Kalori Arkadaşım

Viskon kumas herzaman icin avantajdir canim, yillarca giy eskimez, asla tüylenme yapmaz eger icinde baska bi katki yoksa we gercekten zarif gösterir.we cok sagliklidir çunku bi agactan yapilir, dogaldir yani.ben agactan yapildigini duydugumda cok sasirmistim.biz viskonun bi cesidinden alt esofman yapiyoruz, yazinda kapri cok guzel tepkiler aliyoruz, tiril tiril oluyo

Kiz süsü çalismalar basladimi

Sevgili @SusuDiyettee ve T twice mother kocalarınızın etrafında her zaman kadınlar olacak, sizin de yanınızda her zaman erkekler olabileceği gibi... Eşlerinize güvenin, içlerinin temiz olduğuna inanıyorsanız, boşuna kendinizi de adamları da yıpratmayın. Kadının yanında bi güzel öpücük kondurun adamın yanağına "başı bağlı" mesajını verin, olay bitsin.

Eleleyiz daha napalımmm . Kızın afedersin kş.....lığı benim sinirlerimi bozdu . eşim yapı olarak kuzenleriyle bile konuşmaz samimi olmaz doğru dürüst benim ona güvenim tam. onun öyle olmadığını biliyorum ve öyle bi havası da yok hani kendine baktırsın falan buna ragmen o kızın bu tavrı sinirlerimi bozdu . hayır bi de bizimkinin boyu 1,85 ben 1,63 kısayım diye üzülüyorum. kız 1,5 metre anca var yani neyine güvenerek adama yanaşıyo . bu akşam gidiyim de kızın suratına domates falan atıyım yaaa. çok sinirlendim gene . geçmicek başka türlü
D

Etrafindaki kadinlwra bisey demiyorum zaten şekerim, ama bunun yaptigi biraz fazlaydi aldi boyunun ölçusunu

At kız at arkandayım

o markete gidemez evet.

kızzz sen iyi bir iş bulsan adamı eve kapatırsın sensiz dışarı çıkarmazsın

adamın totosunu kaldıracaksın bu davranışlarınla bari kudurduğunu ona belli etme

pazar günü canımcım. sakin kafa dinlenik vucüt. ilk atışta hedefi tutturmak niyetimiz inşaellaaahhhhhhh

zaten o da şuşu ya bir atsalar da bende tutayım diye bekliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…