Kalori Arkadaşım

kızlar benide alın diyetinize nasıl başlayım nedir bu kalori hesabı ?? hadi bi el atın bu boğazıma dur diyim :)

şimdi hazır kalori sayan programlar, siteler var onlardan bir tane ediniyorsun ve bilgilerini giriyorsun boy,kilo,yaş yaşam şeklin aktif hareketli mi monoton mu vs gibi o program senin vücut endeksini hesaplıyor ve sana günde kaç kalori alman gerektiğini veriyor sende her yediğini programa kaydedip gün sonuna kadar sana tanınan kalori miktarını aşmamaya çalışıyorsun

teşekkür ler takıldığım yerde yine sana gelirim

1. Kalori İhtiyacınız: 1,660.68 kcal/gün
  2. Vücut Yüzey Alanınız: 1.63 metrekare
  3. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 45 kg
  4. İdeal Kilonuz: 48 kg
  5. Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 26.6 kg / metrekare
  6. Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz

1. ee hesaplattım şimdi ne yapmam gerekiyor

boy
kilo
yaş kaç

nasıl ya, nasıl yapmış? neye yapmış? kızım odana kimseyi sokma, bi de kimsenin verdiğini yeme. ben çok korkarım büyüden
Artık nasıl yapıldıysa bilmiyorum.
Kadın yakınlarınızdan biri dedi, ibranice gibi yazılar görünüyor fincanda dedi.
Ve kısmetini açmak için çok uğraşman gerekiyor dedi.

ne yapacakmışsın ki? aslında bi inanç vardır, büyü denize girince bozulur gibilerinden, hiçççç evrene mesaj yollama kısmetim kapalı diye. kısmetin açık gayette, müyendiz iş olayını çözse sizin işte ilerler bence

nasıl ya, nasıl yapmış? neye yapmış? kızım odana kimseyi sokma, bi de kimsenin verdiğini yeme. ben çok korkarım büyüden

kızlarrr ceza almamak için o kelimeyi kullanmadan konuşun bariii

inanmadığın hiç bir şey başına gelmez inanma canım lola nın dediği gibi evrene doğru mesajlar ver ve Allah a güvenin tam olduktan sonra kimse sana zarar veremez

sonrada ilave etti mi kısmetini ben açarım ama şu şu işlemler gerekiyor şu kadar zaman alır şu kadar para tutar diye ?

Hayır canım kadın annemin arkadaşı.
Parayla bakmıyor fala ve o işlerle uğraşmıyor.
Sadece dua okuman gerekiyor dedi.
3 cuma üst üste 19'ar adet Cuma Suresi okumalısın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…