Senin ağzını yiyerim yiyerim
kızlar ben kaçar..evde yemekte yok..tüpte bitmiş..pufff...tost yicem mecburen yine....kader kısmet işi bu işler..
kızlarrr akşama çaya misafirim var ilk defa bize geliyorlar ve yeni evli yaşıtımız bir çift ne hazırlasam onlar gelmeden 20-30 dk gibi bir vaktim olacak
pastaneden bişiler alayım diyorum ama ne alacağım konusunda da kararsızımm
acaba tatlı tuzlu karışık kurabiye alsam evde de cips , kuru üzüm , kuru incir çıkarsam sağlıklı sağlıksız karma karışık bir şeyler yapsam nasıl olur ki
ayni bu çoğu insanda var bendede ve tüm anne baba abi ailemde var canım bende daha once kolonosopiye girmişdim doktor psikolojik demişti sonuc olarak yaptıracagın ilaç işe yararsa bende isterim vallahı care olur ınss canım bebıs ne zaman geliyor
yani öhhhböğğ çayı zor yudumladım
Kız bu şimdi mi sorulur Allah sseni :)
Tamamen şahsi bence. ben mesela misafire çok önem veririm, evime ilk kez gelen birine asla hazır bişey çıkarmam.
amaaan boşver diyenler de vardır tabi
amaaaan boşveeer.. sen hazır bişey almazsan, ben hazır bişey almazsam kime satcaklar ..yazık değilmi..sonuçta sektöre can vermek lazım..prensip olarak tabi..Kız bu şimdi mi sorulur Allah sseni :)
Tamamen şahsi bence. ben mesela misafire çok önem veririm, evime ilk kez gelen birine asla hazır bişey çıkarmam.
amaaan boşver diyenler de vardır tabi
eminim mecburiyettendir hatta mecburiyetten yanına gazozda açarsın sen
bencede kız, zaten aynı gün içinde belli olmuş gelecekleri. çok güzel pastane ürünleri varamaaaan boşveeer.. sen hazır bişey almazsan, ben hazır bişey almazsam kime satcaklar ..yazık değilmi..sonuçta sektöre can vermek lazım..prensip olarak tabi..
kızlar ben yine gömülüyom işlere..bakarım arada..
bu arada sinoki hala yok,nası dayanıyo acaba girmeden..yoksam nik değiştirip aramızda dolaşıyomu
gelecekleri bugün belli oldu önceden belli olsaydı dünden hazırlığımı yapardım ama son dakika gelişti bende hazır bir şey çıkarmak istemiyorum ama zamanımda o yüzden sizlerden fikir istedimm
amaaaan boşveeer.. sen hazır bişey almazsan, ben hazır bişey almazsam kime satcaklar ..yazık değilmi..sonuçta sektöre can vermek lazım..prensip olarak tabi..
kız işe yarıo mu, tadı nasıl ki
bende guya yiyip sporla yakmaya çalışıom ama tartı yemezlerrrr diye bağırıyo sabahları
GEİTA DERSEN DAHA KİBAR OLUR BEBEEMbu arada kızlar tam 1,2 kilo almış olarak aranızdayımÖdem ve kaka oldugunu düşünüyorum. bakın B.ok demedim kibarca kaka yazdım, seviyemi koruyorum
hepimzin maşallahı var yemişiz de yemişiz ağzını kıriiim yaaa.dövmek istiyorum kendimi. Aldığımı verebilsem yani sabit kalabilsem yetcek bu hafta
EVET KIZLAR BENDE KULLANDIM KARBONAT ÖMRÜMDE AĞRIMAYAN MİDEM AĞRITTI UYKUMDAN UYANDIRDI RESMEN SANCIDANkarbonat bana sağlıklı gelmiyor vücudun pH seviyesini alt üst eder sadece mideye zarar vermez
amaaaan boşveeer.. sen hazır bişey almazsan, ben hazır bişey almazsam kime satcaklar ..yazık değilmi..sonuçta sektöre can vermek lazım..prensip olarak tabi..
Kızlar bir şiştim sormayın gitsin.
51 hayal oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?