Kalori Arkadaşım

Zaman gectikce tum dorunlariniz cozulur canim ins.hele bi duzeniniz otursunda..

Hayirlisi insallah kızzzz allah gonlune gore wersinnn

çok geçmiş olsun şekerimmmm

Yaaaa. ... Niye kaldiriyon...ne gadarcik yer kapliyoz sanki orda..iki satircik..nutfen kaldirma..yoksa kendimi yemeğe veririm
her türlü yemeğe veriyorsun zaten. Her hafta anne ne neden gidiyor sun ki. Hasta falan mi annen yada yaşlı yalnız bakıma muhtaç falan mı.

hamile kalacak lara tavsiyem hiç bir şekilde alttan ultrason a girmeyin dogurana kadar. Düşük ü tetikliyor. Ben ilk bi aylıkken gittim dr a karnından göremeyiz kalbini dutamazsib filan dedi.Bende çok meraklı değilim görmeye büyüsün o zaman görürüm dedim.karnimdan baktirdim sadece keseyi görmüştük içi boş.

Kızlar gördüğünüz gibi benim şaşaaalı sabah kahvaltıları tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı

süslük koymuşlar heral bizde taşıncaz yazın falan toplama kampı gibi bi yere bu saltanatı çok arıcaz

Kafam CIK bozuldu bugün..sicarim len adetinede duzeninede kistinede deyip havaya 2 el ateş edesim var..duphaston diyebilac verdi doktor..iç dedi..adet sokturucu ymus..ben 10 gün daha icmicem..
Anam iyi cok şükür..işlerim var orda bu ara ondan gidiyom..doktor için gidince yolu yariliyorum zaten gitmisken oraya da gidiyom..yakin zati..opuyom sappadanak..canim istiyo ispanak..

GÜNAYDIN BEYBİLER

Günaydın canımlar

günaydınn hatunlarrrrrr

ölü toprağı serptiler bu topiğe heee

ne ölüsü kız sabahtan beri motor takmış gibi koşturuyorum işler yoğunn

güüüüüüüüü naaaaayyyyyyyyyy ddııııınnnnnnnnnnnn

herkese çookk teşekkür ederimmm canımın içileriii

pokohontas
34bta26
gamzenn
T twice mother

huuhuuuuu enerjiye bak sen

kııızzzz yoksa dün kaloriii patmalası mı yaşadınnn nolur yaşadım de noooollluurrrr (yandaş arıyorum)

bu arada @sinoki hakkında arama emri mi çıkarttırsak p.tesi den bu yana hiç görmedim kendilerini

kilo ver canımmm kilooooo bak nasıl hormonların yerini dengesini bulacakkk o zaman çocukta yaparsın

bu arada hayıt tohumu diye bir bitki varmış araştır canım hormonal dengesizliklere çook iyi geliyormuş çay yapıp içiyormuşsun bebek yapımına da katkısı varmış

Ben de dün kalori patlaması yaşadım, için rahat olsun ilk yandaşını buldun.
Cipsler, pastalar götürdüm valla. Pilatese de yetişemedim. Öyle yapışıp kaldı kaloriler üstüme.
Bu 51 i korumam gerekiyor bi süre ama ne yapacağım hakkında bi fikrim yok.

haha yaşadım sayılır. Bu sefer çok kilo vermedim 2 gün aç kaldım ama. pazar sabahı başlarken 65 tim. o gün annemler falan bizdeydi diye çoook aşırı kahvaltı yaptım pazartesi 64,7 dim
salı sabahı yanı ısleme gıderken 63,9 dum bu sabah tartıldm 65 yemek su cay bilmem ne iyice karıştı. bi de ödem vr nası atıcam bilmiyorum. kaval kemiğinden belli oluyo ya hani oraya basıyorum parmağımı , parmağımın izi kalıyo. hayırlısı bakalım. ben şu an kendimi iyi hissediyorm ama . şimdi çocuk mocuk denicez ya bi de dur bakalım neler göstercek zaman. inşaellah kusa kusa zayıflrım

bende patlama yaşadımmm çibörek yedim hem de 6-7 tane son 1 taneye yerim yoktu ama onu bile zorlayarak yedim yani

sonra eve gittim bisiklet çeviririm diyordum ki sular kesilmiş sokaktaki bir inşaata su çekerken boruyu patlatmışlar oturdum totomun üstüne duş almayı bırak makyajımı doğru dürüst silip yüzümü bile yıkayamadım

önce tedavi olmayacak mısın ? tanıyı koydular tedavi olmayacak mısın ? ne o zaman ne gerek vardı o eziyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…