- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Patatesli midye börek yap, cok koly gösterisli we çitir citirbörek börek börek neli yapsam acaba peynirli mi? patatesli mi? ayy patatesli yapayım benim ki bayılır patatesli böreğe birde arıza çıkaracak anca misafir geldiğinde yapıyorsun falan diye
Sana bir gün gerçekten misafir olmak istiyorum, tanışmak istiyorum yani, bi kanım kaynıyor kız sanabir gün seni misafir edersem sana peynirli yaparım ama benim patatesli böreğim meşhurdur özelliği nedir dersen içine bir sürü baharat atıyorum
ya ben börek tarifi yazmıştm saana nerde oo ?açılın @SusuDiyettee geliyor hemde teeee kaçıncı sayfadan kızzz mesayi dolmadan gelde sende biraz tiyo ver Rose patatesli börek olmaz dedi senceeee??????
Sana bir gün gerçekten misafir olmak istiyorum, tanışmak istiyorum yani, bi kanım kaynıyor kız sana
Sen bana bildiğin her şeyi yapsenin için 2 kilo almaya razıyım.
ya ben börek tarifi yazmıştm saana nerde oo ?
bi de kesinliklee çaylı kek . içine kuş üzümü ve ceviz karıştır ve kepekli undan yap ki 3 tane yiyebilesin
ya ben börek tarifi yazmıştm saana nerde oo ?
bi de kesinliklee çaylı kek . içine kuş üzümü ve ceviz karıştır ve kepekli undan yap ki 3 tane yiyebilesin
Tulum kadar rahatsız başka bi kıyafet giymedim ben, hiç sevmiyorum.
Valla ben şu an istediğim her şeyi giyebiliyorumhiç liste falan yapmıyorum.
Mini etek, dar pantolon, yüksek bel pantolon, göğüs dekolte, sırt dekolte, bacak dekolte, yırtık pantolon, şort vs vs. fiziğim hepsine uygun.
heee o zaman başkaa. Yufka al eve giderken . 4 yufkadan 8 kalın dilim çıkıyo . bi kapta yarım kilodan biraz fazla süt ve 1 su bardagı su, 1 yumurta, biraz tuz biraz yağ koy göz kararı. biraz genis bi tavayı yağla 2 yemek kasığı kadar koy. fırcayla her yerine sür . yufkanın yarısını böl koy zemine . kalan yarısını parçala koy öylece üzerine kepçeyle dök ıslt onları çok değil ama . sonra peynir ufala üzerine. tekrar parçala tekrar karışımı dök tekrar peynir ufala. en son yarım bi parçayı üzerine düz şekilde kapat . tavann dışına sarkanları da üzerine kapat Kısık ateşte pişir.Kenarları yapışıyo ilk başta korkma :)) kenarlarını sıyırdıktan sonra ters çevir arkalı önlü pişir . su böreği gibi oluyo miissss miissss. yarım saat ancak sürüyo yapması.
kek çok riskli ilk defa deneyeceğim için misafire yapmaya çekinirim kıvamı , kabarması, lezzeti vs önemli önce eşimin üzerinde denemeliyim
canım geçen gün bir site önermişdikya orda elif atalar var yazar cok güzel terifleri var ıslak kek piyano kek herseyı tutuyor cnm incele istersenkek çok riskli ilk defa deneyeceğim için misafire yapmaya çekinirim kıvamı , kabarması, lezzeti vs önemli önce eşimin üzerinde denemeliyim
Tamam tamam önce senin evine geleceğimdidem !
Bak didem diyorum farkındaysan. Git burdan
Terliyomusun acaba..Kizlar yaa bi konuda fikrinizi alcamm, ben normalde cok tuwalete giderim ama bi haftadir gunde sadece 2 3 kere gidiyorumm hemen hemen 2 litreye yakin siwi tuketiyorumm.benim bu ictiklerim nerede depolaniyo acepp
Saygi duyar, ciktigin yolda muvaffak olmani dilerkene Gazan mübarek olsun dileklerimide işletmeden edemiycim...Pazartesi gunu Dukan Express e baslamaya karar verdim. Bana eşlik edecek olan arkadaşlari yanimda gormekten memnun olurum.
Birlikte yapalım derim ben deSaygi duyar, ciktigin yolda muvaffak olmani dilerkene Gazan mübarek olsun dileklerimide işletmeden edemiycim...
Ben değildim..700 gr haftadaki..öyleyse ben veriyom o kadar..acaba kandime bile caktirmadan dukan mi yapiyom..yoksa ben dukanlarin efendisimiyim..Birlikte yapalım derim ben de
Bak en az 700 gram vadediyorum.
Geçen gün soran sen değildin dimi lolaydı?
Kızlar bir şiştim sormayın gitsin.
51 hayal oldu.
börek mi hmmmama akşam yemeğinden sora gelecekler fazla hamur işi ağır olmaz mı??
börek börek börek neli yapsam acaba peynirli mi? patatesli mi? ayy patatesli yapayım benim ki bayılır patatesli böreğe birde arıza çıkaracak anca misafir geldiğinde yapıyorsun falan diye
Boşver patatesliyi, peynirli ya da kıymalı yap
Bide pastaneden tatlı tuzlu kurabiye alırsın.
Kuruyemiş çıkarırsın, incir kayısı badem ceviz fındık... Hem yarın cuma akşamıenerji olur.
açılın @SusuDiyettee geliyor hemde teeee kaçıncı sayfadan kızzz mesayi dolmadan gelde sende biraz tiyo ver Rose patatesli börek olmaz dedi senceeee??????
Pazartesi gunu Dukan Express e baslamaya karar verdim. Bana eşlik edecek olan arkadaşlari yanimda gormekten memnun olurum.
Birlikte yapalım derim ben de
Bak en az 700 gram vadediyorum.
Geçen gün soran sen değildin dimi lolaydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?