Kalori Arkadaşım

kızzz sende mi + dasın sinoki + da olunca alınganlık , sinir, stres ve varsa yaşıyordu da

yaptım canım patatesli ve peynirli gül böreği yaptım birini sevmeyen diğerini yer

hafta sonu hamur işi varsa orantıla canım menülerini mesela kahvaltını zayıf yap akşam yemeğini zayıf yap hamur işi yediğin zamanda kararında ye ve çok geç saatlerde yememeye çalış

ben bu gece ne yapacağım bilmiyorum normalde bugünkü akşam yemeği menüm patates , biber , köfte kızartma ve domates sos , ayran salataydı amma bu misafir olayından dolayı sadece köfte ve biber kızartacağım ayranla da bitirmeyi planlıyorum yoksa misafirle yiyemeyeceğiz o zamanda ayıp olur

kızzz sende mi + dasın sinoki + da olunca alınganlık , sinir, stres ve varsa yaşıyordu da

yaptım canım patatesli ve peynirli gül böreği yaptım birini sevmeyen diğerini yer

ohhhhh iyi yapmışsın bende patatesli seviyorum, aynen etrafımdakiler hastadır patesli gül böreğime. görümcem diyette olmasına rağmen dayanamayıp yemişti, bi de yola çıkarlarken kalan börekleri paketleyip götürdüler(normalde hiçbişeyi beğenmeyen, beğensede belli etmeyen bi insan sessiz sedasız çaktırmadığını zannedio ama ben izliodum paketlediğini. eline sağlık bile demedi düşün. ama kenardan pıs pıs gülerek izlemek pek zevkliydi, gelsin gene yapacam)

evet ayıp olur canım, benim misafirlerimde cmts akşamı gelecek(keşke gündüz gelselerdi).
bende:
patatesli gül böreği
mercimek köftesi
un kurabiyesi
sütlü irmik tatlısı
yapıcam

sinir olurum öyle insanlara beğendiysen beğendim de ellerine sağlık de hem beğen hem gizli gizli paketle götür birde burnundan kıl aldırma

evet ayıp olur canım, benim misafirlerimde cmts akşamı gelecek(keşke gündüz gelselerdi).
bende:
patatesli gül böreği
mercimek köftesi
un kurabiyesi
sütlü irmik tatlısı
yapıcam

kalabalık mı gelecekler menün bayağı kalabalık

günaydın canlarım
ohh bugün güne börekler pastalar ile başlamıssınız bende bu diyette en çok söyle hanımlar günlere gider ordada bilmem kaç çeşit pasta börek ye yiyebildiğin kadar ya özledim vallahı öyle bir güne katılmak isterim

Kızlar günaydınlar.
Acaip şişim ben ya, ne yapacağım bilmiyorum.

hafta sonu marketten ananas almayı düşünüyorum kabuklarıyla beraber kabuklarından ödem çayı yapacağım ister sıcak ister soğuk içilebiliyormuş güzel olur diye düşündüm

bendeki daha çok tv karşısında çay saati menüsü oldu ama çıtır çerez (lola ) nın menüsü tam gün menüsü off hele o mercimekli köfte ne ödem yapar şimdi çokta severim

bende:
patatesli gül böreği
mercimek köftesi
un kurabiyesi
sütlü irmik tatlısı
yapıcam

anaaa benim de cumartesi günü misafirim var. yarın akşam yani. koca götlü kabızlar çocuk yapanlar vs. vs. ................. ve cumartesi akşamı misafirleri gelecek olanlar topiği :

Benim de bir şeyler yapmam gerekiyor.
kaç günde 700 gr ? ben sabah çişimi yapıyorm 700 gr. Ya da gaitamı ( pokohontas için) yapıyorum 1, Kilo . Sen bana dukan diyosun
Canım verecek kilosu olmayanlar 700 gramı altından sayıyor

vaaaayyyy laf sokmak diyosunnnn pekiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğğğ.

kız hakkaten kaç günde yaa. sen 700 verirsen ben 3 kilo veriirm heralde
Canım 7 günde verdiğin kilo kilona görene değişiyor.
Ben normalde 700 gramı 1 haftada göremem, mümkün değil yani, o yüzden benim için biçilmiş kaftan.
Ama sen daha fazla verirsin, yani bu 2 kilo bile olabilir.

sinir olurum öyle insanlara beğendiysen beğendim de ellerine sağlık de hem beğen hem gizli gizli paketle götür birde burnundan kıl aldırma

kalabalık mı gelecekler menün bayağı kalabalık

yok canım kalabalık değiller 3 kişi+2 de biz. benim koca zaten 3 kişilik yiyo çeşit olsun diye yapıcam bi de saydıklarımın hepsini severim yaaaaa

bende mercimekli köfteye bayılırım, zaten pazar gelelim dediler olmazzzz dedim. pazar günü ödemi atarım inşallah

kaç günde 700 gr ? ben sabah çişimi yapıyorm 700 gr. Ya da gaitamı ( pokohontas için) yapıyorum 1, Kilo . Sen bana dukan diyosun

kızzzz ne diyon 300 versem sevinicem çıldırtma beni

anaaa benim de cumartesi günü misafirim var. yarın akşam yani. koca götlü kabızlar çocuk yapanlar vs. vs. ................. ve cumartesi akşamı misafirleri gelecek olanlar topiği :

cumartesi misafir ağırlayıp şişecek olanlar topiki

Benim de bir şeyler yapmam gerekiyor.

Canım verecek kilosu olmayanlar 700 gramı altından sayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…