Kalori Arkadaşım

koyverme kız, geçen bana da oldu öle..fena yiyodum..spor da yapamıyodum..verdiğim kiloları geri almaya başladıydım...topigede giremediğimden gaza da gelemiyodum..neyse ki son anda gereken gaz verildi ve bırakmadım..sende bırakma..uzun süre veremeyince ısrarla devam edersen birden veriyon..ben 90 da takılı kaldıydım aniden 87 yi gördüm..hatta ofaa dedim....ericem gitcem diye talaş bile yaptım..

anaaa benim de cumartesi günü misafirim var. yarın akşam yani. koca götlü kabızlar çocuk yapanlar vs. vs. ................. ve cumartesi akşamı misafirleri gelecek olanlar topiği :
ayyy...bana misafir gelmicek... acilen birilerini çağırmam lazım..topik prensipleri gereği..

bi de talaş yaptın, ilahi çok güldüm çok zor veriom kilo almak istemiom yaaaa

kız benim kekler kalıptan hiç böyle çıkmıo. kek konusunda çok başarısızım, nasıl yaptın

1 - kalıbın iyi olmayabilir
2- kalıbı katı yağla sıvayıp kağıt havlu ile fazla yağı alıyorsun sonra kalıba bir tutam un serpiyorsun yağladığın yerlere yapışıyor un sonra kalıbı ters çevirip 1-2 defa silkeliyorsun fazla un dökülüyor sonra hamurunu içine döküyorsun
3- keki kalıptan soğuduktan sonra çıkarmalısın yani kalıbı tuttuğunda ellerin yanmamalı
4- kek hamurun biraz kıvamlı olmalı o zaman kekinde tok bir kek oluyor ve çıt kırıldım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…