- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Zaman gectikce tum dorunlariniz cozulur canim ins.hele bi duzeniniz otursunda..Valla öyle bi mantık var. Her mutfakta fırın ve elektrikli ocak var. Bizde buzdolabı yoktu onu koydurduk.
Odalarda yemek yemek yasak, en üst katta ortak mutfak var orada yeniliyor sözde ama biz arşivimizde yiyoruz iki gündür.
Hayirlisi insallah kızzzz allah gonlune gore wersinnnEderim kizlar böle devam edin,bol calisma sifir geyik..
Bu arada ben kendi capimda bi atraksiyon yasadim..bebe tedavisi goruyom ya, adetim 8 gün gecikince Kosa kosa kan testi verdim..HCG 0.1 cikti..bugünde doktoruna geldim ultrasona girdim(daha doğrusu ultrason bana girdi:)..neyse, minik 1-2 kist varmis onlardan olabilir dedi tekrar kan verdim sonuç bekliyom..%99.9 negatif(çünkü dun negatif ciktiydi) ama yinede heyecani yeter..:))..
çok geçmiş olsun şekerimmmmBebeklerimmm selaminaleykum :)) bugun gittim elhamdulillah yaptirabildim. Bayiltin dedim ama bayiltmadilar. Ama doktordan allah razi olsun hic acitmadi. Sadece gaz sancisiydi. Evirdi cevirdi nasil aciyi az hissettiysem oyle yapti. Dieri doktor degil kasapmis heralde. B.k herif
Niye geldin sen dedi kabizlik icin ileri ttkik istediler dedim kizdi. 24 yasinda kabizlik icin gelinir mi simdi herkes kabiz zaten dedi. Ama 6_ yil oldu dedim. Daha iyi dedi. Aniden olsa tehlikeli olurdu ama uzun sureli kronik olmus artik aliskanligi degismis demek ki dedi. Adam yapti , ben de izledm ekranda :) sonucumu aldim anal kanalda 1 ve 2. Derecede ic hemoroid varmis. 24 nisanda sonuclari gostericem bakalim nolcak. Hayirlisi allahtan. Cok tesekkur ederm hepinizee :))
her türlü yemeğe veriyorsun zaten. Her hafta anne ne neden gidiyor sun ki. Hasta falan mi annen yada yaşlı yalnız bakıma muhtaç falan mı.Yaaaa. ... Niye kaldiriyon...ne gadarcik yer kapliyoz sanki orda..iki satircik..nutfen kaldirma..yoksa kendimi yemeğe veririm
hamile kalacak lara tavsiyem hiç bir şekilde alttan ultrason a girmeyin dogurana kadar. Düşük ü tetikliyor. Ben ilk bi aylıkken gittim dr a karnından göremeyiz kalbini dutamazsib filan dedi.Bende çok meraklı değilim görmeye büyüsün o zaman görürüm dedim.karnimdan baktirdim sadece keseyi görmüştük içi boş.Ederim kizlar böle devam edin,bol calisma sifir geyik..
Bu arada ben kendi capimda bi atraksiyon yasadim..bebe tedavisi goruyom ya, adetim 8 gün gecikince Kosa kosa kan testi verdim..HCG 0.1 cikti..bugünde doktoruna geldim ultrasona girdim(daha doğrusu ultrason bana girdi:)..neyse, minik 1-2 kist varmis onlardan olabilir dedi tekrar kan verdim sonuç bekliyom..%99.9 negatif(çünkü dun negatif ciktiydi) ama yinede heyecani yeter..:))..
Kızlar gördüğünüz gibi benim şaşaaalı sabah kahvaltıları tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı
süslük koymuşlar heral bizde taşıncaz yazın falan toplama kampı gibi bi yere bu saltanatı çok arıcaz
Kafam CIK bozuldu bugün..sicarim len adetinede duzeninede kistinede deyip havaya 2 el ateş edesim var..duphaston diyebilac verdi doktor..iç dedi..adet sokturucu ymus..ben 10 gün daha icmicem..her türlü yemeğe veriyorsun zaten. Her hafta anne ne neden gidiyor sun ki. Hasta falan mi annen yada yaşlı yalnız bakıma muhtaç falan mı.
hamile kalacak lara tavsiyem hiç bir şekilde alttan ultrason a girmeyin dogurana kadar. Düşük ü tetikliyor. Ben ilk bi aylıkken gittim dr a karnından göremeyiz kalbini dutamazsib filan dedi.Bende çok meraklı değilim görmeye büyüsün o zaman görürüm dedim.karnimdan baktirdim sadece keseyi görmüştük içi boş.
