Dün hic aklimda yokken farkinda olmadan kendime yeni ciciler aldim.magazanin birinde indirim wardi bende kendime tulum aldim, hic giymemistim ömrümde deneyim dedim kociss bayillldi, üstünede pierre cardin eşarp aldim(bu arada tulumum 38 beden) walla katologtan firlamis gibi oldumm, yakinlara dugun mugun yok ama bende artik kizimin yil sonu gosterisinde giyerim..
Ewett cnm tamamen soyunmak gerekiyobende hiç giyinmedim tulum hep merak etmişimdir nasıl tuvaletlerini yapıyorlar komple mi soyunuyorlar diye
Bu ofise taşındığımdan beri çok yiyorum.nasıllll ??????
HİÇ SEVMEM ZAHMETLİ KIYAFETLERİ HELEKİ TESETTÜR KIYAFETTE ABİYE GİYDİĞİMDE SU BİLE İÇMİYORUM WC YE GİDERİM DİEEwett cnm tamamen soyunmak gerekiyo
Hayrolsun inşallah canım.Kizlar bugun cok fena bi rüya hördüm, sizle paylasmak istiyorum.rahmetli kayinpederimi görmemize izin werilmiş güya, kefene sarili bi sekilde getirip mutfak masasina yatirmislar, sadece surati acik ama taninmiycak halde, gorumcen agliyo babasinin bas ucunda, bende ayak ucundayim, bi anda kefenin heryeri kan olmaya basliyo..cok etkilendimm uysndigimda hungur hunhur agliyodumm
Bu ofise taşındığımdan beri çok yiyorum.
Kizlar bugun cok fena bi rüya hördüm, sizle paylasmak istiyorum.rahmetli kayinpederimi görmemize izin werilmiş güya, kefene sarili bi sekilde getirip mutfak masasina yatirmislar, sadece surati acik ama taninmiycak halde, gorumcen agliyo babasinin bas ucunda, bende ayak ucundayim, bi anda kefenin heryeri kan olmaya basliyo..cok etkilendimm uysndigimda hungur hunhur agliyodumm
Eski düzen zor artık ama yeni ve bana uyan bi düzen oluşturmam lazım.iştah açan ofisbir bunu bahane etmemiştik
neyse canım üzülme zamanla ortama alışınca eski düzenine dönersin
Ewett cnm tamamen soyunmak gerekiyo
O kelimeyi cümle içinde kullanmisligim var bu topikte..kibarlik timsaliyim vesselam..GEİTA DERSEN DAHA KİBAR OLUR BEBEEM
Eski düzen zor artık ama yeni ve bana uyan bi düzen oluşturmam lazım.
wuhuuuuu topiğin sosyetesiO kelimeyi cümle içinde kullanmisligim var bu topikte..kibarlik timsaliyim vesselam..
Yaaaa bende istiyom tulum giymeeekk..95 kiloyla denedim olmadi,Simdi 88 im ama umudum yok, 75 de kimse beni tutamaz..kis ta olsa giyecem..Dün hic aklimda yokken farkinda olmadan kendime yeni ciciler aldim.magazanin birinde indirim wardi bende kendime tulum aldim, hic giymemistim ömrümde deneyim dedim kociss bayillldi, üstünede pierre cardin eşarp aldim(bu arada tulumum 38 beden) walla katologtan firlamis gibi oldumm, yakinlara dugun mugun yok ama bende artik kizimin yil sonu gosterisinde giyerim..
HAyir olsun canim..kan var ruya bozulmus zaten..Kizlar bugun cok fena bi rüya hördüm, sizle paylasmak istiyorum.rahmetli kayinpederimi görmemize izin werilmiş güya, kefene sarili bi sekilde getirip mutfak masasina yatirmislar, sadece surati acik ama taninmiycak halde, gorumcen agliyo babasinin bas ucunda, bende ayak ucundayim, bi anda kefenin heryeri kan olmaya basliyo..cok etkilendimm uysndigimda hungur hunhur agliyodumm
geçen haftasonu ölen yakınımızın mevlüdü vardı. koyu yeşil bi tunik giydim. eşimin teyzesi de dahil işte büyüklerin ellerini öptük falan. eşimin teyzesi beni tanımamış eşime karın nerde diye soruyo oda elini öptüyo az önce dio. sonra döndü bana dediki kıızzz sen nasıl bu kadar zayıfladın boyunda uzamuş dedi.. valla o an boyum uzamıştır. zayıflamanın en güzel yanı. bende 60 olunca giyceklerimin listesini hazırlıomYaaaa bende istiyom tulum giymeeekk..95 kiloyla denedim olmadi,Simdi 88 im ama umudum yok, 75 de kimse beni tutamaz..kis ta olsa giyecem..
Tulum kadar rahatsız başka bi kıyafet giymedim ben, hiç sevmiyorum.
Valla ben şu an istediğim her şeyi giyebiliyorumhiç liste falan yapmıyorum.
Mini etek, dar pantolon, yüksek bel pantolon, göğüs dekolte, sırt dekolte, bacak dekolte, yırtık pantolon, şort vs vs. fiziğim hepsine uygun.
Ne hava yapiyon..hayir yane ne hava yapiyon..bizimde senden eksimgimizbyok, fazlamiz var cok şükür..Allahim yareppim yaaa..( burada kahkaha atan surat olacakTulum kadar rahatsız başka bi kıyafet giymedim ben, hiç sevmiyorum.
Valla ben şu an istediğim her şeyi giyebiliyorumhiç liste falan yapmıyorum.
Mini etek, dar pantolon, yüksek bel pantolon, göğüs dekolte, sırt dekolte, bacak dekolte, yırtık pantolon, şort vs vs. fiziğim hepsine uygun.
Superrr insan zayifladigi disardan anlasilinca gercekten cok mutlu oluyooo..bizde gecen markete girdik, marketteki bi teyze beni lise ögrencisi sandi, kizimida kardesim zannetti, az kalsim hawalancaktimmmmgeçen haftasonu ölen yakınımızın mevlüdü vardı. koyu yeşil bi tunik giydim. eşimin teyzesi de dahil işte büyüklerin ellerini öptük falan. eşimin teyzesi beni tanımamış eşime karın nerde diye soruyo oda elini öptüyo az önce dio. sonra döndü bana dediki kıızzz sen nasıl bu kadar zayıfladın boyunda uzamuş dedi.. valla o an boyum uzamıştır. zayıflamanın en güzel yanı. bende 60 olunca giyceklerimin listesini hazırlıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?