Bak sana bi video göndereyim vatsaptan, ne kadar utangaç olduğunu gör.
misafirin muhabbeti bile kötü oluo işte, haftasonu herkes yesin pazartesi başlarız diyeteAllahhım sana geliyooom..değiştirin artık konuyu..kabız olan yokmu aranızda..geitasını yapamayan falan..onlardan konuşalım..
Konulu
dene canım
3 yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1 vanilya
2 kabartma tozu
oldukça kıvamlı bir hamur olana kadar un
fırını ısıtma kalıbı koyduktan sonra önce fırının altını aç 30 dk sadece altı pişsin ( bu süper kabarmasını ve içinin daha iyi pişmesini sağlıyor ) 30 dk sonra altını kapat üstünü aç sonra da kürdan bıçakla falan pişip pişmediğini kontrol et
bu arada ilk 30 dk fırının kapağını hiç açma ısıyı kaybettiğinden dolayı kek şişmez söner
töbe bismillah video mu kızzz ayıp bişi değil dimi
Konulu
oyyy pokocum olur mu hiç? bizisiz nasıl zayıflayamazsın. bir iki sayfa gerisini okursan anlıcan niye zayıflayamadığımızıhiç yokluğum bilem fark edilmemiş gidiom terkediom sizi
Kahvaltı konuluayyy öldüm gülmekten birde konulu yazmış delüüüüü
Kahvaltı konulu
yımırtaaaaAllah ım dün akşam kahvaltı yaptık eşim yumurta yiyor bende bakıyorum içimden de az yesin hepsini bitirmesin yavaş yesin diye söyleniyorum halbuki fazla fazla yumurta var adam bir anda sakin ol hayatım yumurtayı 5 kişilik yapmışsın ikimize fazlasıyla yeter dedi ben o da nereden çıktı dedim bakışların seni ele veriyor demez mi adama nasıl baktıysam
yok yani şu yiyecek her şeyi paylaşırım şu yumurtayı paylaşamıyorum
Yazdım bile.
Hiç demiyorsun "gel arkadaşım, sen bana yakın muhittesin, sana bi çaylı kek yapayım, yanında da çay içelim, üstüne de kahvelerimizi höpürdetelim" püüüüü sana
Kız bana teeeee nerelerden kargo yapacak, senin burnunun dibindeyim, az utan be kendinden, kendinden utanmıyorsan topik arkadaşlarından utan
şuşu 1 kg yapıyormuş ayy ne güldüm yaaaaa
yımırtaaaaAllah ım dün akşam kahvaltı yaptık eşim yumurta yiyor bende bakıyorum içimden de az yesin hepsini bitirmesin yavaş yesin diye söyleniyorum halbuki fazla fazla yumurta var adam bir anda sakin ol hayatım yumurtayı 5 kişilik yapmışsın ikimize fazlasıyla yeter dedi ben o da nereden çıktı dedim bakışların seni ele veriyor demez mi adama nasıl baktıysam
yok yani şu yiyecek her şeyi paylaşırım şu yumurtayı paylaşamıyorum
Zorla kendimi davet ettirdim yaEşimin vardiyasının akşam olmasını beklediğimi nerden bilceksin tabi
missss gibi olur vallaa
aaaaa noluyo yaaaaa.. sakin ol noldu??Deli olcammmmmmm deliiiiiiiiiii
kendini bilmez biri yuzunden esimle birbirimize girdikkkkkkkk
yarabbim sinirden elim ayagim titriyoo
Zorla kendimi davet ettirdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?