Herkes toplaşsın da öyle anlatayım.10 mu
ne çıktııııııı???? zaten çok kıskandım, çabuk anlat.yoksa susu sen ve özzz kıskançlığımın tadına bakacaksınız
Kızlar ben dün kahve falı baktırdım.
Öyle bir şey çıktı ki şok oldum
O zaten ne zamandır bakmıyordu, gerçi uyduruktan bakıyordu.ne çıktı ? söylemeyecek misin? ayy sizin fal bakan çaycı abla diğer ofiste kaldı dimi ?
kızlar benide alın diyetinize nasıl başlayım nedir bu kalori hesabı ?? hadi bi el atın bu boğazıma dur diyim :)
konuyu dağıtma şöyle işte ne çıktı diğerlerinin mesaisi bitmiştirO zaten ne zamandır bakmıyordu, gerçi uyduruktan bakıyordu.
Dün annemin bi arkadaşı baktı.
10 mu
ne çıktııııııı???? zaten çok kıskandım, çabuk anlat.yoksa susu sen ve özzz kıskançlığımın tadına bakacaksınız
Bana kısmet kapama büyüsü yapmış birikonuyu dağıtma şöyle işte ne çıktı diğerlerinin mesaisi bitmiştir
teşekkür ler takıldığım yerde yine sana gelirimşimdi hazır kalori sayan programlar, siteler var onlardan bir tane ediniyorsun ve bilgilerini giriyorsun boy,kilo,yaş yaşam şeklin aktif hareketli mi monoton mu vs gibi o program senin vücut endeksini hesaplıyor ve sana günde kaç kalori alman gerektiğini veriyor sende her yediğini programa kaydedip gün sonuna kadar sana tanınan kalori miktarını aşmamaya çalışıyorsun
nasıl ya, nasıl yapmış? neye yapmış? kızım odana kimseyi sokma, bi de kimsenin verdiğini yeme. ben çok korkarım büyüdenBana kısmet kapama büyüsü yapmış biri
boy
- Kalori İhtiyacınız: 1,660.68 kcal/gün
- Vücut Yüzey Alanınız: 1.63 metrekare
- Yağsız Vücut Ağırlığınız: 45 kg
- İdeal Kilonuz: 48 kg
- Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 26.6 kg / metrekare
- Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
ee hesaplattım şimdi ne yapmam gerekiyor
Artık nasıl yapıldıysa bilmiyorum.nasıl ya, nasıl yapmış? neye yapmış? kızım odana kimseyi sokma, bi de kimsenin verdiğini yeme. ben çok korkarım büyüden
Bana kısmet kapama büyüsü yapmış biri
Evlilik konusunda kısmetim kapalıymış.kızzzz burada bu konuları konuşmak YASAK
ne zaman yapmış ?? kim yapmış? ne derdi varmış ki senle
hem senin kısmet açık ki müyendis var şu an hayatında
Artık nasıl yapıldıysa bilmiyorum.
Kadın yakınlarınızdan biri dedi, ibranice gibi yazılar görünüyor fincanda dedi.
Ve kısmetini açmak için çok uğraşman gerekiyor dedi.
Onda hiç öyle bi ışık göremiyorumne yapacakmışsın ki? aslında bi inanç vardır, büyü denize girince bozulur gibilerinden, hiçççç evrene mesaj yollama kısmetim kapalı diye. kısmetin açık gayette, müyendiz iş olayını çözse sizin işte ilerler bence
canım benimde 158boy 156
kilo 65
yaş 35
neler yemeliyim bilemedim kicanım benimde 158
ben 1000 kalori civarında alıyorum, birde yapabildiğim kadar spor yapmaya çalışıyorum(yürüyüş,leslie,eliptik vs)
nasıl ya, nasıl yapmış? neye yapmış? kızım odana kimseyi sokma, bi de kimsenin verdiğini yeme. ben çok korkarım büyüden
Artık nasıl yapıldıysa bilmiyorum.
Kadın yakınlarınızdan biri dedi, ibranice gibi yazılar görünüyor fincanda dedi.
Ve kısmetini açmak için çok uğraşman gerekiyor dedi.
Hayır canım kadın annemin arkadaşı.kızlarrr ceza almamak için o kelimeyi kullanmadan konuşun bariii
inanmadığın hiç bir şey başına gelmez inanma canım lola nın dediği gibi evrene doğru mesajlar ver ve Allah a güvenin tam olduktan sonra kimse sana zarar veremez
sonrada ilave etti mi kısmetini ben açarım ama şu şu işlemler gerekiyor şu kadar zaman alır şu kadar para tutar diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?