Kalori Arkadaşım

bir gün seni misafir edersem sana peynirli yaparım ama benim patatesli böreğim meşhurdur özelliği nedir dersen içine bir sürü baharat atıyorum
Sana bir gün gerçekten misafir olmak istiyorum, tanışmak istiyorum yani, bi kanım kaynıyor kız sana
Sen bana bildiğin her şeyi yap senin için 2 kilo almaya razıyım.

açılın @SusuDiyettee geliyor hemde teeee kaçıncı sayfadan kızzz mesayi dolmadan gelde sende biraz tiyo ver Rose patatesli börek olmaz dedi senceeee??????
ya ben börek tarifi yazmıştm saana nerde oo ?

bi de kesinliklee çaylı kek . içine kuş üzümü ve ceviz karıştır ve kepekli undan yap ki 3 tane yiyebilesin

Sana bir gün gerçekten misafir olmak istiyorum, tanışmak istiyorum yani, bi kanım kaynıyor kız sana
Sen bana bildiğin her şeyi yap senin için 2 kilo almaya razıyım.

Allah Allahhhhh çok mutlu ettin kız beni olur kuzum her zaman beklerim
inş bir gün İstanbul da görüşme fırsatımız olur oturur bölgesel sorunlarımızdan bahsederiz

ya ben börek tarifi yazmıştm saana nerde oo ?

bi de kesinliklee çaylı kek . içine kuş üzümü ve ceviz karıştır ve kepekli undan yap ki 3 tane yiyebilesin

kek çok riskli ilk defa deneyeceğim için misafire yapmaya çekinirim kıvamı , kabarması, lezzeti vs önemli önce eşimin üzerinde denemeliyim

didem !

Bak didem diyorum farkındaysan. Git burdan

burda baaakkk 34bta26

kek çok riskli ilk defa deneyeceğim için misafire yapmaya çekinirim kıvamı , kabarması, lezzeti vs önemli önce eşimin üzerinde denemeliyim

valla kabım kabım kabarıyo hiç merak etme. ama beceremem diyosan sonra şüşü senin yüzünden rezil oldum falanlarla geliceksen yarın buraya hiiiiç girme o topa

canım geçen gün bir site önermişdikya orda elif atalar var yazar cok güzel terifleri var ıslak kek piyano kek herseyı tutuyor cnm incele istersen

Imdaaaaaaatttttttt!!!
dıslandığımı hissediyorummmmm
yok efendim biri birinin ewine gitcekmis 2 kilo alcakmisdaaaaa

yok efendim once öbürüne gitcekmisdeeeeee

yok efendim bölgesel fazlaliklarini anlatcakmisda,

Bide beni liseli zanneden teyzenin göxleri bozukmuss
(Bu ne alakaysa bilemedim)

noluyo len burda, icimdeki aslan ortaya ciktiiii

sinoki nirdesin gizzz ben yawas yawas sen oluyom burda galibaaaaa

Birlikte yapalım derim ben de
Bak en az 700 gram vadediyorum.
Geçen gün soran sen değildin dimi lolaydı?
Ben değildim..700 gr haftadaki..öyleyse ben veriyom o kadar..acaba kandime bile caktirmadan dukan mi yapiyom..yoksa ben dukanlarin efendisimiyim..
Saka bi yana ben ole kuralli diyet yapamiyom..kalori saymaknpratik geliyo..bide protein e abaniyom isimi goruyo..basladigimdan beri 7 kg verdim ccok fena mutluyum..(burada göbek atan surat olacak:)

Kızlar bir şiştim sormayın gitsin.
51 hayal oldu.

benim içinde 52 hayal oldu, koruyamıyorum yaaa

börek mi hmmm ama akşam yemeğinden sora gelecekler fazla hamur işi ağır olmaz mı??

olmaz olmaz

börek börek börek neli yapsam acaba peynirli mi? patatesli mi? ayy patatesli yapayım benim ki bayılır patatesli böreğe birde arıza çıkaracak anca misafir geldiğinde yapıyorsun falan diye

patatesli böreeeeekkkkkk bayılırım bende mi yapsam şöyle patatesli gül böreği

Boşver patatesliyi, peynirli ya da kıymalı yap
Bide pastaneden tatlı tuzlu kurabiye alırsın.
Kuruyemiş çıkarırsın, incir kayısı badem ceviz fındık... Hem yarın cuma akşamı enerji olur.

kızzzz aklın fikrin nerde bakim senin

açılın @SusuDiyettee geliyor hemde teeee kaçıncı sayfadan kızzz mesayi dolmadan gelde sende biraz tiyo ver Rose patatesli börek olmaz dedi senceeee??????

olur ya çok güzel olur, süper olur

buarada günaydın kızlarrrr, kimsecikler düşmemiş henüz buraya.
hazır ayda yokken bişey dicem ben+ dayım ama öyle çok artı değil. spor yaptıkça artıyor ya, kaçamak da yapmıyorum. motivasyon düştü. hafta sonu da hamurişi falan yapıcam misafirim var böyle giderse koyvercem ucunu diye korkuom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…