrr :) pokohontas ve sptemberbuluşalım kavuşalımmm bunlar da çattt çatt çatlasınnn. önce hedeflere yaklaşmak lazım ama cumartesi yicez pazartesi ayda bizle dalga geçicek bunları hiç hesaba katmıyosunuz 62 olmadan hayatttaaa gelmem
Ben kocamın ailesi , aşk yeniden, yeşil deniz ve filinta izliyorm . bi de yürüyüş yaparken zaman geçsin diye survivor. Turabi gerizekalısından neeeeeeeeeeeeeeeeeffffffffffffrrrrrrreeeeeetttttttt ediyorum yaaaaa. striptizci pppp........
Allah kimseyi ektekini içmek zorunda bırakmasn. bugün aşırı halsiz düştüm. geçen sefer böle olmamıştım
Maşallahhadı Allah yardımcın olsun yavrum. babam 55 yaşında önce 2 yıllık sonra 4 yıllık mezunu oldusen de yaparsın
Çok geçmiş olsuninşallah temelli çözüm bulunur bu kez senin totişe.
Buluşalım ne olacak yeaaaa.. Hatta benim yolum artık sabah akşam kartaldan geçiyor. Senin kocişinin gece çalıştığı bi akşam kahve bile içebiliriz
ciddi misiiinnn. Ben çok yakın oturuyorum orayaa. sevindim bunuaaa
herkes maşallah almış başını gidiyo . biz gıdım gıdım anasını satiiim yaa. tebrikler kardeşşleeeeğğğğrrr :) pokohontas ve sptemberbuluşalım kavuşalımmm bunlar da çattt çatt çatlasınnn. önce hedeflere yaklaşmak lazım ama cumartesi yicez pazartesi ayda bizle dalga geçicek bunları hiç hesaba katmıyosunuz 62 olmadan hayatttaaa gelmem
ciddi misiiinnn. Ben çok yakın oturuyorum orayaa. sevindim bunuaaa
yaaaa sende buralarda yalnızsın zaten, bazenleri buluşabiliriz rahatlıkla.
Benimkiyle sizin oralara gelmek gibi bi planımız var.yaaaa bende buralarda yalnızım buraya da gelin
ohhh kızım siz istanbulun bi ucunda ben bi ucunda yaw sinir oldum heeyaaaa sende buralarda yalnızsın zaten, bazenleri buluşabiliriz rahatlıkla.
Ortada buluşuruzohhh kızım siz istanbulun bi ucunda ben bi ucunda yaw sinir oldum hee
yaaaa sende buralarda yalnızsın zaten, bazenleri buluşabiliriz rahatlıkla.
ne zaman gidecektin dr a yanlış hatırlamıyorsam dün sabah yemeği kesmiş olmalısın Allah yardımcın olsun yaaa insan çok zor dayanır inşallah bu defa sonuçlanır da çektiğin eziyete değer
bu arad kızlar hafta sonu çaykur un demleme yeşil çayını aldım şu metal kavanoz da olanlar var ya ve dün akşam demledim kaç yıldır bir sürü markanın sallama yeşil çaylarını içiyorum bu hepsinden daha lezzetliydi eşim de çok beğendi bundan sonra eve sallama yeşil çay sokmam
yaaaa bende buralarda yalnızım buraya da gelin
Benimkiyle sizin oralara gelmek gibi bi planımız var.
Fırsatını yakaladığımız zaman geleceğiz. O zaman görüşürüz
ohhh kızım siz istanbulun bi ucunda ben bi ucunda yaw sinir oldum hee
Erkekleri baş başa bırakırızerkeklerle rahat edemeyiz ama neyse hiç yoktan iyidir
34 bta nerdeki yawKız pendik yht bnm totomun dibi , çık alırım seni burdan beraber giderük madoya
Kız pendik yht bnm totomun dibi , çık alırım seni burdan beraber giderük madoya
http://www.nefisyemektarifleri.com/sulu-borek-maras-usulu/topikten kovalarlar bizi valla hee hasetlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?