vaayyy kekin güzel gözüküyo beybiiii. hani beceremiyoduun ?
börek daha gzüzel tabiellerine sağlık canmm
Ekranı yalamamak için çok direndim..
hahaha yazyıomuşş bi de yaaaaaAyyy gönlü geniş arkadaşım benim
Yazıyorum adresi özelden.
Utanmadan bide buraya koyuyorzalım arkadaş.
1 - kalıbın iyi olmayabilir
2- kalıbı katı yağla sıvayıp kağıt havlu ile fazla yağı alıyorsun sonra kalıba bir tutam un serpiyorsun yağladığın yerlere yapışıyor un sonra kalıbı ters çevirip 1-2 defa silkeliyorsun fazla un dökülüyor sonra hamurunu içine döküyorsun
3- keki kalıptan soğuduktan sonra çıkarmalısın yani kalıbı tuttuğunda ellerin yanmamalı
4- kek hamurun biraz kıvamlı olmalı o zaman kekinde tok bir kek oluyor ve çıt kırıldım olmuyor
kız benim kekler kalıptan hiç böyle çıkmıo. kek konusunda çok başarısızım, nasıl yaptın
iyi dayanmışsın kızzzzdün akşam arkadaşlarımızla dışardayddık eşimle. kocalar profiterolleri götürdü, kız hamile bulantıdan bişey yemedi. ben de kalori arkadaşım mensubuyum diye bişey yemedimsonra kızın canı gece 12 de burger istedi. gittik . hepsi öküz gibi menü yedi ben kahve içtim neden ? çünkü size ihanet etmek istemedim
dün akşam arkadaşlarımızla dışardayddık eşimle. kocalar profiterolleri götürdü, kız hamile bulantıdan bişey yemedi. ben de kalori arkadaşım mensubuyum diye bişey yemedimsonra kızın canı gece 12 de burger istedi. gittik . hepsi öküz gibi menü yedi ben kahve içtim neden ? çünkü size ihanet etmek istemedim
Ayyy gönlü geniş arkadaşım benim
Yazıyorum adresi özelden.
kız çayı çıkarsam böle fındık+kakao ya da ceviz+tarçın ya da kuru üzüm kakao falan koysam olmaz mı? ben sade sevmiom kekişu dün bahsettiğim çaylı keki tavsiye ederim . dana gibi kabarıyo, böyle izlemiştim kendisini ilk yaptıgımda >>>
dün akşam arkadaşlarımızla dışardayddık eşimle. kocalar profiterolleri götürdü, kız hamile bulantıdan bişey yemedi. ben de kalori arkadaşım mensubuyum diye bişey yemedimsonra kızın canı gece 12 de burger istedi. gittik . hepsi öküz gibi menü yedi ben kahve içtim neden ? çünkü size ihanet etmek istemedim
Allahhım sana geliyooom..değiştirin artık konuyu..kabız olan yokmu aranızda..geitasını yapamayan falan..onlardan konuşalım..kız çayı çıkarsam böle fındık+kakao ya da ceviz+tarçın ya da kuru üzüm kakao falan koysam olmaz mı? ben sade sevmiom keki
Yazdım bile.hahaha yazyıomuşş bi de yaaaaa
Hiç demiyorsun "gel arkadaşım, sen bana yakın muhittesin, sana bi çaylı kek yapayım, yanında da çay içelim, üstüne de kahvelerimizi höpürdetelim" püüüüü sanaşu dün bahsettiğim çaylı keki tavsiye ederim . dana gibi kabarıyo, böyle izlemiştim kendisini ilk yaptıgımda >>>
kız çayı çıkarsam böle fındık+kakao ya da ceviz+tarçın ya da kuru üzüm kakao falan koysam olmaz mı? ben sade sevmiom keki
Canım şimdi çalışmıyor evde ya, mecbur eve göndermek zorundayım, annesine ablasına falan gereksiz açıklama yapmak zorunda kalır. Utangaç birazkuzum hani sen müyendise kalpli kurabiye yapıp yollayacaktın sürprüz olarak
kız ben dukan falan yapamam galiba
bi denesem mi kibak şimdi köule tarçınlı cevizli olsa ne yerdim be
Canım şimdi çalışmıyor evde ya, mecbur eve göndermek zorundayım, annesine ablasına falan gereksiz açıklama yapmak zorunda kalır. Utangaç biraz
Allahhım sana geliyooom..değiştirin artık konuyu..kabız olan yokmu aranızda..geitasını yapamayan falan..onlardan konuşalım..
Bak sana bi video göndereyim vatsaptan, ne kadar utangaç olduğunu gör.utangaç müyendisss
Yazdım bile.
Hiç demiyorsun "gel arkadaşım, sen bana yakın muhittesin, sana bi çaylı kek yapayım, yanında da çay içelim, üstüne de kahvelerimizi höpürdetelim" püüüüü sana
Kız bana teeeee nerelerden kargo yapacak, senin burnunun dibindeyim, az utan be kendinden, kendinden utanmıyorsan topik arkadaşlarından utan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?