- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
Onda hiç öyle bi ışık göremiyorum
kızlarrr ceza almamak için o kelimeyi kullanmadan konuşun bariii
inanmadığın hiç bir şey başına gelmez inanma canım lola nın dediği gibi evrene doğru mesajlar ver ve Allah a güvenin tam olduktan sonra kimse sana zarar veremez
sonrada ilave etti mi kısmetini ben açarım ama şu şu işlemler gerekiyor şu kadar zaman alır şu kadar para tutar diye ?
Hayır canım kadın annemin arkadaşı.
Parayla bakmıyor fala ve o işlerle uğraşmıyor.
Sadece dua okuman gerekiyor dedi.
3 cuma üst üste 19'ar adet Cuma Suresi okumalısın dedi.
kız ne yasak bi de onu anlasam süper olucak
Canım tam manasıyla inanıyorum diyemem ama insanın kafası biraz da olsa karışıyor.Rose bol nas felak oku hem olani def eder olmasina karsida korur. Ama şunu söylemeliyim kızlar fala inanmak şirktir. Eğlencesine bende baktiririm ama zerre inanmam. Sen içini ferah tut Allaha Sığın. Gerisi hallolur.
bende başlayayım o zaman izlemeye 5 bölüm mu var şimdi izleyebilecegimbuarada kızlar pazartesileri işleri toplamak gerekio malum, o yüzden yoğunum
kız september dizi başladı çooookkkk mutluyum, iki bölüm izledim. bugün 3-4 izlicemmm
eline saglikhttp://www.nefisyemektarifleri.com/guvecte-kasarli-menemen/
kızlar tarifim yayınlanmış beğenin bakem
ben hiç sallama yeşil çay almadım. Hep caykurun yeşil minik teneke sinden kullaniyyorumne zaman gidecektin dr a yanlış hatırlamıyorsam dün sabah yemeği kesmiş olmalısın Allah yardımcın olsun yaaa insan çok zor dayanır inşallah bu defa sonuçlanır da çektiğin eziyete değer
bu arad kızlar hafta sonu çaykur un demleme yeşil çayını aldım şu metal kavanoz da olanlar var ya ve dün akşam demledim kaç yıldır bir sürü markanın sallama yeşil çaylarını içiyorum bu hepsinden daha lezzetliydi eşim de çok beğendi bundan sonra eve sallama yeşil çay sokmam
Aynen şekerim..tam ustune bastin..nedir benim bu Cilem yareppim..günaydınlar bu hafta kimse kilo verememiş sanırım hiç bildirim gelmemiş daha
bugün ben biraz yoğunum ara ara girip listeyi oluşturacam hazır olunca da yayınlarım.yettimgari yine annesine gitti herhalde sesi çıkmamış haftasonu. haftaiçi zayıflayıp haftasonu anası geri şişmanlatıyor
Ben yine anlama gittim ve tartilamadim..simdi donuyim daha..bu hafta yine bosbgectim..ama az az gidiyo..yettimgari ve sibel kaldı bildirim yapmayan.
Yaaaa. ... Niye kaldiriyon...ne gadarcik yer kapliyoz sanki orda..iki satircik..nutfen kaldirma..yoksa kendimi yemeğe veririmefsam ve yettim gari zaten geçen hafta da bildirim yapmadılar.artık bildirim yapmayanı listeden kaldıracağım. bu son.
KIZ YOĞUNUM VALLA TALEPLER İHALELER UĞRAŞIOM ARADA GİRİP YAZIOM İŞTEAyyyy nerde bu kızlar?????
ayda2kilogo
@sinoki
34bta26
@nerdengeldibumelek
@SusuDiyettee
itirazimvar
lola_bunny
pokohontas
Efsam09
Unuttuğum var mı?
Bizde herkes aynı anda yoğun, herkes aynı anda boş.KIZ YOĞUNUM VALLA TALEPLER İHALELER UĞRAŞIOM ARADA GİRİP YAZIOM İŞTE
HAKKATEN HEE NERDE O DİĞER TAYFA ACABA Bİ ARA GÖZLERİM ŞİŞİODU OKUCAM DİE HEY GİDİ GÜNLER BEE TOPİĞİMİZİN PARLAK GÜNLERİBizde herkes aynı anda yoğun, herkes aynı anda boş.
Ayyyy nerde bu kızlar?????
ayda2kilogo
@sinoki
34bta26
@nerdengeldibumelek
@SusuDiyettee
itirazimvar
lola_bunny
pokohontas
Efsam09
Unuttuğum var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?