sen ne yaptınn ? ya da yapıcannbuada o kadar yazdık seç beğen al
buarada günaydın kızlarrrr, kimsecikler düşmemiş henüz buraya.
hazır ayda yokken bişey dicem ben+ dayım ama öyle çok artı değil. spor yaptıkça artıyor ya, kaçamak da yapmıyorum. motivasyon düştü. hafta sonu da hamurişi falan yapıcam misafirim varböyle giderse koyvercem ucunu diye korkuom ya
yaptım canım patatesli ve peynirli gül böreği yaptım birini sevmeyen diğerini yer
osur bence..yada kibar olsun pırtlat..Kızlar günaydınlar.
Acaip şişim ben ya, ne yapacağım bilmiyorum.
Ne ayıplı konuşuyorsun yaosur bence..yada kibar olsun pırtlat..
ayyy...bana misafir gelmicek... acilen birilerini çağırmam lazım..topik prensipleri gereği..anaaa benim de cumartesi günü misafirim var. yarın akşam yani. koca götlü kabızlar çocuk yapanlar vs. vs. ................. ve cumartesi akşamı misafirleri gelecek olanlar topiği :
KÜSME kuzu okuyorum hepinizin yorumları ama senin bu detaylar beniyaaaa aşkolsuunnnnnnnnnnn
kibar konuştum ya..ama ben yardımcı olmaya çalışmıştım..Ne ayıplı konuşuyorsun ya
Azcık minnacık tuvalete gittim.
yok canım kalabalık değiller 3 kişi+2 de biz. benim koca zaten 3 kişilik yiyoçeşit olsun diye yapıcam bi de saydıklarımın hepsini severim yaaaaa
bende mercimekli köfteye bayılırım, zaten pazar gelelim dediler olmazzzz dedim. pazar günü ödemi atarım inşallah
cumartesi misafir ağırlayıp şişecek olanlar topiki
koyverme kız, geçen bana da oldu öle..fena yiyodum..spor da yapamıyodum. .verdiğim kiloları geri almaya başladıydım. ..topigede giremediğimden gaza da gelemiyodum. .neyse ki son anda gereken gaz verildi ve bırakmadım. .sende bırakma..uzun süre veremeyince ısrarla devam edersen birden veriyon..ben 90 da takılı kaldıydım aniden 87 yi gördüm..hatta ofaa dedim.. ..ericem gitcem diye talaş bile yaptım..
Utanmadan bide buraya koyuyor
kız benim kekler kalıptan hiç böyle çıkmıo. kek konusunda çok başarısızım, nasıl yaptın
ben yicem sizde yiyim zaten kaç haftadır ya + dayım yada aynı kilodayım bu haftada regl saçmalıyla uğraşacağım havalarda ısınmıyor ki spora vereyim kendimiUtanmadan bide buraya koyuyorzalım arkadaş.
Olsa yiyeceğiz.ben yicem sizde yiyim zaten kaç haftadır ya + dayım yada aynı kilodayım bu haftada regl saçmalıyla uğraşacağım havalarda ısınmıyor ki spora vereyim kendimi
kız benim kekler kalıptan hiç böyle çıkmıo. kek konusunda çok başarısızım, nasıl yaptın
Olsa yiyeceğiz.
Ayyy gönlü geniş arkadaşım benimoyyy kuzun adres ver ben size kargo yaparımvakti zamanında askerdeyken şimdiki eşim o zamanki sevgilime az börek kurabiye kargolamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?