Kalori Arkadaşım

bende hiç giyinmedim tulum hep merak etmişimdir nasıl tuvaletlerini yapıyorlar komple mi soyunuyorlar diye

Kizlar bugun cok fena bi rüya hördüm, sizle paylasmak istiyorum.rahmetli kayinpederimi görmemize izin werilmiş güya, kefene sarili bi sekilde getirip mutfak masasina yatirmislar, sadece surati acik ama taninmiycak halde, gorumcen agliyo babasinin bas ucunda, bende ayak ucundayim, bi anda kefenin heryeri kan olmaya basliyo..cok etkilendimmuysndigimda hungur hunhur agliyodumm

Hayrolsun inşallah canım.
Belki dua okutulmasını ya da yemek falan verilmesini bekliyordur.

kan rüyayı bozar derler

bir dua okuyun görümcenle beraber hayır istiyordur

Ewett cnm tamamen soyunmak gerekiyo

iyiki denememişim bana göre değilmiş wc ye girdiğimde hiç bir yere dokunmamak için bayağı uğraşırım birde elbiseyle cebellenicem ve bunu yarım saat 45 dakka da bir yapacağım eziyetten başka bir şey olmaz

Yaaaa bende istiyom tulum giymeeekk..95 kiloyla denedim olmadi,Simdi 88 im ama umudum yok, 75 de kimse beni tutamaz..kis ta olsa giyecem..

HAyir olsun canim..kan var ruya bozulmus zaten..

Yaaaa bende istiyom tulum giymeeekk..95 kiloyla denedim olmadi,Simdi 88 im ama umudum yok, 75 de kimse beni tutamaz..kis ta olsa giyecem..
geçen haftasonu ölen yakınımızın mevlüdü vardı. koyu yeşil bi tunik giydim. eşimin teyzesi de dahil işte büyüklerin ellerini öptük falan. eşimin teyzesi beni tanımamış eşime karın nerde diye soruyo oda elini öptüyo az önce dio. sonra döndü bana dediki kıızzz sen nasıl bu kadar zayıfladın boyunda uzamuş dedi.. valla o an boyum uzamıştır. zayıflamanın en güzel yanı. bende 60 olunca giyceklerimin listesini hazırlıom

Tulum kadar rahatsız başka bi kıyafet giymedim ben, hiç sevmiyorum.

Valla ben şu an istediğim her şeyi giyebiliyorum hiç liste falan yapmıyorum.
Mini etek, dar pantolon, yüksek bel pantolon, göğüs dekolte, sırt dekolte, bacak dekolte, yırtık pantolon, şort vs vs. fiziğim hepsine uygun.

bunu buraya yazmayaydın iyiydi birazdan taşlayacaklar seni

Ne hava yapiyon..hayir yane ne hava yapiyon..bizimde senden eksimgimizbyok, fazlamiz var cok şükür..Allahim yareppim yaaa..( burada kahkaha atan surat olacak..)

Superrr insan zayifladigi disardan anlasilinca gercekten cok mutlu oluyooo..bizde gecen markete girdik, marketteki bi teyze beni lise ögrencisi sandi, kizimida kardesim zannetti, az kalsim hawalancaktimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…