Kalori Arkadaşım

kızlarrr bu arada topikte isim kullanmamaya çalışalım en azından benim ismimi kullanmazsanız sevinirim deşifre olma ihtimalim varmış

ya kızlarrr ben iş değiştirmek istiyorum :S

yeni bi tane bulmadan bırakma kuzum

way or.sp.. beni banlamasınlar diye tam yazamadım ama çok küfrettim biline

sinirlenme, sakin ve temkinli ol canım

bencede patronuna şikayet etseydin ve bi daha ki sefere daha yetkili biriyle muhattap olmak istediğini belirtseydin T twice mother

ona sakııııınnnn çaktırma, eşeğin aklına ile başlayan özlü sözlerimiz var

Yanlis tercihle gitmistim zaten canim o zamanlar önü acik bi bölüm degildi derslerde cok zordu. Ben bıraktim bölümde açiklik oldu yeni müfredata göre, tekrar dönüsde ywpmadim kismet demekki.arap dili edebiyati
Aa su an güzel sanki önü acik gibi..ama arapca cok zor ya..benim zamanimda katsayi vardi imam hatip mezunuyum ben.icimde uhdeydi.hem ihl den dolayı ek puandan hem atamasi iyi diye yazdim ama bölümünden mutsuzum.hayirlisi

Nasıl ihtimalin varmış?

iş yerinden bir hatun da buraya çok takılıyormuş ve bu aralar diyet topiklerinde gezindiğini söyledi bende bundan bir kaç ay önce bir konuşmada bende öyle bir şeyi kadınlar kulübünde okumuştum dedim aaa sen biliyor musun orayı dedi bende bazen yararlı bilgiler oluyor dedim

biraz fitneci bir tiptir de

kıskanç susu, kız benimkine de benim yanımda bakıolar. azmış kızceğizler ellamm

bende beğendim ama kumaşı tok mudur yoksa tül gibi ince midir hiç bir fikrim yok

kız bu tarz hırkalar beni çok basık gösterio, boyumuz aynı senle. seni basık göstermio mu?

Walla etraf salaktan gecilmiyo kollayin kocalarinizi

yırtarııımmmm, içimdeki mahalle karısını çıkarmasınlar ortaya. hamfendiliğimi bozdurtmasınlar bana

kıııızzzz bunlar ne güzel bilgiler, bundan sonra dikkat ederim bende

valla totosu kalkmaz da rezillikten korkar havaya giremez o. Kızz benimm sinirimmm çok fenaa. ota boka snirlenmem , sinirlensem de geçer hemen ama gerçekten sinirlendiysem gözüm görmez bişey . o kıza o gün öle bişey yapmasaydım bugn gider yapardım yani. içimde kalrsa patlarım. hem ondan güzel olduğumu biliyo bi keree havalanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…