Kalori Arkadaşım

sakin ol canım
başkası yüzünden birbirinizi kırmaya değmezzz

hayırdır canım noldu ? sorun ne?

noluyor yaa teker teker gelin
ya sorun yok ama sıkıldım burdan iki adamın içinde bütün gün ne sohbet var ne bişey. :S iş de çok yok . oturuyom öyle, bi geçen hafta yoğundu. ama işte grafikerlik iş az da olsa çok da olsa stresli bi iş. 1200 Tl maaş alıyorum az çalşıyorm ama işte strese değmiyo aldgm para . adama dünyanın tasarımını yaptm ve muhteşem şeyler gerçekten . bebek süsleri nikah şeyleri falan . normalde lazer kesim benm iişm değil ona yaptım tasarımlar. 18 tane yepyeni done var . güzel olmuş biraz daha geliştirelim seçenekleri çoğaltalım diyo hala :S Matbaacı ama hiç tasarımcısı olmamış , nasıl davrancağını da bilmiyo , ne istediğini de . böyle olunca benm de ufkumu daraltıyo yani, benim kalemim değil anlayacağın.

şöyle söyleyeyim 5 yıl önce çalıştığım bir firma vardı adam kimyasal üretiyordu sonra özel kimyasallar üretip bunları kumaşlara uygulayıp bu kumaşlarla kendi markasını oluşturmaya karar verdi ve markayı oluşturmaya başladı grafiker bir kız işe aldılar inanır mısın kız acayip yaratıcı biriydi ama kıza hep katalog çekimlerinin photoshoplarını yaptırıyordu fotoğraflarda elbiseleri ütüleyip düzeltiyordu kız kendi kendine son ütücü diye lakap takmıştı sonra oradan ayrılıp reklamcılık firmasında işe başlamış

daha iyisini bulmadan sakın işinden ayılma araştır, kovala, yenisiyle anlaştıktan sonra var olanı bırak

Mal werdigimiz bi dikim atolyesi war cok salak bi kiz calisiyo..dikilecek mallarin malzemelerini ben hazirliyorum, kiz esimi gunde en wz 3 defa ariyo malzeme eksik diye, ésimde deliriyo tabi niye dikkat etmiyosunda ikijere ugrastiriyosun beni diye..bu sabah kiz gene wradi ben actim israrla esimi istiyo bende bwna söyle dedim, malzeme eksik dedi bende pacalari desteledim oraya gittim sagi solu aradim kizin makinesinin yanindan eksik dedigi malzemeleri buldum çikardim..meger gerizekali esimle konusmak icin, bizi kawga ettirmek icin yapiyomus bunu daha sonradan ogrendim bunu orda calisan kadindan...

Baska bigunde numune diktirmeye goturdum eşim alcak dedim, kiz dikmis ustunede parfumu doldurmus redmen, esimin işi cikti ben gittim almaya numuneyi cok bozuldu kiz ama bende salaklik anlamadim niyetini

Neyse bugun ortaligi birbirine kattim, salak ahlayarak viktigitti..sira esime grldi ama saftirigin hicbiseyden haberiyokki bi dunya laf saydim. Ciktim ewe geldim resmen sinir krizi gecircektimm

ben de photoshopta çok iddialıyım , yapamadığım hiçbişey yok çünkü kendim çabalatyarak öğrendim 7 yılda da epey tecrübe kazandm. ama işte burda çok sıkıldm tasarımcılıktan soğudum :) bi kaç yere başvurdum. bi de sosyal hakları iyi bi yer olsun istiyorum herşeyi tam tamına yapacak bi yer. Hızlıal.comda var şu an ilan ürün görselleri için, hiç niyetim yokken başvurdm, nasip bakalım..

