Kalori Arkadaşım

dün akşam arkadaşlarımızla dışardayddık eşimle. kocalar profiterolleri götürdü, kız hamile bulantıdan bişey yemedi. ben de kalori arkadaşım mensubuyum diye bişey yemedim sonra kızın canı gece 12 de burger istedi. gittik . hepsi öküz gibi menü yedi ben kahve içtim neden ? çünkü size ihanet etmek istemedim

Utanmadan bide buraya koyuyor zalım arkadaş.

kız ben dukan falan yapamam galiba

bi denesem mi ki bak şimdi köule tarçınlı cevizli olsa ne yerdim be

iyi dayanmışsın kızzzz, hayatta dayanamazdım

aayyy aşk olsun canım yhaaa..ne ihaneti.. yiyeydin keşke..bidaha böle yapma bak üzüyon bizi.. unutma "birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için yiyoz.."

burda uslup buydu dimi kızlar..

helal olsun ne diyeyim ben dayanamazdım

kız çayı çıkarsam böle fındık+kakao ya da ceviz+tarçın ya da kuru üzüm kakao falan koysam olmaz mı? ben sade sevmiom keki
Allahhım sana geliyooom..değiştirin artık konuyu..kabız olan yokmu aranızda..geitasını yapamayan falan..onlardan konuşalım..

hahaha yazyıomuşş bi de yaaaaa
Yazdım bile.
şu dün bahsettiğim çaylı keki tavsiye ederim . dana gibi kabarıyo, böyle izlemiştim kendisini ilk yaptıgımda >>>
Hiç demiyorsun "gel arkadaşım, sen bana yakın muhittesin, sana bi çaylı kek yapayım, yanında da çay içelim, üstüne de kahvelerimizi höpürdetelim" püüüüü sana
Kız bana teeeee nerelerden kargo yapacak, senin burnunun dibindeyim, az utan be kendinden, kendinden utanmıyorsan topik arkadaşlarından utan

kız ben dukan falan yapamam galiba

bi denesem mi ki bak şimdi köule tarçınlı cevizli olsa ne yerdim be

dene canım

3 yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 vanilya
2 kabartma tozu
oldukça kıvamlı bir hamur olana kadar un

fırını ısıtma kalıbı koyduktan sonra önce fırının altını aç 30 dk sadece altı pişsin ( bu süper kabarmasını ve içinin daha iyi pişmesini sağlıyor ) 30 dk sonra altını kapat üstünü aç sonra da kürdan bıçakla falan pişip pişmediğini kontrol et

bu arada ilk 30 dk fırının kapağını hiç açma ısıyı kaybettiğinden dolayı kek şişmez söner

bende kontrol ediyorum hani nerde nereye yazmış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…