Kalori Arkadaşım

Benim kafamı karıştırdı.

mrb pokohontas bende voit d 40 var yeni aldım bende ama baya memnunum tavsiye ederim eğer almadıysan..

C
Çok uzundu okuyamadim

Ederim kizlar böle devam edin,bol calisma sifir geyik..
Bu arada ben kendi capimda bi atraksiyon yasadim..bebe tedavisi goruyom ya, adetim 8 gün gecikince Kosa kosa kan testi verdim..HCG 0.1 cikti..bugünde doktoruna geldim ultrasona girdim(daha doğrusu ultrason bana girdi:)..neyse, minik 1-2 kist varmis onlardan olabilir dedi tekrar kan verdim sonuç bekliyom..%99.9 negatif(çünkü dun negatif ciktiydi) ama yinede heyecani yeter..:))..

Ederim değil eferim..bide bu gülen suratlar cikmiyo ya..basiyom basiyom cikmiyo..bej ole araya bi halka çeviren, bi aglayan, bi siritan ne bilim bi sutyen sallayan surat koymak istiyom ama olmuyo..

Kimseden ses yok..tikiniyonuz dimi sizi gidi dombikler..bende bi dombik olarak az önce bi tost ayran patlattim..

hayırlısı canım stres yapma

ultrason yorumuna çook güldüm yaaaa

yarısını okudum uygulayamayacağım bir yöntem

ayrıca bu tür yöntemlerle kilo vermek sağlıklı değil yeme alışkanlıklarını aşırı değiştirdiğinde kilo verdikten sonra eski hayatına dönülüyor vee eski kilolar geri geliyor

kızlar yediklerinizi yazarmısınız iyice çözüttüm ben
ben sabah işe geç kaldığım için kahvaltı yapamadım sadece kalkınca ılık su ve normal su içitim içine 1 limon sıkıp
ara öğün 1 avuç leblebi 1 kutu light süt
öğlen 50 gr ekmek 1 kase lahana çorbası 1 bardak ayran 1 tabakta musakka yedim
bu saatten sonra sadece bitkiçayı ve dondurma yicem

çözütmeye başladım iyice kendime gelmek ve başlamak istiyorum ama hep bir bahane buluyorum şimdi yeyim sonra yemem diye birde bahanem oluyo hep

bende sabah

1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
3 çatal beyaz peynir

öğlen
etsiz kuru fasulye
3 yemek kaşığı domatesli bulgur
1 kase yoğurt

öğleden sonra yeşil çayımı içtim

yarım saat sonra armut yiyeceğimm

akşama

yarım kase kemik ve brokoli suyuna erişte çorbası
az taze fasulye
yoğurtlu brokoli

sonrada meyve yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…