Kalori Arkadaşım

çözütmeye başladım iyice kendime gelmek ve başlamak istiyorum ama hep bir bahane buluyorum şimdi yeyim sonra yemem diye birde bahanem oluyo hep

bir boy aynasının karşısına geç ve kendini süz aklın başına gelir hatta öyle bir fotonu çek ne zaman bırakmak istesen o fotoya bak

ya yemeklerde ekmek olayını abartmıyorum hatta çok az ucundan koparıyorum ama tatlı olayı ve çikilota olayı var

ya yemeklerde ekmek olayını abartmıyorum hatta çok az ucundan koparıyorum ama tatlı olayı ve çikilota olayı var

tatlı ve çikileta yiyeceğim zamanda onu yakmak için kaç saat spor yapman gerektiğini düşün eğer spor yapmayı gözün kesiyorsa afiyet olsun

valla ben çok iyi diyetçiyimdir iyide kilo veririm yeterki isteyim ama işte 6 kilo fazlalığı veremiyorum bu aralar yemiycem arkadaşlar tatlıları

ayyy ne heves etmiştim senin o kahvaltılarına hatırladınmı nazarım değdi kesin hihi
Ama eski düzenimizi buraya da taşımaya çalışıyoruz, normalde katlardaki mutfakları kullanmak yasak ama biz ne yaptıkkkkkk buzdolabı koydurduk kendi katımızdaki mutfağa. Elimizden geldiği kadar yine kahvaltımızı yapmaya çalışacağız. yumurta olmasa bile domates salatalık peynir zeytin falan olur.
öğle yemekleriniz nasıl oldu ? hala kendi başınızın çaresine mi bakıyorsunuz?
Yine dışarıdan söylüyoruz canım, eskisi gibi devam yani.
Ama burada alternatif daha fazla.

o nasıl iş yaa mutfak var kullanmak yasak

o nasıl iş yaa mutfak var kullanmak yasak

süslük koymuşlar heral bizde taşıncaz yazın falan toplama kampı gibi bi yere bu saltanatı çok arıcaz
Valla öyle bi mantık var. Her mutfakta fırın ve elektrikli ocak var. Bizde buzdolabı yoktu onu koydurduk.
Odalarda yemek yemek yasak, en üst katta ortak mutfak var orada yeniliyor sözde ama biz arşivimizde yiyoruz iki gündür.

odalarda yemek yemenin yasak olması doğal kokar falan ama mutfağın kullanılmaması saçma sen eşya al düzenle sonra dokunmayın de

Bebeklerimmm selaminaleykum :)) bugun gittim elhamdulillah yaptirabildim. Bayiltin dedim ama bayiltmadilar. Ama doktordan allah razi olsun hic acitmadi. Sadece gaz sancisiydi. Evirdi cevirdi nasil aciyi az hissettiysem oyle yapti. Dieri doktor degil kasapmis heralde. B.k herif
Niye geldin sen dedi kabizlik icin ileri ttkik istediler dedim kizdi. 24 yasinda kabizlik icin gelinir mi simdi herkes kabiz zaten dedi. Ama 6_ yil oldu dedim. Daha iyi dedi. Aniden olsa tehlikeli olurdu ama uzun sureli kronik olmus artik aliskanligi degismis demek ki dedi. Adam yapti , ben de izledm ekranda :) sonucumu aldim anal kanalda 1 ve 2. Derecede ic hemoroid varmis. 24 nisanda sonuclari gostericem bakalim nolcak. Hayirlisi allahtan. Cok tesekkur ederm hepinizee :))

çoookkkkk güldürdün bni b.k herif iyimiş
ayrıca mevzunun eveliyatını bilmesem dicem kız 6 yıldır marmaraya çıkartma yapmıo 6 yıl oldu kabız olalı demiş yaaa

çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda kurtulursunn

Aleykum selam cnm hadi gecmis olsun insallah önemli bisey degildir biriki ilacla geciwerir..
Acliktan olüyorum redmen salata yicem simdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…