günaydın kızlar ne çok konuşmussunuz ya oku oku bitmedi
susu tekrar geçmiş olsun canım ameliyat işinide bir düşün derim başka bir çaresi daha iyi olur belki zor olur dıye dusunuyorum cunku ameliyatı
kızlar bırınız yemıssınız bırınız spor yapmıssınız o yuzden alıntı yapmadım maşallah dıyorum hepınıze 41 kere tutututu
dun ızınlıydım kaynanacagım dedıki hafta ıcı carsı bos oluyor hemen gıder gelırız dedı bende dun ızın aldım elbıse almaya gıttık vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun aldım sonunda ama çarşılar yıne cok kalabalıkdı 1 gun yıllık ıznım gıttı bosunaanacıgım geldi memleketten şekerler bende kavustum anama hepinizi opüyorum incecik olursunuz inşallah diyorum işlerimin başına geçiyorum
Günaydın karnı aç gözü tok yüce insanlar..aktif olarak geyiklere katılamasam da arada açıp geçmişi okuyorum..bende 2 gündür tüketim canavarı oldum..akşam yarım paket eti karam bitter çikolatayı hüplettim..sporda yapamıyom bu ara..adettte olamadım..ama sabah tartıda 88 i gördüm....kızlar bide bizim bi komşumuz var resmen çiroz olmuş..neettin didim, eczanelerde ingiliz karbonatı satılıyomuş..karbonatlı su içiyomuş... yapan varmı..benim şu kırmızılar gelsin bende yapcam..
bu arada bunu bilgisayardan yazıyom kaç gündür ugraşıyom telefonda yapamıyom..içimde kalmasın bi kaç surta yapayım şuraya..
Güüünnaayyyddııınnnnn göynümün yegane piremsesiiii.Günaydın aşkımlar.
canım gamzenimmm . çok teşşekür ederim. elhamdülillah kötü hastalık gibi bişey olmadıgını ogrendim ya , çocuk duğurmadan once ameliyat düşünmem zaten. annemlerin orda taner abi var eczacı. 30 yıldır çocuklugundan beri orda adam. basur için ilaç yapmış, grıpın kutularına koyuyomuş falan tam olarak bilmiyorum. babamın basurlu arkadaşları vardı 3 tane onlar aldı kullandı iyi olmuşlar şimdi. babam dedi ona söle diye. aradım doktor ılaçlarnıı bi yazsın bakim neymiş sonra konuşuruz yaparız dedi.
seviyesine kurban olduğumun..bu arada kızlar tam 1,2 kilo almış olarak aranızdayımÖdem ve kaka oldugunu düşünüyorum. bakın B.ok demedim kibarca kaka yazdım, seviyemi koruyorum
hepimzin maşallahı var yemişiz de yemişiz ağzını kıriiim yaaa.dövmek istiyorum kendimi. Aldığımı verebilsem yani sabit kalabilsem yetcek bu hafta
Deliingiliz karbonatı için sağlam mide lazım. bana göre değeeeel . ama işe yarıyo
susu senin sorun basurmu?. bende de var o problem..çok araştırdım ama ameliyat kesin çözüm değil..genellikle tekrarlıyormuş..bende arada coşunca "bodur mahmut " otu var onu içiyom rahatlatıyo..çok başa bela bişi bu ya..
Güüünnaayyyddııınnnnn göynümün yegane piremsesiiii.
(böle yapınca rose çok mutlu oluyo kızlar . Şaaapmayın siz)
ben en yakın ne varsa onu kaydediyorum bebeğim. Atla deve değil ya yaz gitsin :)şuşuuuu senin kullandığın kalori sayma programını denemeyi karar verdim bana 1600 kalori verdi
bugün öğle yemeğinde arabaşı çorbası varmış kayıtlı değil ben kaydedeyim dedim protein karbonhidrat yağ vs bir sürü ayrıntı istedi yapamadım sen bu durumlarda ne yapıyorsun aklımdan en yakın olan çorbayı kaydetmek geçiyor ama kararsızım
bazen sert oluyo..her zaman değil..çok büyük şikayetin yoksa ameliyatı önermem, bende araştırdım kesin çözüm değil..hatta bi komşumuzun tanıdığı ameliyat olmuş bundan, makatı dikerken daralmış..ve hep sıvı ağırlıklı beslenmek zorunda kalmış..böyle bir risk varsa ve kesin çözüm değilse alınmaz..bence en iyi çözüm bitkisel çözüm...tabi oda geçici oluyo..valla canım iç hemoroid yazıyo sonuçlarda. ama hakkını yiyemem öyle acı sızı bişey görmedim ben sadece kabızlık. daha doğrusu dışkının çıkışını engelliyo yani , zorladığım zaman içeri bastırırken yapabileyim diye elime bişey geliyo çünkü . o olduğunu düşünüyorum. Sert oluyo dimi bu şey ?
