Kalori Arkadaşım

ah canım beniimm Allah razı olsunn. artık bitmiş durumdayım gecen seferkinden daha beter oldum bu kez niye böle oldu anlamdımm.

önceki sefer içtiğin sıvıları içmeye çalış belliki enerjini dengelemiş sana iyi gelmişler

hamurun içinde patates varmış bir de salçalı sosu var iyice hamur olmuş bende beğenmedim içinde kıymalı iç falan olsa neyse belki kurtarır

yediğinizde bunu sölediğinize pişman olcaksınız. ananem bunun benzerini yapar, biz pabuçtopuğu deriz. mütüşş lezzetliiiiiiii

yediğinizde bunu sölediğinize pişman olcaksınız. ananem bunun benzerini yapar, biz pabuçtopuğu deriz. mütüşş lezzetliiiiiiii

bir kaç gündür senin şu inst. da takip ettiğin diyet yapan kadına bakıyorum hatun neredeyse 3 öğün yumurta yiyor öğünlerinde hep yumurta var

yediği şeyler hep aynı
yumurta
azcık peynir
azcık ekmek
ananas
yeşil çay
hurma
meyve
bazen de sebze yemeği

Bu kadın evde heralde, şu anda çalışmıyor anladığım kadarıyla.
O yüzden rahat ve çok spor yapıyor çalışmadığı için.

tam benlik valla yumurta yumurta yumurta

kızlar benide alın diyetinize nasıl başlayım nedir bu kalori hesabı ?? hadi bi el atın bu boğazıma dur diyim :)

3 tane hiçbir şey
Ben bir hafta sonunda 10 tane sınava girdiğimi biliyorum.
Cumartesi sabah 1 ders, öğleden sonra 1 ders, pazar günü de sadece sabah 1 tane dersten sınava gireceğim.
10 mu

Kızlar ben dün kahve falı baktırdım.
Öyle bir şey çıktı ki şok oldum
ne çıktııııııı???? zaten çok kıskandım, çabuk anlat.yoksa susu sen ve özzz kıskançlığımın tadına bakacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…