Kalori Arkadaşım

Kız bu şimdi mi sorulur Allah sseni :)
Tamamen şahsi bence. ben mesela misafire çok önem veririm, evime ilk kez gelen birine asla hazır bişey çıkarmam.
amaaan boşver diyenler de vardır tabi

pis pis gülmeee pis pis gülmeee. Bu hafta böle olsun napaılım yani

Bebiş belli değil bakalım biz bu haftasonu cağırcaz canı ısterse gelir:)))

Hiiiiç miden falan bulanmasın. çaresizlikten insan naapçğını şaşıyor

Tamamen şahsi bence. ben mesela misafire çok önem veririm, evime ilk kez gelen birine asla hazır bişey çıkarmam.

gelecekleri bugün belli oldu önceden belli olsaydı dünden hazırlığımı yapardım ama son dakika gelişti bende hazır bir şey çıkarmak istemiyorum ama zamanımda o yüzden sizlerden fikir istedimm

amaaaan boşveeer.. sen hazır bişey almazsan, ben hazır bişey almazsam kime satcaklar ..yazık değilmi..sonuçta sektöre can vermek lazım..prensip olarak tabi..

kızlar ben yine gömülüyom işlere..bakarım arada..

bu arada sinoki hala yok,nası dayanıyo acaba girmeden..yoksam nik değiştirip aramızda dolaşıyomu

amaaaan boşveeer.. sen hazır bişey almazsan, ben hazır bişey almazsam kime satcaklar ..yazık değilmi..sonuçta sektöre can vermek lazım..prensip olarak tabi..
bencede kız, zaten aynı gün içinde belli olmuş gelecekleri. çok güzel pastane ürünleri var canım çekti bea

kızlar ben yine gömülüyom işlere..bakarım arada..

bu arada sinoki hala yok,nası dayanıyo acaba girmeden..yoksam nik değiştirip aramızda dolaşıyomu

kızzzz hiç böle düşünmediydim

gelecekleri bugün belli oldu önceden belli olsaydı dünden hazırlığımı yapardım ama son dakika gelişti bende hazır bir şey çıkarmak istemiyorum ama zamanımda o yüzden sizlerden fikir istedimm

heee o zaman başkaa. Yufka al eve giderken . 4 yufkadan 8 kalın dilim çıkıyo . bi kapta yarım kilodan biraz fazla süt ve 1 su bardagı su, 1 yumurta, biraz tuz biraz yağ koy göz kararı. biraz genis bi tavayı yağla 2 yemek kasığı kadar koy. fırcayla her yerine sür . yufkanın yarısını böl koy zemine . kalan yarısını parçala koy öylece üzerine kepçeyle dök ıslt onları çok değil ama . sonra peynir ufala üzerine. tekrar parçala tekrar karışımı dök tekrar peynir ufala. en son yarım bi parçayı üzerine düz şekilde kapat . tavann dışına sarkanları da üzerine kapat Kısık ateşte pişir.Kenarları yapışıyo ilk başta korkma :)) kenarlarını sıyırdıktan sonra ters çevir arkalı önlü pişir . su böreği gibi oluyo miissss miissss. yarım saat ancak sürüyo yapması.

GEİTA DERSEN DAHA KİBAR OLUR BEBEEM

Kizlar selamlarrrrrr
sabah tartiya bi ciktim bide ne göreyim anammmmm 59lara yine inmisimmmmtabi ben naaaaaaptim hemeeeeeen kostum kendime kacaaaaaman bi tostvyapip kenfimi şımarttimmmmmnolcek benim bu halimbilmemm bi ileri iki geri
bu ara sinirlerim cok gerginnn yogunluktanmi bilmem pimi cekilmis bomba gibiyim, sabah kaynanama patlicektim uymadi bana, deli deliyi gorunce deli deyneginisaklarmis yaa, aynen o hesap oldu.
aksama misafirlikteyimm insallah aceleye gelirde pastaneden hazir biseyler alirlar walla cok makbule gecer bayilirim pastane işine

gamzencim elbisen watana millete topigimize hayirli ossunbacimm

yettim gari pirensiplerine bayiliyommmmm

Dün hic aklimda yokken farkinda olmadan kendime yeni ciciler aldim.magazanin birinde indirim wardi bende kendime tulum aldim, hic giymemistim ömrümde deneyim dedim kociss bayillldi, üstünede pierre cardin eşarp aldim(bu arada tulumum 38 beden) walla katologtan firlamis gibi oldumm, yakinlara dugun mugun yok ama bende artik kizimin yil sonu gosterisinde giyerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…