aaaayyyyyy gebertirimmmmmmmmm onnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuu geeebberrttiirriiiimmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaayyyyyy gebertirimmmmmmmmm onnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuu geeebberrttiirriiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
Bende gebertmekten beter ettim, aslinda derdim kiskanclik falanda degil, kiz 17-18 yasinda ancadir, yaptigi seylere delioldum.gecen aksam ustu gene aradi ben saat 11e kadar malzeme ayarlamaya ugrastim tekrardan kumas aldim, kizima ayiracagim wakitte dukkanda calistim demekki o zamanda boyle yapmis gerizekali.düşundukce sinirim biraz daha artiyoooooooo

deli mi ne evli barklı adamın peşinde ne dolanıyor kaç yaşında bu ş--f--t-

hem eksik ürün varsa o niye arıyor yok mu bunu amiri ustası bişeysi sizin teslim ettiğiniz malzemeleri tam teslim ettiğinize dair kontrol etmiyorlar mı?

oldu yani sen tam malzeme götür sonra o eksik bu eksik diye onlar fazladan ürün çıkarsınlar kendilerine

kuzum yaygara koparmaya gerek yok o kızın ağzının payını verecektin ki vermişin anlaşılan sonra da amiri ustası patronu kimse onunla muhatap olmak istediğinizi söylemeliydin sonuçta siz müşterisiniz ve muhatabınız o firmanın patronu

hayırlısı olsun canım

Dedigin herseyi fazlasiyla yaptim cnm, iceri girerkende esime sen arabada otur ben hallerim dedim.esimin haberi yok bu durumdan ona sadece malzemeleri biyere koyuyomus sonrada unutuyomus, bende haddini bildirdim dedim simdi durduk yere onunda g.tünü kaldirmaya gerek yok..iste sende böyle gerizekalilar icin bana kiziyomussun dedim ama bunlari soylerken gözlerimden alewler fiskiriyodu, hala saf saf yüzüme bakiyo garibim.şimdi arafi camiden cikmis gelmiyomusun dedi bende sakinlesince gelirim dedim

iyi yapmışsın bundan sonra da o kızla siz muhatap olmayın sende sakinleş sonuçta eşinden kaynaklı bir durum değil

bu arada sana uzmanlık sorusu sorayım yaa hırka ceket arası bişi buldum netten ama kumaş bilgim yok sende aşağıdaki karışım kumaş nasıl durur

Siyah Ceket %50 Viskon %50 Pamuk

http://www.n11.com/siyah-yarim-ay-desen-puskullu-kimono-ceket-P54940985

ay çok sinirlendmmm yaaa. Biz de bi kere markete gittik eşimle , biz reyonlarda dolaşıyoz kız durmadan bakıyo orada görevli. meğer kasiyermiş ürünleri geçiyo bi yandan eşime bakıyo . sinir küpü oldum ama bişey yapmadm. iki gün sonra yine gittik bizimki yine ayran budalası gibi. 7 /8 tane kasa var hepsi dolu bi onunki boştu o an vardı eşim onun kasasına bıraktı .o sırada diğeri boşaldı ben de aldım ordan değil burdan geçir dedim . kalktı bizim geçirdğimiz kasaya fiş gibi bişey verdi ikimizin arasından geçerek . ben de yerimi değiştiriyo gibi çarptım ona kemiğini kasa masasına vurdu noldu acıdı mı dedim . baktı öle. kalabalıktı bişey diyemedi oh olsun. o kadar kalabalık olmasa daha başka şeyler de yapardım

Canimcim icinde viskon olan kumaslar genelde tüylenme yapmaz, tej dikkat edilmrsi gereken ılık suyla yikiycaksin we asmadan önce kesinlikle silkelemeyeceksin,, yoksa boyu süner gider.viskona pamuk en iyi tercih.aklinizda bulunsun polyester we wiskon bi arada olursa ürün hemen tüylenir.çok şikmis bu arada

kızzz sende ne geriliyorsun başkası eşine bakıyor diye sen yanında yokken bakanlar ne olacak onlara ne yapacaksın

sen şimdi eşini yalnız o markete de göndermezsin

bende beğendim ama kumaşı tok mudur yoksa tül gibi ince midir hiç bir fikrim yok

Walla etraf salaktan gecilmiyo kollayin kocalarinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…