Kalori Arkadaşım

Eseflen, kiskancliklen, sana burdan kocaman bi hııhhhhhh gönderiyommmmmm

Superrr insan zayifladigi disardan anlasilinca gercekten cok mutlu oluyooo..bizde gecen markete girdik, marketteki bi teyze beni lise ögrencisi sandi, kizimida kardesim zannetti, az kalsim hawalancaktimmmm
massallah 41 kere..benimde doktorum fark etti zayifadigimi..obduyguyu tarif edemem..

ALLAH hayırlara getirsin canım dua istiyordur belki canımya

sağol canım çok tşk ederimm

ALLAH hayırlara getirsin canım dua istiyordur belki canımya

sağol canım çok tşk ederimm
Yarin kizin okuluna cikolata fakan alcam goturcem çocuk sewindirmek icinnn, senesi yaklasiyo ewde kuran okutcaz, bide her gece yatmadan okuyoruz hepberaber, kizimida alistirdim, aklina deden her geldiginde fatiha oku gonder cok mutlu olur dedim, oda oyle yapiyoo

Kizlar yaa bi konuda fikrinizi alcamm, ben normalde cok tuwalete giderim ama bi haftadir gunde sadece 2 3 kere gidiyorumm hemen hemen 2 litreye yakin siwi tuketiyorumm.benim bu ictiklerim nerede depolaniyo acepp

Ne hava yapiyon..hayir yane ne hava yapiyon..bizimde senden eksimgimizbyok, fazlamiz var cok şükür..Allahim yareppim yaaa..( burada kahkaha atan surat olacak..)

Eseflen, kiskancliklen, sana burdan kocaman bi hııhhhhhh gönderiyommmmmm

Rose işte bunlardan bahsetmiştim

Superrr insan zayifladigi disardan anlasilinca gercekten cok mutlu oluyooo..bizde gecen markete girdik, marketteki bi teyze beni lise ögrencisi sandi, kizimida kardesim zannetti, az kalsim hawalancaktimmmm

teyzenin gözleri rahatsız olmasın

Kizlar yaa bi konuda fikrinizi alcamm, ben normalde cok tuwalete giderim ama bi haftadir gunde sadece 2 3 kere gidiyorumm hemen hemen 2 litreye yakin siwi tuketiyorumm.benim bu ictiklerim nerede depolaniyo acepp

havalar ısındı vücudun daha çok sıvıya ihtiyaç duyuyordur

kızlarr bu akşam gelecek olan misafirlerim yarın geleceklerini bildirmiş bu akşamdan ne hazırlasam acep akşam yemeğinden sonra çaya geldiklerini tekrar hatırlatayım

Ya sen yap alla alla, ağır olursa yemezler. Ama sen yapmış ol.

börek börek börek neli yapsam acaba peynirli mi? patatesli mi? ayy patatesli yapayım benim ki bayılır patatesli böreğe birde arıza çıkaracak anca misafir geldiğinde yapıyorsun falan diye

börek börek börek neli yapsam acaba peynirli mi? patatesli mi? ayy patatesli yapayım benim ki bayılır patatesli böreğe birde arıza çıkaracak anca misafir geldiğinde yapıyorsun falan diye
Boşver patatesliyi, peynirli ya da kıymalı yap
Bide pastaneden tatlı tuzlu kurabiye alırsın.
Kuruyemiş çıkarırsın, incir kayısı badem ceviz fındık... Hem yarın cuma akşamı enerji olur.

açılın @SusuDiyettee geliyor hemde teeee kaçıncı sayfadan kızzz mesayi dolmadan gelde sende biraz tiyo ver Rose patatesli börek olmaz dedi senceeee??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…