kızlar mayfitnispal(orjinalini yazmadım ceza yemem heral:).. kullanıyom ben..her şey var..ben en yakın ne varsa onu kaydediyorum bebeğim. Atla deve değil ya yaz gitsin :)
kızlarrr akşama çaya misafirim var ilk defa bize geliyorlar ve yeni evli yaşıtımız bir çift ne hazırlasam onlar gelmeden 20-30 dk gibi bir vaktim olacak
pastaneden bişiler alayım diyorum ama ne alacağım konusunda da kararsızımm
acaba tatlı tuzlu karışık kurabiye alsam evde de cips , kuru üzüm , kuru incir çıkarsam sağlıklı sağlıksız karma karışık bir şeyler yapsam nasıl olur ki
çıtır çerezciğim bol bol çıtır çerez yiyerek iştahını kapatabilirsin :)
günaydınn beybisi
Deliingiliz karbonatı için sağlam mide lazım. bana göre değeeeel . ama işe yarıyo
bu arada kızlar tam 1,2 kilo almış olarak aranızdayımÖdem ve kaka oldugunu düşünüyorum. bakın B.ok demedim kibarca kaka yazdım, seviyemi koruyorum
hepimzin maşallahı var yemişiz de yemişiz ağzını kıriiim yaaa.dövmek istiyorum kendimi. Aldığımı verebilsem yani sabit kalabilsem yetcek bu hafta
bende guya yiyip sporla yakmaya çalışıom ama tartı yemezlerrrr diye bağırıyo sabahları
Günaydın karnı aç gözü tok yüce insanlar..aktif olarak geyiklere katılamasam da arada açıp geçmişi okuyorum..bende 2 gündür tüketim canavarı oldum..akşam yarım paket eti karam bitter çikolatayı hüplettim..sporda yapamıyom bu ara..adettte olamadım..ama sabah tartıda 88 i gördüm....kızlar bide bizim bi komşumuz var resmen çiroz olmuş..neettin didim, eczanelerde ingiliz karbonatı satılıyomuş..karbonatlı su içiyomuş... yapan varmı..benim şu kırmızılar gelsin bende yapcam..
bu arada bunu bilgisayardan yazıyom kaç gündür ugraşıyom telefonda yapamıyom..içimde kalmasın bi kaç surta yapayım şuraya..
canım gamzenimmm . çok teşşekür ederim. elhamdülillah kötü hastalık gibi bişey olmadıgını ogrendim ya , çocuk duğurmadan once ameliyat düşünmem zaten. annemlerin orda taner abi var eczacı. 30 yıldır çocuklugundan beri orda adam. basur için ilaç yapmış, grıpın kutularına koyuyomuş falan tam olarak bilmiyorum. babamın basurlu arkadaşları vardı 3 tane onlar aldı kullandı iyi olmuşlar şimdi. babam dedi ona söle diye. aradım doktor ılaçlarnıı bi yazsın bakim neymiş sonra konuşuruz yaparız dedi.
bu arada kızlar tam 1,2 kilo almış olarak aranızdayımÖdem ve kaka oldugunu düşünüyorum. bakın B.ok demedim kibarca kaka yazdım, seviyemi koruyorum
valla canım iç hemoroid yazıyo sonuçlarda. ama hakkını yiyemem öyle acı sızı bişey görmedim ben sadece kabızlık. daha doğrusu dışkının çıkışını engelliyo yani , zorladığım zaman içeri bastırırken yapabileyim diye elime bişey geliyo çünkü . o olduğunu düşünüyorum. Sert oluyo dimi bu şey ?
20 30 dk hazır birşeyler olur canım ancak belki milfoy borek yapabılırsın ama hemen yetısır o meze tarzı birşeyde alablirsinkızlarrr akşama çaya misafirim var ilk defa bize geliyorlar ve yeni evli yaşıtımız bir çift ne hazırlasam onlar gelmeden 20-30 dk gibi bir vaktim olacak
pastaneden bişiler alayım diyorum ama ne alacağım konusunda da kararsızımm
acaba tatlı tuzlu karışık kurabiye alsam evde de cips , kuru üzüm , kuru incir çıkarsam sağlıklı sağlıksız karma karışık bir şeyler yapsam nasıl olur ki
Senin ağzını yiyerim yiyerimGüüünnaayyyddııınnnnn göynümün yegane piremsesiiii.
(böle yapınca rose çok mutlu oluyo kızlar . Şaaapmayın siz)
mikemmmeeel olur..sonuçta tercih imkanı sunmuş olursun..senin canının istemesiyle alakası yok dimi..tamamen misafirperverlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?