Kalori Arkadaşım

canım gamzenimmm . çok teşşekür ederim. elhamdülillah kötü hastalık gibi bişey olmadıgını ogrendim ya , çocuk duğurmadan once ameliyat düşünmem zaten. annemlerin orda taner abi var eczacı. 30 yıldır çocuklugundan beri orda adam. basur için ilaç yapmış, grıpın kutularına koyuyomuş falan tam olarak bilmiyorum. babamın basurlu arkadaşları vardı 3 tane onlar aldı kullandı iyi olmuşlar şimdi. babam dedi ona söle diye. aradım doktor ılaçlarnıı bi yazsın bakim neymiş sonra konuşuruz yaparız dedi.

Deli ingiliz karbonatı için sağlam mide lazım. bana göre değeeeel . ama işe yarıyo

bu arada kızlar tam 1,2 kilo almış olarak aranızdayım Ödem ve kaka oldugunu düşünüyorum. bakın B.ok demedim kibarca kaka yazdım, seviyemi koruyorum
hepimzin maşallahı var yemişiz de yemişiz ağzını kıriiim yaaa. dövmek istiyorum kendimi. Aldığımı verebilsem yani sabit kalabilsem yetcek bu hafta

susu senin sorun basurmu?. bende de var o problem..çok araştırdım ama ameliyat kesin çözüm değil..genellikle tekrarlıyormuş..bende arada coşunca "bodur mahmut " otu var onu içiyom rahatlatıyo..çok başa bela bişi bu ya..

seviyesine kurban olduğumun..

valla canım iç hemoroid yazıyo sonuçlarda. ama hakkını yiyemem öyle acı sızı bişey görmedim ben sadece kabızlık. daha doğrusu dışkının çıkışını engelliyo yani , zorladığım zaman içeri bastırırken yapabileyim diye elime bişey geliyo çünkü . o olduğunu düşünüyorum. Sert oluyo dimi bu şey ?

Güüünnaayyyddııınnnnn göynümün yegane piremsesiiii.

(böle yapınca rose çok mutlu oluyo kızlar . Şaaapmayın siz )

şuşuuuu senin kullandığın kalori sayma programını denemeyi karar verdim bana 1600 kalori verdi

bugün öğle yemeğinde arabaşı çorbası varmış kayıtlı değil ben kaydedeyim dedim protein karbonhidrat yağ vs bir sürü ayrıntı istedi yapamadım sen bu durumlarda ne yapıyorsun aklımdan en yakın olan çorbayı kaydetmek geçiyor ama kararsızım

ben en yakın ne varsa onu kaydediyorum bebeğim. Atla deve değil ya yaz gitsin :)

kızlarrr akşama çaya misafirim var ilk defa bize geliyorlar ve yeni evli yaşıtımız bir çift ne hazırlasam onlar gelmeden 20-30 dk gibi bir vaktim olacak
pastaneden bişiler alayım diyorum ama ne alacağım konusunda da kararsızımm

acaba tatlı tuzlu karışık kurabiye alsam evde de cips , kuru üzüm , kuru incir çıkarsam sağlıklı sağlıksız karma karışık bir şeyler yapsam nasıl olur ki

bazen sert oluyo..her zaman değil..çok büyük şikayetin yoksa ameliyatı önermem, bende araştırdım kesin çözüm değil..hatta bi komşumuzun tanıdığı ameliyat olmuş bundan, makatı dikerken daralmış..ve hep sıvı ağırlıklı beslenmek zorunda kalmış..böyle bir risk varsa ve kesin çözüm değilse alınmaz..bence en iyi çözüm bitkisel çözüm...tabi oda geçici oluyo..

mikemmmeeel olur..sonuçta tercih imkanı sunmuş olursun..senin canının istemesiyle alakası yok dimi..tamamen misafirperverlik..

çıtır çerezciğim bol bol çıtır çerez yiyerek iştahını kapatabilirsin :)

günaydınn beybisi

Deli ingiliz karbonatı için sağlam mide lazım. bana göre değeeeel . ama işe yarıyo

kız işe yarıo mu, tadı nasıl ki

bende guya yiyip sporla yakmaya çalışıom ama tartı yemezlerrrr diye bağırıyo sabahları

CANIM ben içtim düzenli olarak 2 haftayı geçgin bir süre kullandım ama no fayda hiçbir işe yaramadı kabızlıgımada cozum olmadı zaten tadı çoookkkk kötüydü ama sen bilirsin

ayni bu çoğu insanda var bendede ve tüm anne baba abi ailemde var canım bende daha once kolonosopiye girmişdim doktor psikolojik demişti sonuc olarak yaptıracagın ilaç işe yararsa bende isterim vallahı care olur ınss canım bebıs ne zaman geliyor

yani öhhhböğğ çayı zor yudumladım

20 30 dk hazır birşeyler olur canım ancak belki milfoy borek yapabılırsın ama hemen yetısır o meze tarzı birşeyde alablirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…