Imdaaaaaaatttttttt!!!
dıslandığımı hissediyorummmmm
yok efendim biri birinin ewine gitcekmis 2 kilo alcakmisdaaaaa
yok efendim once öbürüne gitcekmisdeeeeee
yok efendim bölgesel fazlaliklarini anlatcakmisda,
Bide beni liseli zanneden teyzenin göxleri bozukmuss
(Bu ne alakaysa bilemedim)
noluyo len burda, icimdeki aslan ortaya ciktiiii
sinoki nirdesin gizzz ben yawas yawas sen oluyom burda galibaaaaa
benim içinde 52 hayal oldu, koruyamıyorum yaaa
olmaz olmaz
patatesli böreeeeekkkkkkbayılırım bende mi yapsam şöyle patatesli gül böreği
kızzzz aklın fikrin nerde bakim senin
olur ya çok güzel olur, süper olur
buarada günaydın kızlarrrr, kimsecikler düşmemiş henüz buraya.
hazır ayda yokken bişey dicem ben+ dayım ama öyle çok artı değil. spor yaptıkça artıyor ya, kaçamak da yapmıyorum. motivasyon düştü. hafta sonu da hamurişi falan yapıcam misafirim varböyle giderse koyvercem ucunu diye korkuom ya
kızzz sende mi + dasın sinoki + da olunca alınganlık , sinir, stres ve varsa yaşıyordu da
yaptım canım patatesli ve peynirli gül böreği yaptım birini sevmeyen diğerini yer
hafta sonu hamur işi varsa orantıla canım menülerini mesela kahvaltını zayıf yap akşam yemeğini zayıf yap hamur işi yediğin zamanda kararında ye ve çok geç saatlerde yememeye çalış
ben bu gece ne yapacağım bilmiyorum normalde bugünkü akşam yemeği menüm patates , biber , köfte kızartma ve domates sos , ayran salataydı amma bu misafir olayından dolayı sadece köfte ve biber kızartacağım ayranla da bitirmeyi planlıyorum yoksa misafirle yiyemeyeceğiz o zamanda ayıp olur
ohhhhh iyi yapmışsın bende patatesli seviyorum, aynen etrafımdakiler hastadır patesli gül böreğime. görümcem diyette olmasına rağmen dayanamayıp yemişti, bi de yola çıkarlarken kalan börekleri paketleyip götürdüler(normalde hiçbişeyi beğenmeyen, beğensede belli etmeyen bi insan sessiz sedasız çaktırmadığını zannedio ama ben izliodum paketlediğini. eline sağlık bile demedi düşün. ama kenardan pıs pıs gülerek izlemek pek zevkliydi, gelsin gene yapacam)
evet ayıp olur canım, benim misafirlerimde cmts akşamı gelecek(keşke gündüz gelselerdi).
bende:
patatesli gül böreği
mercimek köftesi
un kurabiyesi
sütlü irmik tatlısı
yapıcam
Kızlar günaydınlar.
Acaip şişim ben ya, ne yapacağım bilmiyorum.
günaydın canlarım
ohh bugün güne börekler pastalar ile başlamıssınız bende bu diyette en çok söyle hanımlar günlere gider ordada bilmem kaç çeşit pasta börek ye yiyebildiğin kadar ya özledim vallahı öyle bir güne katılmak isterim
Birlikte yapalım derim ben de
Bak en az 700 gram vadediyorum.
Geçen gün soran sen değildin dimi lolaydı?
evet ayıp olur canım, benim misafirlerimde cmts akşamı gelecek(keşke gündüz gelselerdi).
bende:
patatesli gül böreği
mercimek köftesi
un kurabiyesi
sütlü irmik tatlısı
yapıcam
Benim de bir şeyler yapmam gerekiyor.hafta sonu marketten ananas almayı düşünüyorum kabuklarıyla beraber kabuklarından ödem çayı yapacağım ister sıcak ister soğuk içilebiliyormuş güzel olur diye düşündüm
bendeki daha çok tv karşısında çay saati menüsü oldu ama çıtır çerez (lola ) nın menüsü tam gün menüsü off hele o mercimekli köfte ne ödem yapar şimdi çokta severim
Canım verecek kilosu olmayanlar 700 gramı altından sayıyorkaç günde 700 gr ? ben sabah çişimi yapıyorm 700 gr. Ya da gaitamı (pokohontas için) yapıyorum 1, Kilo . Sen bana dukan diyosun
Benim de bir şeyler yapmam gerekiyor.
Canım verecek kilosu olmayanlar 700 gramı altından sayıyor
Canım 7 günde verdiğin kilo kilona görene değişiyor.vaaaayyyy laf sokmak diyosunnnn pekiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğğğ.
kız hakkaten kaç günde yaa. sen 700 verirsen ben 3 kilo veriirm heralde
kaç günde 700 gr ? ben sabah çişimi yapıyorm 700 gr. Ya da gaitamı (pokohontas için) yapıyorum 1, Kilo . Sen bana dukan diyosun
sinir olurum öyle insanlara beğendiysen beğendim de ellerine sağlık de hem beğen hem gizli gizli paketle götür birde burnundan kıl aldırma
kalabalık mı gelecekler menün bayağı kalabalık
hafta sonu marketten ananas almayı düşünüyorum kabuklarıyla beraber kabuklarından ödem çayı yapacağım ister sıcak ister soğuk içilebiliyormuş güzel olur diye düşündüm
bendeki daha çok tv karşısında çay saati menüsü oldu ama çıtır çerez (lola ) nın menüsü tam gün menüsü off hele o mercimekli köfte ne ödem yapar şimdi çokta severim
kaç günde 700 gr ? ben sabah çişimi yapıyorm 700 gr. Ya da gaitamı (pokohontas için) yapıyorum 1, Kilo . Sen bana dukan diyosun
anaaa benim de cumartesi günü misafirim var. yarın akşam yani. koca götlü kabızlar çocuk yapanlar vs. vs. ................. ve cumartesi akşamı misafirleri gelecek olanlar topiği :
Benim de bir şeyler yapmam gerekiyor.
Canım verecek kilosu olmayanlar 700 gramı altından sayıyor
yaaaa aşkolsuunnnnnnnnnnnsusu sahalara dönmüş okumadan geçeceğimsenin yorumları artık
yok canım kalabalık değiller 3 kişi+2 de biz. benim koca zaten 3 kişilik yiyoçeşit olsun diye yapıcam bi de saydıklarımın hepsini severim yaaaaa
buada o kadar yazdık seç beğen alben ne yapsam acaba yaaaaa :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?