günaydınnn en güzel sabahlar senin olsun topiğmizin kendi gibi kalbi de güzel ,narin, bitanecik piremsesiii
Ben de dün kalori patlaması yaşadım, için rahat olsun ilk yandaşını buldun.
Cipsler, pastalar götürdüm valla. Pilatese de yetişemedim. Öyle yapışıp kaldı kaloriler üstüme.
Bu 51 i korumam gerekiyor bi süre ama ne yapacağım hakkında bi fikrim yok.
Bu hafta hepimizde bi rehavet var sanırım.bende patlama yaşadımmm çibörek yedim hem de 6-7 tane son 1 taneye yerim yoktu ama onu bile zorlayarak yedim yani
sonra eve gittim bisiklet çeviririm diyordum ki sular kesilmiş sokaktaki bir inşaata su çekerken boruyu patlatmışlar oturdum totomun üstüne duş almayı bırak makyajımı doğru dürüst silip yüzümü bile yıkayamadım
aaa ben bunu hiç düşünmedim , olucam tabii ki. 24ünde gosterıcem doktora sonuçları. ilaç neyin yazar büyük ihtimalle. ya da ameliyat derse ne yaparm onu bilmiyorum tabi. ne yapayım sizce ?önce tedavi olmayacak mısın ? tanıyı koydular tedavi olmayacak mısın ? ne o zaman ne gerek vardı o eziyete
nasıl koruyacağını bildiriyorum
dün akşam yaptığını her akşam yaparsan korumuş olursunn
Bu hafta hepimizde bi rehavet var sanırım.
Böyle beni gaza getirerek doğru olanı yapıyorsun canım, çünkü ben daha fazla dikkat edeceğim.nasıl koruyacağını bildiriyorum
dün akşam yaptığını her akşam yaparsan korumuş olursunn
mars geri gidip uranüs ileri geliyormuş bunu duyan jupiter de neptünle beraber ele ele tutuşup halay çekmeye başlamış
satürn neptün ve pluto da tempo tutup zılgıt çekiyormuş
Ben de dün kalori patlaması yaşadım, için rahat olsun ilk yandaşını buldun.
Cipsler, pastalar götürdüm valla. Pilatese de yetişemedim. Öyle yapışıp kaldı kaloriler üstüme.
Böyle beni gaza getirerek doğru olanı yapıyorsun canım, çünkü ben daha fazla dikkat edeceğim.
Bu arada kızlar telefonda kullandığınız kalori sayma programları hangileri?
Bak bunu yaptımBen de dün kalori patlaması yaşadım, için rahat olsun ilk yandaşını buldun.
kuzum yazmış yaa pastalar cipsler götürmüş pilatese de gidememiş
Senin telefonda kullandığın kalori sayma programının adı neydi Susu?heee . Kafam bilememiş onu :S aşırı karışıksa demek
Ayyyy kuzum ben o zaman ağlamakla meşguldum, sonra da unutmuşum, özür dilerimŞUŞU AYDA VE ROSE SİZE KIZDIM DÜN AKŞAM SİZ NE BİÇİM YOLDAŞSINIZ SİZE NELER YAPTIĞIMI YAZDIM Bİ TEBRİK EDİN Bİ YÜRÜ BE KOÇUM VARİ GAZ VERİN YOKKKK NERDEEEEE HIHHH DİORUM SİZE
DİĞER KANKİDAŞLARIM SİZE YAZIORUM DÜN 15 DK YÜRÜYÜŞ YAPTIM DAHA YAPCAKTIMDA ELENTÜRÜKLER KESİLDİ
SONRACIMA 35 DK ELİPTIKIL YAPTIM
20 MEKİK 200 TWİSTER
KAÇ KALORİ YAKTIM ACEP
mars geri gidip uranüs ileri geliyormuş bunu duyan jupiter de neptünle beraber ele ele tutuşup halay çekmeye başlamış
satürn neptün ve pluto da tempo tutup zılgıt çekiyormuş
Senin telefonda kullandığın kalori sayma programının adı neydi Susu?
Fatsecret ı indirdim şimdi. Bana günlük 2000 kalori verdi. Kafayı yemiş bu program.Fatsecret hayatım . Ben 1 aydan fazla oldu belki girmiyorum ona. Dönmem lazım sanırım
ŞUŞU AYDA VE ROSE SİZE KIZDIM DÜN AKŞAM SİZ NE BİÇİM YOLDAŞSINIZ SİZE NELER YAPTIĞIMI YAZDIM Bİ TEBRİK EDİN Bİ YÜRÜ BE KOÇUM VARİ GAZ VERİN YOKKKK NERDEEEEE HIHHH DİORUM SİZE
DİĞER KANKİDAŞLARIM SİZE YAZIORUM DÜN 15 DK YÜRÜYÜŞ YAPTIM DAHA YAPCAKTIMDA ELENTÜRÜKLER KESİLDİ
SONRACIMA 35 DK ELİPTIKIL YAPTIM
20 MEKİK 200 TWİSTER
KAÇ KALORİ YAKTIM ACEP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?