Aaaa bana günaydın yok mugüüüüüüüüü naaaaayyyyyyyyyy ddııııınnnnnnnnnnnn
herkese çookk teşekkür ederimmm canımın içileriii
pokohontas
34bta26
gamzenn
T twice mother
ahhh bebeğimmm ben sana her sabah özel günaydın yazarım istersen. onlar alıntı yapıp geçmiş olsun dileklerini iletenler listesi :))))Aaaa bana günaydın yok mu
O zaman özellikle belirtseydin böyle böyle diye.ahhh bebeğimmm ben sana her sabah özel günaydın yazarım istersen. onlar alıntı yapıp geçmiş olsun dileklerini iletenler listesi :))))
GÜNAYDIN BEYBİLER
Günaydın canımlar
ölü toprağı serptiler bu topiğe heee
güüüüüüüüü naaaaayyyyyyyyyy ddııııınnnnnnnnnnnn
herkese çookk teşekkür ederimmm canımın içileriii
pokohontas
34bta26
gamzenn
T twice mother
O zaman özellikle belirtseydin böyle böyle diye.
Ben de geçmiş olsun diyorum. Özel günaydın bekliyorum
Kafam CIK bozuldu bugün..sicarim len adetinede duzeninede kistinede deyip havaya 2 el ateş edesim var..duphaston diyebilac verdi doktor..iç dedi..adet sokturucu ymus..ben 10 gün daha icmicem..
Anam iyi cok şükür..işlerim var orda bu ara ondan gidiyom..doktor için gidince yolu yariliyorum zaten gitmisken oraya da gidiyom..yakin zati..opuyom sappadanak..canim istiyo ispanak..
Ben de dün kalori patlaması yaşadım, için rahat olsun ilk yandaşını buldun.günaydınn hatunlarrrrrr
ne ölüsü kız sabahtan beri motor takmış gibi koşturuyorum işler yoğunn
huuhuuuuu enerjiye bak sen
kııızzzz yoksa dün kaloriii patmalası mı yaşadınnnnolur yaşadım de noooollluurrrr (yandaş arıyorum)
bu arada @sinoki hakkında arama emri mi çıkarttırsak p.tesi den bu yana hiç görmedim kendilerini
günaydınn hatunlarrrrrr
ne ölüsü kız sabahtan beri motor takmış gibi koşturuyorum işler yoğunn
huuhuuuuu enerjiye bak sen
kııızzzz yoksa dün kaloriii patmalası mı yaşadınnnnolur yaşadım de noooollluurrrr (yandaş arıyorum)
bu arada @sinoki hakkında arama emri mi çıkarttırsak p.tesi den bu yana hiç görmedim kendilerini
Ben de dün kalori patlaması yaşadım, için rahat olsun ilk yandaşını buldun.
Cipsler, pastalar götürdüm valla. Pilatese de yetişemedim. Öyle yapışıp kaldı kaloriler üstüme.
Bu 51 i korumam gerekiyor bi süre ama ne yapacağım hakkında bi fikrim yok.
günaydınnn en güzel sabahlar senin olsun topiğmizin kendi gibi kalbi de güzel ,narin, bitanecik piremsesiiiO zaman özellikle belirtseydin böyle böyle diye.
Ben de geçmiş olsun diyorum. Özel günaydın bekliyorum
haha yaşadım sayılır. Bu sefer çok kilo vermedim 2 gün aç kaldım ama. pazar sabahı başlarken 65 tim. o gün annemler falan bizdeydi diye çoook aşırı kahvaltı yaptımpazartesi 64,7 dim
salı sabahı yanı ısleme gıderken 63,9 dum bu sabah tartıldm 65yemek su cay bilmem ne iyice karıştı. bi de ödem vr nası atıcam bilmiyorum. kaval kemiğinden belli oluyo ya hani oraya basıyorum parmağımı , parmağımın izi kalıyo. hayırlısı bakalım. ben şu an kendimi iyi hissediyorm ama . şimdi çocuk mocuk denicez ya bi de dur bakalım neler göstercek zaman. inşaellah kusa kusa zayıflrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?