- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Eseflen, kiskancliklen, sana burdan kocaman bi hııhhhhhh gönderiyommmmmmTulum kadar rahatsız başka bi kıyafet giymedim ben, hiç sevmiyorum.
Valla ben şu an istediğim her şeyi giyebiliyorumhiç liste falan yapmıyorum.
Mini etek, dar pantolon, yüksek bel pantolon, göğüs dekolte, sırt dekolte, bacak dekolte, yırtık pantolon, şort vs vs. fiziğim hepsine uygun.
massallah 41 kere..benimde doktorum fark etti zayifadigimi..obduyguyu tarif edemem..Superrr insan zayifladigi disardan anlasilinca gercekten cok mutlu oluyooo..bizde gecen markete girdik, marketteki bi teyze beni lise ögrencisi sandi, kizimida kardesim zannetti, az kalsim hawalancaktimmmm
Kizlar bugun cok fena bi rüya hördüm, sizle paylasmak istiyorum.rahmetli kayinpederimi görmemize izin werilmiş güya, kefene sarili bi sekilde getirip mutfak masasina yatirmislar, sadece surati acik ama taninmiycak halde, gorumcen agliyo babasinin bas ucunda, bende ayak ucundayim, bi anda kefenin heryeri kan olmaya basliyo..cok etkilendimm uysndigimda hungur hunhur agliyodumm
Kizlar selamlarrrrrr
sabah tartiya bi ciktim bide ne göreyim anammmmm 59lara yine inmisimmmmtabi ben naaaaaaptim hemeeeeeen kostum kendime kacaaaaaman bi tostvyapip kenfimi şımarttimmmmm nolcek benim bu halimbilmemm bi ileri iki geri
bu ara sinirlerim cok gerginnn yogunluktanmi bilmem pimi cekilmis bomba gibiyim, sabah kaynanama patlicektim uymadi bana, deli deliyi gorunce deli deyneginisaklarmis yaa, aynen o hesap oldu.
aksama misafirlikteyimm insallah aceleye gelirde pastaneden hazir biseyler alirlar walla cok makbule gecer bayilirim pastane işine
gamzencim elbisen watana millete topigimize hayirli ossunbacimm
yettim gari pirensiplerine bayiliyommmmm
massallah 41 kere..benimde doktorum fark etti zayifadigimi..obduyguyu tarif edemem..
Yarin kizin okuluna cikolata fakan alcam goturcem çocuk sewindirmek icinnn, senesi yaklasiyo ewde kuran okutcaz, bide her gece yatmadan okuyoruz hepberaber, kizimida alistirdim, aklina deden her geldiginde fatiha oku gonder cok mutlu olur dedim, oda oyle yapiyooALLAH hayırlara getirsin canım dua istiyordur belki canımya
sağol canım çok tşk ederimm
Ödem oluyor diyeceğim ama 59 u gördüm diyorsun.Kizlar yaa bi konuda fikrinizi alcamm, ben normalde cok tuwalete giderim ama bi haftadir gunde sadece 2 3 kere gidiyorumm hemen hemen 2 litreye yakin siwi tuketiyorumm.benim bu ictiklerim nerede depolaniyo acepp
Ne hava yapiyon..hayir yane ne hava yapiyon..bizimde senden eksimgimizbyok, fazlamiz var cok şükür..Allahim yareppim yaaa..( burada kahkaha atan surat olacak..)
Eseflen, kiskancliklen, sana burdan kocaman bi hııhhhhhh gönderiyommmmmm
Superrr insan zayifladigi disardan anlasilinca gercekten cok mutlu oluyooo..bizde gecen markete girdik, marketteki bi teyze beni lise ögrencisi sandi, kizimida kardesim zannetti, az kalsim hawalancaktimmmm
Kizlar yaa bi konuda fikrinizi alcamm, ben normalde cok tuwalete giderim ama bi haftadir gunde sadece 2 3 kere gidiyorumm hemen hemen 2 litreye yakin siwi tuketiyorumm.benim bu ictiklerim nerede depolaniyo acepp
Bi kere şu çikolatalı keki kesinlikle yapmalısın.kızlarr bu akşam gelecek olan misafirlerim yarın geleceklerini bildirmiş bu akşamdan ne hazırlasam acep akşam yemeğinden sonra çaya geldiklerini tekrar hatırlatayım
Bi kere şu çikolatalı keki kesinlikle yapmalısın.
Yanına şöylee enfesss bir börek.
Ya sen yap alla alla, ağır olursa yemezler. Ama sen yapmış ol.börek mi hmmmama akşam yemeğinden sora gelecekler fazla hamur işi ağır olmaz mı??
Ya sen yap alla alla, ağır olursa yemezler. Ama sen yapmış ol.
Hayiiiirrr teyzenin gozlerine laf ettirmemmmmRose işte bunlardan bahsetmiştim
teyzenin gözleri rahatsız olmasın
havalar ısındı vücudun daha çok sıvıya ihtiyaç duyuyordur
Boşver patatesliyi, peynirli ya da kıymalı yapbörek börek börek neli yapsam acaba peynirli mi? patatesli mi? ayy patatesli yapayım benim ki bayılır patatesli böreğe birde arıza çıkaracak anca misafir geldiğinde yapıyorsun falan diye
Boşver patatesliyi, peynirli ya da kıymalı yap
Bide pastaneden tatlı tuzlu kurabiye alırsın.
Kuruyemiş çıkarırsın, incir kayısı badem ceviz fındık... Hem yarın cuma akşamıenerji olur.
Çünkü ben patatesli sevmiyorumaaa niye patateslinin nesi var ki ?????
Çünkü ben patatesli sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?